S teplotou do skolky

mackA159
4.9.22 08:04

S teplotou do skolky

Ahoj, nadpis je jen pro povšimnutí, s teplotou do školky bych dítě nedala. :andel: 2 dny mladší dcera měla 37,4 přes den, večer 38 nic k tomu. Starší dcera dnes v noci špatně spala, občas opravdu hodně špatně spí, že je klidně půl noci vzhůru. A teď ráno 37,2 a je pochopitelně unavená. Dle čeho se rozhodujete že dáte dítě do školky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6794
4.9.22 08:08

S teplotou nikdy. Cokoliv od 37,0 je zvysena teplota, znaci, ze telo s necim bojuje. Nedala bych tam dite s ohledem na ostatni i s ohledem na nej samotne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35739
4.9.22 08:11

Zítra bych ještě nechala doma a vidělo by se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
4.9.22 08:11

Když má zvýšenou teplotu a je viditelně přešlá, unavená, nedala bych jí do školky. Co by tam chudák unavená dělala. A samozřejmě taky aby nenakazila ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3891
4.9.22 08:13

Když je mu dobře. Tvojí dceři dobře není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.9.22 08:18

Přiznám se, že běžně dětem teplotu neměřím a ani mimina jsem furt neměřila. Pozornost mi upoutá, když dítě mrčí, je plačtivé, má rudé tváře, skleněné oči a spí víc, než je běžné. Tak to vím, že na ně něco jde.
A pochopitelně je stáhnu. Že nejsou ve své komfortní zóně, tak to prozradí hned, že se chovají jinak, než se chovají běžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10919
4.9.22 08:19

Zítra bych ji určitě nechala doma, ať si odpočine a uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101618
4.9.22 08:21

No, takoveto s teplotou nikdy vynecham, neb ja tedy fakt dite každé rano presnym teplonerem nemerim. Takže urcite slo s teplotou x-krat, nicméně pokud vypadá nemocne, tak ho necham doma. Pravda do skoly uz chodi, i když vypada unaveně, jinak by taky mohlo byt doma furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.9.22 08:24

U syna je indikátor nemoci to, že polehává a je nevrlý. Spolehlivější než teploměr. S teplotou v předchozím dnu bych nechala doma. Do tří dnů by mělo být už dobře se nemoc projeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
4.9.22 08:27

Nedala bych, počkala jak se to vyvine a dle toho postupovala. Zvýšená teplota to je, něco se v těle děje. Ať je brzy zase dobrě :kytka:

• Citovat
  • Upravit
577
4.9.22 08:30

S teplotou nesly nikdy. Ale meli jsme sousedy a ty dali rano „nurofen“ a sup ditko do skolky. Samozrejme u zacinajici nemoci leky cely den nepusobili a u obeda ze skolky uz volali at si dite rodice vyzvednou. Oni tim usetrili den OCR.
Vyber si svuj pristup, reprezentujes tim sama sebe. Deti vydrzi lecos… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9285
4.9.22 08:30

Nedala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.9.22 08:32

Když jim večer není dobre, nechávám doma dalsi tři dny a pak se rozhoduji jak dale. Obecně pokud nejsou ve své kůži, omlouvám rovnou na víc dni, aby nešli hned poté, co se jim udělá lépe. Takže když jsou v neděli prešlí, do školy/školky dříve jak ve čtvrtek nedorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
4.9.22 08:36

Píšu že bych ji s teplotou nedala. :) Jsem doma, takže není problém ji stáhnout. Jen dotaz byl dle čeho se rozhodujete. Nemocně nevypadá, jen se mi zdála teplejší.

• Citovat
  • Upravit
1614
4.9.22 08:37

Už to, že zvažuješ dat či nedát je přece odpověď. Máma své dítě zná a ví kdy je fit a kdy se něco děje. Já to vždy poznám od prvních náznaků a doufám, ze se pletu :lol: ono ne. Hele vím, je to na houby sama mám dvě deti jedno prvnak a druhé školka. Chodím do práce a každá nemoc nebo virozka úplně rozhodí vše. Je jde o nemoc a dite nemá v kolektivu ani klid na odpočinek a navíc tím se jen odpaluje podzimní kolotoč předávání si nemocí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin