3-týdenní miminko na výletě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
18.8.10 18:24

š-týdenní miminko na výletě

Ahojky,
moc všechny přítomné zdravím. Chtěla bych poprosit o radu. 5.8. se mi narodila holčička a já bych potřebovala jet příští týden na víkend k rodičům cca 150km. Malá bude mít v té době 3 týdny. Myslíte, že ještě není brzo takto s miminkem cestovat? Mám z toho trošku obavu, je to mé první dítko a tak jsem ze všeho vyhukaná:-(. Moc děkuji za názory a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2667
18.8.10 19:26

Ahoj,já myslím,že pokud pojedeš autem,tak se vůbec nic nestane.Já v šestinedělí končila školu 150 km od domova a malý jezdil se mnou.Mamka ho tam celý den venku vozila,já vždy jen nakojila.A taky jsme to zvládli.Neboj nic.A jeď. Šťastnou cestu oběma. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
18.8.10 19:35

My jezdíme od cca 3 týdnů pravidelně trasu Brno-Praha-Brno…kvůli srdíčku malýho a bez problémů ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
18.8.10 19:38

Ahoj, já myslím, že pokud budeš sedět s miminkem vzadu tak to zvládnete. Já jela s malou v 5ti týdnech domů do Bratislavy 320 km a zvládla to kočička krásně. Jednou jsme stavili na papání a přebalení a vše bylo OK.

• Citovat
  • Upravit
9454
18.8.10 19:44

my byli ve 3 mesicich s malou uz na dovoleny…takze v klidu jedte:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
18.8.10 19:46

já byla s klárkou 5-týdenní na veletrhu bydlení ;-) cestu určitě zvládne. prostě naktrmíš, přebalíš, vyjedete a možná to zvládnete na jeden zátah, protože bude spát. a jinak sezení vzaduXvepředu, to záeží na každém. já jezdila od samého začátku vepředu, kromě cesty z porodnice, protože se mi vzadu dělá špatně. ale vozila jsem klárku za řidičem, abych se na ní mohla otočit a viděla ji. ono, co je z cesty, kde koukáš na spící dítě? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
18.8.10 20:08

V pohodě, přesně ve 3 týdnech malé jsme byli u našich - cca 160 km a jezdíme tam co 14 dnů :wink:

• Citovat
  • Upravit
21994
18.8.10 20:12

Mimi to zvládne určitě, nejspíš to prospinká… Možná to tak krátce po porodu bude náročnější pro Tebe než pro ni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí