S dětmi do Anglie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35299
17.3.15 19:15
@lenkajacova píše:
Já se plynule domluvím 4mi jazyky o sebe strach mít nemusím, hlavně v anglii pro něj ráci mám jistou za slušný peníze, neni to o růžových brýlích ale o tom že v zahraničí už jsme byli a ted nás tu zaseklo těhotenství, když někdo řekne najít si lepší práci tak při tom jaká je nezaměstnanost kdyby si chtěl ještě vybírat tak už by jsme byli na ulici dávno, nikde neni dost práce na to aby z toho mohla normální rodina vyžít, tady nejsou zahradníci placeni v zimě tak jako v létě ale evidentně ptát se někoho tady je mimo, já chtěla vědět co všechno se musí zařizovat pro dítě a ne že by mě chlap neuživil s jistou prací, bydlením a vším kolem, kdyby nás v poslední práci neokradli nemusela bych řešit kam odjet jinam, v čechách žiju poprvé a čím více času tu trávím tím jde vše víc úplně do háje,

Pak nerozumim tvemu dotazu. Pokud ma zajistenou praci a mate zajistene bydleni, pak nechapu, na co se ptas.
Mozna by nebylo od veci jasne formulovat otazku a rozdelit dotaz z nesrozumitelneho souveti do vet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
17.3.15 19:41

@lenkajacova neodporujes si trosku? V prvnim prispevku pises neco uplne jineho.Na zarizovani pro dite se neptas vubec! Spis to vypada, ze shanis pro pritele tu praci. Pokud mluvis plynule ctyrmi jazyky, pak nechapu, proc zijete na ubytovne.

• Citovat
  • Upravit
17.3.15 20:13

Protože moje jazyky jsou mi jako těhotný úplně k ničemu, já nás neživím nemám příjem ani korunu nemám odpracováno tolik kolik se po mě chce abych dostala aspon podporu když jsem měla práci tak po čase jsem byla těhotná a několikrát to dopadlo špatně takže tím nebyla už ani práce protože ze zdravotních důvodů jsem musela vždy prac. poměr ukončit, a to že já mluvím jazyky a přítel moc ne mu lepší práci nezajistí, až dneska ráno jsem dostala pro něj nabídku do anglie, takže bráno logicky když chceme jet s dítětem tak potřebuju vědět co ostaní mám ještě zařídit nebo jestli je snad lepší nechat dítě v čechách než se dořeší zbytek potřebných věcí, na ubytovně bydlíme protože za ty směšně nízké peníze co máme na měsíc nikde podnájem není a z ničeho se na něj ušetřit nedá, ne každý má rodinu nebo plno známých co mu pomůžou my jsme sami jen dva žádná rodina ani z jedné strany o to je všechno složitější,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

O Budulínkovi

• (5) + 5 recenzí