Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:Žádný syndrom nemají, maximálně se jim napsali neplavat a necvicit. Ale vcelku zbytečně, neb moje děti opravdu v klidu nevydrží. Takže klidně druhý den hopaji na trampolíně s lítají okolí baráku na kolobrnde. Příště jim nic není.
Prosim te, jaky maji deti rezim po takove viroze? U dcery resim neco podobneho..uz 4× mela tak den a pul teplotu, vodu z nosu a druhy den nic..vubec nic..kdyz byla doma, tak jsem to neresila…, ale ted uz zacla chodit do skolky a v patek vecer to zacalo, vcera 38 - 38,5 a voda z nosu a dnes rano ji absolutne nic neni…tak vlastne nevim, jestli treba jit ven, jestli ji pustit zitra zas do skolky, chapu, ze tve deti normalne pak do skolky, skoly jdou?…cetla jsem, ze existuje neco jako syndrom periodicke horecky…ty projevy sedi a neni to infekcni, ale proste nevim
Ja je nemerim, ale nebývají moc nemocni. Jinak starší chodil do kolektivu i s rymou, teplotou a kaslem od miminka. Bylo to v zahraničí, měli to tak všichni. Tím se nejspíš imunizoval, rymicky a kašle od 3 let nezname. V Česku jsou pravidla o dost striktnejsi, takže bych si to nedovolila.
Holky tak celej den teploty 37.2, po spaní max 37.5. Teď na vecir 36.8. Celej den ji nic není, takže uvidím jak noc a ráno. ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.