Rýžová kaše Nutrilon - reportáž
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Rýžová kaše Nutrilon - reportáž
Pusťte si docela šokující reportáž:
http://www.ceskatelevize.cz/…7-21:30.html
..aneb, jak se v čechách dál vesele podplácí… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
tak to je fakt síla, nejvíc se mi hnusí postoj firmy nutricia…pro mě jsou pasé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hnus !!
Ejhle co mi to připomělo ! V jednom rozhovorů lidí co bývají u takovýchto rozborů: Výrobky velkých firem vždycky projdou, protože skrátka musej
projít, jinak by byl pěknej humbuk. Za to u malejch českejch firem se hledí
i na neviditelnej chloupek.
- Citovat
- Upravit
na reportáž jsem nekoukala, ale četla jsem o tom v Týdnu už asi před měsícem. jde o to, že se jedno malé dítě „pravděpodobně“ přiotrávilo z instantní kaše Nutrilon, kde byl na dně nějaký velký kus „něčeho“. Matka to řešila s výrobcem, posílala to na rozbor, řešilo se to snad i přes policii (pokud si ten článek dobře pamatuju) a vyznělo to do prázdna, protože vzorky se z laboratoře vrátily znehodnocené, posudky se ztratily atd. možná bylo v těch reportérech ještě něco víc, ale nemám čas to teď sledovat.
pro mě z toho plynulo ponaučení: kdykoliv otevřu cokoliv sušeného, tak celý balíček nejdřív pořádně prohrábnu lžící, jestli se tam nevyskytuje něco neobvyklého…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je to hnus, chudák chlapeček, ale už je snad OK
Každopdáně přesně jak píše Nozu, všechno prohrábnout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to je docela husty! ja davam od mala malymu jenom nutrilon
diky bohu zatim zadny problemy nemel, ale prohlizet budu ted vsechno tedy!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já všechno přesypávám do skleněných dóz, protože mi ty pytlíky nejdou zavřít a špatně se mi z nich nabírá UM i kaše…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja o tom slysela asi pred 3mi tydny na Ceskym rozhalse Praha.Ten pristup je hroznej no.Ale myslim, ze „neco“ se muze objevit v kazdy kasi,od vsech znacek.Proste chybicka se vloudi.Jinak me ta ryzova kase prijde nejlepsi,Emce chutna a krasne se rozmichva,asi jako v jediny se nedelaj hrudky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit