Boruvková přesnídávka-jak?

804
25.7.07 17:51

Boruvková přesnídávka-jak?

Nevite nekdo jak zpracovat boruvky pro prcka?Mam ted staly prisun od pribuznych :lol: a neco bych z nich rada udelala pro nasi pulrocni dcerku na horsi casy.Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
25.7.07 18:08

Asi jde udělat i přesnídávka, ale nikdy jsem to nezkoušela - děsím se té práce. Já mám pro prcka borůvky zmrazené v malinkatých kelímcích, aby to byla tak akorát jedna porce. Mrazím je celé, jen omyté a okapané. Vloni jsem zamrazovala dřeň trochu oslazenou, ale to bylo pro staršího syna, kterému sladím normálním cukrem.

• Citovat
  • Upravit
574
25.7.07 20:54

Ahoj,

taky by mě děsila ta práce a hlavně ten bordel z toho. Nejhorší je, že se všechno hned obarví.

Co je dát do mrazáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
26.7.07 11:05

A co udělat normálně jablečnou a přidat borůvky? U těch kupovaných je vždycky základ jablečná… Tak jen nějaký rozumný poměr a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
26.7.07 23:36

Me prave pripada ze zrovna boruvky-zmrazene,po rozmrazeni jsou takove divne,vodnate.No uvidime:-)Muzna zkusim tu jablecnou a pridam boruvky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.7.15 20:17

Práce se neděste přesnídávka je poměrně jednoduchá a rychlá a hlavně jedlá. A ještě k tomu jí dáváme i místo marmelády. Zkuste tento recept, slunečnicová semínka můžete i vynechat, jak budete chtít. ***

Příspěvek upraven administrátorem 10.7.2015 10:45 - reklamní odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko