S teplotou do skolky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
4.9.22 12:08
@Anonymní píše:
Prosim te, jaky maji deti rezim po takove viroze? U dcery resim neco podobneho..uz 4× mela tak den a pul teplotu, vodu z nosu a druhy den nic..vubec nic..kdyz byla doma, tak jsem to neresila…, ale ted uz zacla chodit do skolky a v patek vecer to zacalo, vcera 38 - 38,5 a voda z nosu a dnes rano ji absolutne nic neni…tak vlastne nevim, jestli treba jit ven, jestli ji pustit zitra zas do skolky :nevim:, chapu, ze tve deti normalne pak do skolky, skoly jdou?…cetla jsem, ze existuje neco jako syndrom periodicke horecky…ty projevy sedi a neni to infekcni, ale proste nevim
Žádný syndrom nemají, maximálně se jim napsali neplavat a necvicit. Ale vcelku zbytečně, neb moje děti opravdu v klidu nevydrží. Takže klidně druhý den hopaji na trampolíně s lítají okolí baráku na kolobrnde. Příště jim nic není.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
4.9.22 12:49

Ja je nemerim, ale nebývají moc nemocni. Jinak starší chodil do kolektivu i s rymou, teplotou a kaslem od miminka. Bylo to v zahraničí, měli to tak všichni. Tím se nejspíš imunizoval, rymicky a kašle od 3 let nezname. V Česku jsou pravidla o dost striktnejsi, takže bych si to nedovolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
4.9.22 18:48

Holky tak celej den teploty 37.2, po spaní max 37.5. Teď na vecir 36.8. Celej den ji nic není, takže uvidím jak noc a ráno. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin