Rýma/chřipka u batolat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.12.20 23:22

@LenaMarry @Bábrdl
Covid bylo první co mě napadlo ale hned jsem ho vyloučila, ani jeden jsme ani jednou nezakašlali, pastilky do krku zabraly okamžitě, nemáme ani lehce zvýšenou teplotu a jediné co zůstalo je rýma, u manžela slabá a u mě silná. To se covidu vůbec nepodobá ;) je fakt, že by to mohly být ty zuby, zítra zavolám doktorce a uvidím, možná nás taky pošle na testy než nás přijme, každopádně děkuju za komentáře :kytka:

• Citovat
  • Upravit
64992
14.12.20 06:02
@Anonymní píše:
@LenaMarry @Bábrdl
Covid bylo první co mě napadlo ale hned jsem ho vyloučila, ani jeden jsme ani jednou nezakašlali, pastilky do krku zabraly okamžitě, nemáme ani lehce zvýšenou teplotu a jediné co zůstalo je rýma, u manžela slabá a u mě silná. To se covidu vůbec nepodobá ;) je fakt, že by to mohly být ty zuby, zítra zavolám doktorce a uvidím, možná nás taky pošle na testy než nás přijme, každopádně děkuju za komentáře :kytka:

Tak po tak dlouhe dobe s kovidem mi pripada vtipné, ze nekdo rekne, ze nemuze mit kovid, protoze ma takove a makove priznaky. Vždyť je to takovy chameleon, ze to muze byt jen obycejna bolest hlavy a mas ho. Dceri taky zacal rymou, mela ji tyden, nez se objevily dalsi priznaky. Nekdo skonci jen u te rymy, nebo nema zadne příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
14.12.20 08:46

Covid se u spousty lidí projevuje jako rýma. Ale může to být jakákoliv viroza. Zavolej doktorce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
14.12.20 10:38
@Anonymní píše:
@LenaMarry @Bábrdl
Covid bylo první co mě napadlo ale hned jsem ho vyloučila, ani jeden jsme ani jednou nezakašlali, pastilky do krku zabraly okamžitě, nemáme ani lehce zvýšenou teplotu a jediné co zůstalo je rýma, u manžela slabá a u mě silná. To se covidu vůbec nepodobá ;) je fakt, že by to mohly být ty zuby, zítra zavolám doktorce a uvidím, možná nás taky pošle na testy než nás přijme, každopádně děkuju za komentáře :kytka:

Moje kamarádka měla Covid a projevil se jen a výhradně ztrátou čichu. Nic víc. Teploty, rýma, kašel nic.

Další kamarádi dvojice měli jen rýmu a teploty, plno keců, že to nemůže být Covid, pak se testovali kvůli cestě do ciziny a co myslíš, měli ho tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14692
8.1.21 16:17

U nasich deti jsou bezne i nekolikadenni virozy s horeckou nad 39,5. Poprve v 10 mesicich. Vetsinou bez dalsich priznaku. Nekdy ze z toho po par dnech neco vyvine - pata nemoc, ruce nohy usta, nestovice. K doktorovi s tim nechodime. Ale samozrejme ani mezi lidi.

A pro jistotu mame doma domaci CRP testy. Ty pouzivam fakt vyjimecne, kdyz se mi neco nezda. Vetsinou vyjdou negativni, dvakrat ale pozitivni. Jednou hnisava angina bez bolesti v krku (krasne mluvici dite pres 2 roky a fakt ho nic nebolelo) a jednou velmi vazny zanet stredniho ucha (temer uz presel v zanet mozkovych blan) bez bolesti ucha a jakychkoliv jinych priznaku krome nekolikadenni horecky pres 39. Doktori se na domaci CRP testy moc netvari. Spousta lidi je totiz neumi pouzivat nebo nerozumi jejich ucelu. Ale ja na ne nedam dopustit.

Tim nerikam, ze s negativnim CRP testem bych nesla k lekari, kdyby se mi neco nezdalo. Ale to se jeste nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí