S jakými plenkami jste spokojené?

4999
9.1.12 11:44

s jakýma plenkama jste spokojeni???

Ahojky maminky jako každá maminka chci ty nejlepší a zároven cenově dostupné pleny. Ale jaký? Za chvilku čekáme naše očekávané první miminko a já pořád pátrám jaké plenky koupit? Můžete mě poradit s jakejma plenama máte zkušenosti a jaké by ste mě doporučily? Moooc děkuju všem

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
10713
9.1.12 11:45

s látkovýma :pankac:

• načítám...
nevsik
9.1.12 11:46

ahoj! já osobně používám pampers a huggies (na ty jsou ovšem většinou všichni nazlobený) nám vyhovují-malá trpěla na opruzeniny tak s těmito to bylo parádní. Jinak si mamky hoooodně chválí babylove z dm-srovnatelné prý s pampers a v akci s kuponkama je to cenově opavdu fajn. koukni tady na recenze na pleny,tam se dočteš hezké věci a snad ti to pomůže s výběrem! :palec:

• Upravit
weruuunka
9.1.12 11:47

Clever z Billy. :pankac: :pankac: :pankac: Podobný Huggieskám, ale za lepší cenu a fakt super. :palec: :dance:

• Upravit
9.1.12 11:47

Pampers, Babylove, Babydream.

• načítám...
713
9.1.12 11:48

Tesco, Pampers zelené, Albert, Huggies se zhoršily (jsou jakési tvrdé a barví mi oblečení)

• načítám...
4476
9.1.12 11:48

Ja stridam Pampers na ven a na spani a doma Baby love a Tesco pleny zelene.

• načítám...
2673
9.1.12 11:49

Huggies premium care,jiné nepoužívám ;)

• načítám...
938
9.1.12 11:50

Tak mně se teda huggiesky vubec nelíbily..pampers sleep and play jsou dobré, ale nemají pružné zapínání, active baby už ho pružné mají..ale nejlepší mi teda přijdou pampers premium care, ale ty jsou teda celkem drahé…

• načítám...
4999
pomeranca píše:
s látkovýma :pankac:

látkový nee ,jsem tak trošku pohodlná a nedovedu si představit dávat látkové pleny už tak mám doma tolik praní natož se ještě otravovat s látkovejma plenama…ale díky :hug: :palec:

• načítám...
9649

Ahoj!
Tak prvne je zde milionxy diskuzi na toto tema, staci pohledat… ;) A jeste, kazdymu miminu vyhovuji jine pleny, takze tento nazor je fakt subjektivni!!! Nekdo napise ze Huggies jsou nejhorsi a nekdo kupuje jen ty!!!

Ja muzu koupit jakoukoli znacku, mala se mi po nich neoprudi. U zadne jsem nepozorovala, ze by nejak mene vydrzely nebo neco, kazda znacka ma nejake plus a nejake minus. Pampersky maji supr pruzne pasky a to, ze maji maly objem, ale kdyz tam mala nacura, je to des! Huggiesky vydrzi, nesmrdi ale zase nemaji pruzne pasky, Babylove jsou levnejsi a vydrzi to same co drazsi pleny, ale zase maji vets objem, tesko pleny taky usly, jsou levnejsi ale tvrdsi, Babydream nam trochu protikaly, ale zadna hruza, Hellen Harper jsou uplne stejne jak Huggiesky, tesco Gaga jako huggiesky, oranzovy pampers byly trochu horsi, to priznavam, bily pampersky byly fa, ale jsou strasny drahe, obycejne huggies nam moc nesedely, protoze protekaly, spotrebovali jsme i igelitaky tesko kdyz a to prislo, dostali jsme dva baliky… musis vyzkouset co vam sedne, nam treba nevadi zadna znacka… ;)

• načítám...
5077

Ahoj,
tak pro malá miminka se mi osvědčily Pampers premium care, pak jsem zkoušela postupně všechny možné značky a nakonec skončila u Pampers aktiv baby. Asi to bude chtít vyzkoušet, co nejvíc vyhovuje tobě a hlavně miminku.

• načítám...
784
9.1.12 11:51

my jsme nejvíce spokojení s babylove.

• načítám...
1769

od narození jedem v huggiskách a za mě naprostá spokojenost :mavam:

• načítám...
899

Ahoj, pokud chceš opravdu to nejlepší a jsi tak trošku ekologicky založená, tak jednoznačně doporučuji plenky látkové. Na trhu je velký výběr a cenově to vyjde určitě levněji než „hnusky“. A pokud čekáš první mimi, tak je určitě využiješ i na další.
Pokud vůbec neznáš, tak tady je jeden z mnoha článků o těchto plenkách. http://www.latkovepleny.cz/

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí

Active Baby