Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Radulla ji píše:
Holky a co říkáte na tohle?
Jinou fotku nemáš? Špatně vyfocené, hrozně nasvetlene..
@Skaiqy @Skaiqy ono to jinak na fotce není vidět…ale jestli tam něco bylo tak už je to pryč, dva další negativní…i když menstruace ještě není…tak snad příště ![]()
Co si o tom myslíte
Omlouvám se za anonym
@Anonymní píše:
Co si o tom myslíte
Omlouvám se za anonym
Za mě slušný duch, opakuj pozítří😉
Držím palce
@Anonymní píše:
Co si o tom myslíte
Omlouvám se za anonym
Mamatest rysky nedělá, je to tam! ![]()
@Anonymní píše:
@stín katedrál
I když mám jeden den zpoždění?
Zdá se ti to jako moc slabá čárka, nebo na co se ptáš? Uvidíš, jak bude sílit. Dneska čárka je, zítra být nemusí, to je holt život. ![]()
@Anonymní píše:
@stín katedrál
Jestli není moc slabá
To neřeš, hlavně musí sílit a nesmí přijít MS, nejlépe testovat ob den stejnou značkou.
Ahoj, obnovuji diskuzi. 4 týdny po styku jsem si udělala test Sluníčko z Teta Drogerie. Jeden test vyšel negativní, na druhém duch? Co mám dělat, dítě nechci, beru i antikoncepci a minulý týden jsem i krvácela. Mám si raději koupit kvalitnější test?
@Anonymní píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi. 4 týdny po styku jsem si udělala test Sluníčko z Teta Drogerie. Jeden test vyšel negativní, na druhém duch? Co mám dělat, dítě nechci, beru i antikoncepci a minulý týden jsem i krvácela. Mám si raději koupit kvalitnější test?
To jsi měla ze stejného vzorku moči? Já jsem na Sluníčku měla minulý měsíc falešného ducha, už těm testům nevěřím. Za mne nejlepší je Mamatest, ten mne nikdy nezklamal.
@stín katedrál ano, ze stejné moči. Právě jsem si četla recenze na ten test a prý dává falešně pozitivní výsledky, tak snad… ![]()
@Anonymní píše:
@stín katedrál ano, ze stejné moči. Právě jsem si četla recenze na ten test a prý dává falešně pozitivní výsledky, tak snad…
4 týdny po styku bys měla úplné dálnice a na obou testech. To teda fakt čumím, že udělal takovou růžovou čárku, to je zrada! ![]()