S čím můžu počítat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
S čím můžu počítat
Ahoj holky, rozešli jsme se s partnerem do toho jsem skončila na úp na jaké dávky mám nárok, mám 2 děti. Vím, že se můžu zeptat rovnou na socce ale dovolat se tam je problém, tak bych tam chtěla zajít už připravená a vědět s čím počítat. Děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@agnes0405 No, pokud máš odpracovaných 12 měsíců za poslední 2 roky, tak máš nárok na podporu v nezaměstnanosti. Na zbytek potřebuješ mít alespoň oficiálně rozjeté vyřešení dětí, plus alimenty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 nebyli jsme manželé, takže nestačí se domluvit, že děti budou u mě a peníze na ně si domluvíme mezi sebou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@agnes0405 píše:
@j.a.n.i1 nebyli jsme manželé, takže nestačí se domluvit, že děti budou u mě a peníze na ně si domluvíme mezi sebou?
Ne, musis to mit oficiálně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych treba pocitala s prací, ale chapu, ze je jednodussi jit si pro davky na urad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka Dobře díky tak to bude běh na dlouhou trať
tomu jsem se chtěla vyhnout ale bez oficiální cesty to teda zřejmě nepůjde
nebydlí už u nás ale trvalý bydliště tam ještě má. Alimenty a děti do pěče teda vyřešim taky na sociálce? Vim že se ptám jak trdlo ale nemám s tim zkušenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@HappyPotato nejsem žádná nemakačenko, jen mi zaměstnavatel neprodloužil smlouvu a sešlo se to vše dohromady proto se ptám a v tom že si mám hledat práci nepotřebuju poučovat to vim i bez toho a taky to dělám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@agnes0405 píše:
Tak domluvit se stačí, ale pak celkem logicky nemůžeš žádat o žádné sociální dávky závislé na příjmu rodiny. Nebo na ně musíš dokládat celý příjem otce dětí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@agnes0405 píše:
@vokishka Dobře díky tak to bude běh na dlouhou traťtomu jsem se chtěla vyhnout ale bez oficiální cesty to teda zřejmě nepůjde
nebydlí už u nás ale trvalý bydliště tam ještě má. Alimenty a děti do pěče teda vyřešim taky na sociálce? Vim že se ptám jak trdlo ale nemám s tim zkušenost
Ne, na soudě, ale pokud tam půjdete s dohodou, tak to bude výrazně rychlejší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit