S prckem na vodu

1749
1.7.11 13:23

S prckem na vodu

Ahoj holky, kdy jste začaly s dětma jezdit na vodu a jak to snášely? Co je bavilo a co ne? Kubovi bude 16 měsíců a chystáme se v půlce července. A jestli máte nějaké vychytávky a tipy, hoďte je do placu :-) Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
1.7.11 13:53

ja bych jela… my se sestrou jako deti jsme od prvnich narozenin jezdili na vodu, pod stany, s nasimi na tabory a snasely jsme to skvele! Takove ditko uz je vetsi, uz je to fajn!
Nase mala ma letos v lete pul roku, tak jedeme jen na kola do chatek, ale pristi rok mame v planu nejspise Vltavu!
Kup detskou plovaci vestu, helmu na kebuli, osefuj jidlo, nejak si promysli tu detskou bezpecnost (jinabude na raftu a jina na kanoi) a taky je rozdil jestli jste fakt vodaci nebo jedete prvne a hura do toho!!!

Uvidis ze maly bude nadseny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
1.7.11 13:57

Já teda nevím, jak by náš Maty vydržel celej den sedět na porcelánu :nevim: Jako na vodě už byl, několikrát, ale vždycky jen na chvilku. Dokud nebude moct pádlovat, podle mě to nemá smysl. Ale nejsem z vodácké rodiny, takže fakt neporadím. Každopádně pokud máš klidné dítko a pohodové souloďáky, bude to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
1.7.11 14:10

Staci par kelimku a houbicka a na porcelanu ho to bude bavit snad cely den - mluvim svou zkusenost, znami s ditkem loni byli na dvou rekach :-)

A i kdyby parkrat vstanul, batole led neprevrati:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
1.7.11 14:58

Ahoj
my byli s Emulí před 14 dny, teda jen na dva dny, já jsem znovu těhotná takže spaní pod stanem bylo peklo, měli jsme půjčenou Pálavu, na kanoi bych se asi bála. Emi byla vzorná, seděla ani se nehnula, dokonce tam i usnula, fakt se až všichni divili jak je hodná. Takže za mě určitě jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
1.7.11 20:09

Holky dík. Plánujeme 3 dny na začátek. Zvlášť kelímky a houbička je super nápad :palec: Poprvé nejedeme, před Kubíkem jsme jezdili často. Taky si radši půjčíme raft, aby se tam mohl víc pohybovat. Vesta je pro něj samozřejmost :pankac: Uvidíme, jedeme jen Ohři ( jsme z Chebu ), tak se kdykoliv můžeme vrátit domů. Hlavně jsem zvědavá na spaní. Abysme pak nemuseli jet domů kvůli nervózní nevyspalé mamině :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
1.7.11 21:19

Tak to se neptej jestli to zvladne maly, ale jestli to zvladnes ty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale fakt myslim, ze by to melo byt v klidecku - jeste ti muzu doporucit - pokud budete stanovat, my jsme byli letos koncem kvetna i s malou (tehdy pet mesicu) a skvele se mi osvedcily chuvicky! |nemusela jsem porad litat do stanu) ale jestli je tam vlastne budes mit kde nabit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
7.11.11 10:39

Ahoj. Tak jak první vodu Kubík zvládl? Měli jste svou vestu nebo jste si půjčili? Uvažuji, že ji koupím (mimo sezónu je levnější), ale nevím, zda to není zbytečná investice, když ji nabízí půjčovny a prcek z ní rychle vyroste. Letos jsem vodu vypustila, ale příští rok bych rada jela i s Nelou, které je teď necelých 10m. Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
7.11.11 11:35

Vodu Kubík zvládl úžasně, všichni nám ho chválili, jaký máme hodný dítě. V raftu vydržel nějaký 3-4 hodiny v kuse, pořád si s něčím hrál nebo si někdou hrál s ním. Nespali jsme tam teda přes noc, protože nám do toho něco vlezlo, takže jsme jeli jen přes den a večer už jsme museli pryč, ale myslím, že by ve stanu usnul, protože byl utahaný jako kůň a usnul nám hned, jak jsme ho posadili do auta :lol: . Vestu jsme měli půjčenou z půjčovny, ale měl jí jenom chvilku, protože mu byla trochu větší a překážela mu. Vzhledem k tomu, že jsme jeli klidnou vodu a ještě k tomu na raftu, tak jsme mu jí sundali a už nenandali. Ani žádný větší jezík jsme nejeli. Kubík byl zase hodný, neskákal do vody apod. Ale příště si jí stejně zase půjčíme. Kupovat jí nebudu, protože jezdíme na vodu jen občas. Příště Kubajs dostane ještě pádlo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
20.3.12 12:39

Ahoj holky,
oživuji diskuzi :palec:
Chtěla bych letos vyjet s malou 18.měsíců na vodu.Máte někdo zkušenosti?V čem vaše děti jely?Malá bude mít vestu a přilbu a asi pořídím neoprenové botky.Taky přemýšlím nad neoprenkem takovým tím plavacím :think: že když se namočí, nemuselo by jí to tolik studit než obyč.oblečení :think:
Těším se na rady a nápady :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí