Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ted nevim co je na programu, ale s dcerou jsme byli v Pidivadle a v pohode vydrzela;) to mela 3 roky. Maji to rozdelene pro vekove kategorie a nebo divadlo Gong.
@Cuddy my mame zrovna koupene listky na muzikal Kocour v botach pro male deticky, je to v divadle Broadway a hrají i Ferdu mravence.
A snad jsem to videla ted i na slevomatu ![]()
Jinak urcite super jsou včelí medvidci,na ty bych zase rada sla.A u nas v Pidivadle na Letné hraji kazdou nedeli pohadku,nektere jsou ro vetsi,nektere promensi,vzdy to píšou ![]()
@Cuddy pokud se bojis, že by nevydržel, neboj, tyhle dětský představení mají vzdycky maximálně hodinu a to divadlo vtáhne úplně jinak. My v létě chodili u nás na divadlo pod oblohou a čerstvá dvouletacka v pohodě vydržela a od té doby chodíme pravidelně. Zatím se zpívalo v každé pohádce. Největší úspěch mělo představení Ferda mravenec, to byl takový malý muzikál, v sobotu jdeme na volné pokračování Brouk pytlík.
A za sebe zkuz zagooglit kde zrovna vystupuje divadlo Holé Vrchy, ti jsou skvělí…
@medunka23 nebojím, právě že se dítě soustředí moc pěkně. A pořád zpívame, tak si říkám, že je čas na divadlo.
@Cuddy fakt jsem zatím nezažila dítě, které by nebylo vtazene do hry, třeba starší do divadla chodí ve školce a to dost často, tak chodíme i my všichni alespoň jednou za měsíc. Ten Ferda mravenec je super…Myslím že se vám bude libit, já divadlo miluju, tak se snažím aby i holky si k němu vypestovaly pěkný vztah, třeba můj muž je zprazeny povinnyma skolnima predstavenima a až teď s detma se začíná dobře bavit.
@medunka23 a toho Ferdu myslíš v jakém divadle? Zde byl zmíněný Gong a Broadway.
Jinak „v menším měřítku“, zato za pár korun hrají loutkové na Kobylisích každou neděli dopoledne (divadlo Karla Hackera).
@Cuddy @Cuddy jak tak koukám, tak ani jedno, u nás hostovalo toto divadlo…https://www.docelavelkedivadlo.cz/cz/predstaveni/pro-deti
My byli s 5 letou v Divadle bez zábradlí na princové jsou na draka a byli tam i menší děti a bylo to super.Na konec všechny děti pozvali na jeviště a všechny písničky zpívali znova úžasný zážitek i pro mě ,dcera o tom furt povídá dokola…
@ugluk děkuji moc za tip. Já jsem zasekla v těch velkých divadlech (národní, stavovské, na vinohradech…) a v nich jsem hledala marně.