Kojit v zavinovačce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Iko
20
1.8.06 04:07

Kojit v zavinovačce?

Dnes jsem malého poprvé zavinula na noc a, světe div se, místo našich obvyklých 4 hodin prvního večerního spánku z toho bylo 7 hodin! Po přebalení jsem ho znovu zavinula, ale byl pak u kojení neklidný a v pauzách na odříhnutí i hlasitě protestoval. Taky poprvé za svůj krátký život neusnul u prsa, ale musela jsem ho chvilku (ale malou) pohoupat. Chci se zeptat, jestli kojíte v zavinovačce anebo zavinete až pak? U nás totiž položení na záda po kojení rovná se škytavka. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
242
1.8.06 07:04

Já jsem v zavinovačce nekojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
1.8.06 07:26

Také jsme na noc zavinovali,ale kojení v noci probíhalo bez, zavinovala jsem až po kojení.

pa Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
1.8.06 11:50

Re: Kojit v zavinovačce?

Já zavinovala jen v porodnici. Pak už ne. Nevím, asi jsem „utahovala málo“, ale vždycky se mu z toho nějak dostaly ručičky. I dr. říkala nezavinovat. I kojení je bez zavin. pohodlnější, můj názor. Ale každé dítko jiné, kamarádka zavinovala do 3 měsíců, jinak malá plakala a plakala. S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
1.8.06 12:16

já jsem kojila bez zavinutí, nechala říhnout, pak jsem zavinula a nechala jsem ho ještě chvilku u prsu usnout. Zavinovala jsem asi do 2 měsíců a jen na noc a když jsem přes den zpozorovala, že už ve spánku sebou tolik netrhá tak jsem přestala zavinovat a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí