Rýma ve školce...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35415
4.6.21 21:17
@Sophia.888 píše:
A holky mely vase deti k tomu i teplotu? My uz jsme teda skolni.. 3.trida, ale ode dneska 38 teplota. A zatim nic k tomu. Mozna trosku huhna.

Ano, až k 39° ale vůbec to na nich nebylo znát 8o Měřila jsem, protože nám dceru vrátili ze školky.
Ráno jí nic nebylo, ve školce zvýšená teplota a doma 38,8 8o Normálně fungovala, nechápu. Druhý den trošku kýchala a byla bez teploty. Třetí den se vztekala, že je zdravá a musí být doma :lol: Měli postupně všichni tři. Stejný průběh, jeden den horečka bez potíží, druhý den trošku rýma.
Já měla max zvýšenou teplotu, zato rýmu, jako dlouho ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
4.6.21 21:32

Spis miva ty zvyseny teploty zezacatku. Jenze on uz nebyl rok nemocny tak me to ted zaskocilo. Nekdy ma virozu bez teploty. Jak kdy, je to ruzne.

@Fiducia
No presne. Ma teplotu, ale nerekla bych, ze ji ma. Poznala sem to podle oci. Ma je vzdycky takove sklenene. A psika teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
4.6.21 21:33

@Bubla Bůčková jak pořádně obléct? Děcko ve školce už se musí umět obléknout samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
4.6.21 21:35

Ano moje dcerka nam přitahla domu nejakej skolkovej mor, chytili jsme to vsichni.,. nic hroznyho, ale s.ralo mě to chvilku. Přikladam to počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
4.6.21 21:38

Tak počasí vypadá spíš na duben než červen, zima, horko, zpocení, ofouknutí, to je hned. Taky sem nastydlá :roll: jako nic dramatického, ale cítím to. A do toho mě ještě svědí nos a oči z alergie. Boží :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
4.6.21 21:40
@epsice píše:
@Bubla Bůčková jak pořádně obléct? Děcko ve školce už se musí umět obléknout samo.

Tak v tomhle počasí nevi ani dospělej, jak se oblict, natož ctyrletak :jazyk: U nás ve školce taky kolikrát děti navlékli všechno, co bylo v šatně, takže děti vařený, protože ráno byly skoro mrazíky, odpoledne dvacet, pak stačí zafoukat a rýma je tu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399
4.6.21 23:09

Přidávám se, syn to dotáhl před týdnem a něco, prohnalo se to školkou asi dost, rušily se i výlety. Jeden den měl i teplotu a prožíval to, pak krátká rýma, která trvá normálně tak týden, teď jen tak 2-3 dny a konec, chytla to i mladší dcera po cca 4-5 dnech, ta měla ten první den horečky, ale pak opět kratší rýma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin