Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Sophia.888 píše:
A holky mely vase deti k tomu i teplotu? My uz jsme teda skolni.. 3.trida, ale ode dneska 38 teplota. A zatim nic k tomu. Mozna trosku huhna.
Ano, až k 39° ale vůbec to na nich nebylo znát
Měřila jsem, protože nám dceru vrátili ze školky.
Ráno jí nic nebylo, ve školce zvýšená teplota a doma 38,8
Normálně fungovala, nechápu. Druhý den trošku kýchala a byla bez teploty. Třetí den se vztekala, že je zdravá a musí být doma
Měli postupně všichni tři. Stejný průběh, jeden den horečka bez potíží, druhý den trošku rýma.
Já měla max zvýšenou teplotu, zato rýmu, jako dlouho ne.
Spis miva ty zvyseny teploty zezacatku. Jenze on uz nebyl rok nemocny tak me to ted zaskocilo. Nekdy ma virozu bez teploty. Jak kdy, je to ruzne.
@Fiducia
No presne. Ma teplotu, ale nerekla bych, ze ji ma. Poznala sem to podle oci. Ma je vzdycky takove sklenene. A psika teda.
@Bubla Bůčková jak pořádně obléct? Děcko ve školce už se musí umět obléknout samo.
Ano moje dcerka nam přitahla domu nejakej skolkovej mor, chytili jsme to vsichni.,. nic hroznyho, ale s.ralo mě to chvilku. Přikladam to počasí.
Tak počasí vypadá spíš na duben než červen, zima, horko, zpocení, ofouknutí, to je hned. Taky sem nastydlá
jako nic dramatického, ale cítím to. A do toho mě ještě svědí nos a oči z alergie. Boží
![]()
@epsice píše:
@Bubla Bůčková jak pořádně obléct? Děcko ve školce už se musí umět obléknout samo.
Tak v tomhle počasí nevi ani dospělej, jak se oblict, natož ctyrletak
U nás ve školce taky kolikrát děti navlékli všechno, co bylo v šatně, takže děti vařený, protože ráno byly skoro mrazíky, odpoledne dvacet, pak stačí zafoukat a rýma je tu
Přidávám se, syn to dotáhl před týdnem a něco, prohnalo se to školkou asi dost, rušily se i výlety. Jeden den měl i teplotu a prožíval to, pak krátká rýma, která trvá normálně tak týden, teď jen tak 2-3 dny a konec, chytla to i mladší dcera po cca 4-5 dnech, ta měla ten první den horečky, ale pak opět kratší rýma.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.