S dítětem doma do 7 let
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Za mě není problém, ale zvažovala bych během toho nějaké všelijaké vzdělávací atd. kurzy, brigádu nebo tak něco, aby až se budeš za pár let hlásit o práci, bylo vidět, že ses v pracovním rozvoji neflákala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hobitka píše:
Jedine, s cim pocitej, tak ze budes muset dite z MS vyzvedavat po obede. Pokud chodi. Okoli by mi bylo vis kde![]()
, stvalo by me to vic z hlediska moji vlastni osoby
.
Pokud žena nepracuje musí děti vyzvedávat po obědě? to jsem vůbec nevěděla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To bych ráda, ale úplně moc nevím, jakou kvalifikaci a kurzy bych vlastně mohla dělat. Jsem farmaceutická asistentka, mám vošku, titul DiS., žádné kurzy v této oblasti ani žádné Bc. studium není (kromě Farmaceutické fakulty - ale to pro mě nehrozí), takže vlastně ani nevím
Možná bych se zaměřila na práci s pc - oficiální s certifikáty - to by se ti mohlo hodit vždy. Nebo jazykovku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To bych ráda, ale úplně moc nevím, jakou kvalifikaci a kurzy bych vlastně mohla dělat. Jsem farmaceutická asistentka, mám vošku, titul DiS., žádné kurzy v této oblasti ani žádné Bc. studium není (kromě Farmaceutické fakulty - ale to pro mě nehrozí), takže vlastně ani nevím
Zrovna o tvoji profesi je v lékárnách zájem, drMax umožňuje zkrac.prac.dobu, u ostatnich nevim jak to je; tak v čem je problém? A holt, když budeš vecne na OCR a vyhodí tě, tak tě vyhodí, ale proč to nezkusit a hledat jakési marné admin. pozice mimo tvou zadanou profesi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mas fajn vzdelani, fakt s tim nejde nic najit..?
Behem pobytu doma muzes treba za par susnu vypomahat v nejake nadaci, pacientske organizaci, socialni sluzbe atd.
To pak v zivotopise bude vypadat i hezky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nijak, životy druhých nehodnotím. Je to tvoje věc, udělej si to tak, jak vám to vyhovuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hobitka píše:
Jedine, s cim pocitej, tak ze budes muset dite z MS vyzvedavat po obede. Pokud chodi. Okoli by mi bylo vis kde![]()
, stvalo by me to vic z hlediska moji vlastni osoby
.
To vážně? A z jakého důvodu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ahep píše:
Zrovna o tvoji profesi je v lékárnách zájem, drMax umožňuje zkrac.prac.dobu, u ostatnich nevim jak to je; tak v čem je problém? A holt, když budeš vecne na OCR a vyhodí tě, tak tě vyhodí, ale proč to nezkusit a hledat jakési marné admin. pozice mimo tvou zadanou profesi?
Max a Benu jsem jsem zkoušela, bohužel mi nevyšli vstříc tak, abych to s dětmi sama zvládala. V jiné lékárně tu nehledají
- Citovat
- Upravit
@ametyst píše:
Pokud žena nepracuje musí děti vyzvedávat po obědě? to jsem vůbec nevěděla…
Pokud je nahlášena na zdravotní pojišťovně jako osoba pečující o dítě, tak ano. Dítě může být ve vzdělávacím ústavu
jen určitý počet hodin.
Pokud nepracuje a platí si pojištění sama tak tam může být neomezene.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic si nemyslím, každého věc. Já bych to pro sebe nechtěla, z důvodu závislosti na příjmu chlapa a pak te nezamestnatelnosti, ale já mám práci kde částečný úvazek, ho, atd. půjde. Snazila bych se aspoň nějakou brigádu časem jak se děti s nemocemi trochu stabilizujou, nebo klidně opravdu nějakou neziskovou za pár korun, aby nebyla v životopise úplná díra. Jako zaměstnavateli kdyby mi přišla ženská ze se věnovala rodině a u toho dělala něco takového tak to nepůsobí špatně, s některými neziskovkami mam pracovně fajn zkušenosti a jejich lidi nejsou vůbec neschopní, i když často práce tam je pro ně nějaké překlenovací období v životě než jdou dál za lepším příjmem.
- Citovat
- Upravit
Byla jsem takto s dětmi doma. Nejprve jsem nemohla najít po rodičáku práci a potom přišel kovid, takže mi nic jiného nezbylo
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše:
Pokud je nahlášena na zdravotní pojišťovně jako osoba pečující o dítě, tak ano. Dítě může být ve vzdělávacím ústavujen určitý počet hodin.
Pokud nepracuje a platí si pojištění sama tak tam může být neomezene.
Aha děkuji. A pokud je ještě žena na rodičovské může umístit dítě do školky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ametyst píše:
Aha děkuji. A pokud je ještě žena na rodičovské může umístit dítě do školky?
Ano, jen do 2 let je to opět omezeno hodinami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A plánuješ si platíš to dobrovolné důchodové pojištění?
Plánuju si platit sociální pojištění. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám to stejně, jen se 3 dětma. Ale důchodové si neplatím, zatím. Manžel je taky od rána do večera pryč a já nic na zkrácený úvazek, abych vše kolem dětí stíhala, (např. školka tu funguje jen do půl 4) nenašla.