Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Negativní, i kdyby tam byla čárka, tak po hodině je to neplatný test.
Tady možná trochu lepší fotka, ale asi si to jen namlouvám.
@Anonymní píše:
Tady možná trochu lepší fotka, ale asi si to jen namlouvám.
Tady něco vidim
@Annabela11 No, já právě taky, vyfotit to jde blbě, ale vidět snad ještě hůř. 😂 Takže si stejně říkám, že to nejspíš vykoukla ryska.
Po hodině vytahnuty test z koše je prostě negativní. Bohužel..
Ano, bohužel si to namlouváte. Ten duch, pokud by značil těhotenství, by se musel ukázat v limitu. Hodinu po limitu je jakýkoliv duch neplatný. Těhotná nejste.
Ahoj mohu se zeptat jestli je toto ryska nebo duch??
Příspěvek upraven 30.11.20 v 14:28
@Lumbík píše:
Ahoj mohu se zeptat jestli je toto ryska nebo duch??
Ja bych rekla, ze velice neprukazny duch, nebo je to ryska
… takhle, jestli mas 4dny do ms, tak fakt aspon 2 dny pockej, bude to vic videt, jestli mas 2 dny zpozdeni, tak ja to spis negativni
@Melodie91
mam 5dni do ms +-,tak si počkám ve skutečnosti je ta čárka vidět více a je i do ruzova
![]()
@Lumbík píše:
@Melodie91mam 5dni do ms +-,tak si počkám ve skutečnosti je ta čárka vidět více a je i do ruzova
![]()
![]()
Jee, to je jeste hromada casu
vydrz vydrz, proste ti duchove pred ms jsou na prd..ja ho mela co dva mesice..drzim palce
Hezký 1. advent všem…
Dnes mi první den mešká MS (ovulace 16. 11.), tak jsem si zkusila udělat test. Nejdříve mi přišel sněhobílý, a tak jsem ho prostě vyhodila. Asi po hodině mi to začalo šrotovat a chtěla jsem se znovu podívat, tak jsem ho vytáhla (proto vypadá, jak vypadá) a našla jsem tam slaboučkou čárku, možná ji ani neuvidíte… ale kdo ji vidí, myslíte, že je to duch či ryska?
Mám za sebou teď jeden raný potrat a jedno zamlklé těhotenství, ale pokaždé se mi duch ukázal už před MS, takže si myslím, že z toho stejně nakonec teď nic nebude, ale kdyby náhodou…
Příspěvek upraven 29.11.20 v 16:37