Sab Simplex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
2.8.06 01:01

tak nam doktor rikal, at sab simplex nedavam nejlip vubec. ze vzdy je problem ve strave matky, proste jis neco co dite nadyma a je treba prijit na to co to je. u nas to bylo cerstve mleko. (ale jogurty apod. muzu). prestala jsem ho pit a mimi je v pohode od 3 tydnu. no a predtim jsem ji krmila sabem a efekt zadny. jen na chvililinku se utisila protoze je to sladke.

http://tickers.TickerFactory.com/…cfea/age.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
2.8.06 06:41

Ahoj,
nám fungoval na obě holky perfektně :lol: .
U první mě doktor odrazoval a upozorňoval na max. 3× de¨nně, tak jsem měla obavy, jestli nemůžou škodit :roll: . Pak jsme z mnoha jiných důvodů doktora změnili a ejhle, SabSimplex nevadil kolikrát denně bylo potřeba a hlavně nám to přednášela i dětská Dr. v porodnici, že ty kapky se vůbec nestráví - vše vyjde se stolicí ven. Fungují jako doprovodný prostředek k jídlu :) .
Vše jsem si ještě pročetla v příbal. letáku, poptala se i jinde a dávala ho pak podle potřeby. No a byla NAPROSTÁ pohoda.
Třeba nám zase nezabíral Lefax. Každé dítko je jiné

Tak ať prdíky rychle přejdou!

Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
2.8.06 06:43

Meluzíno - ještě k tomu jídlu. Já jsem to tak zkoumala, že jsem právě u té první hočičky nakonec jedla jen sušenky a jogurtovotvarohový dezert. Sice jsem hubla, ale to MM samozřejmě nic moc :oops: . Byla jsem trdlo a u druhé už jsem jedla vše - byly na tom s bolením bříšek stejně. Já jsem jen u té druhé byla klidnější. A hlavně to fakt přejde nejdýl po těch 3m, kdy se začnou víc hýbat - to už si pomůžou samy :P
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
2.8.06 11:58

Evewolf

jakože fakt meloun nadýmá :lol: :roll:

U nás byl největší problém MELOUN a VAJÍČKA … :roll: … jo a KAFE taky… :roll: (jinak ten článek je opravdu sestaven z vlastních poznatků a zkušeností, buď osobních nebo získaných z netu)

Jo a kyblík máš? My ho neměli a na druhé dítko - zejména prdící - bych ho určitě pořídila… U švagrové jsem nedávno koupala Pavlíka v lavorku, kde seděl se skrčenýma nožkama a jen to lítalo :lol: Akorát teda, jak psali holky v Diskuzi bez žvatlání, patrně není třeba kupovat ten drahý…

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
2.8.06 17:35

Já jsem taky požádala doktorku o SAB,ale vubec nám to nepomohlo.Malá mě po tom připadela,jakoby furt tlačila.Tak jse jí je přestala dávat a ono se to uklidnilo.Tak teda nevím jestly to byli prdíky nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iko
20
2.8.06 19:45

Užívali jsme týden a zdálo se mi, že nezabírají. Tak jsme vy:,–(ili a znatelně se to zhoršilo. Nám nejvíce pomáhá nošení anebo sezení v klubíčku. Nejdříve ještě větší křik, ale za chvíli je klid. Ale nesmí se mu ty nožičky zdvíhat nahoru příliš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
2.8.06 19:56

Ahoj, už jsem tu jednou psala, nám omohl atručika do zadečku, a Sab Simlex, ta první 3 měsíce, než se začal pořádně vrtět byly strašné, a ta trubička byla opravdu super, vždy zabrala, nemuusíš bát, že by zvykl, Sem už má 10 měsíců a kaká sám. Ahoj KAtka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí