SAB SIMPLEX

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
420
23.9.06 20:38

SAB SIMPLEX

Ahoj,

Chtěla jsem se zeptat, jak je to se Sabem? V návodu píšou používat tři dny (déle po poradě s lékařem) a při každém krmení (teda, píšou tam do lahvičky, což při kojení moc nejde :roll: , tak ho dávám lžičkou).

Taky píšou, že se má dávat od tří týdnů (to jsme nevydrželi, touha po spánku byla silnější, tak ho mimi dostalo už na dnešek), doufám, že uspíšení o dva dny není nijak zá:,–(ním prohřeškem - jen nevím, jak ho dávat teď? Preventivně při každém krmení? Nebo čekat, jestli to které krmení bude bez problémů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15326
23.9.06 20:43

bebatko, účinky sabu se projeví až po nějaké pravidelné době užívání - předpokládám, že ty tři dny. musí se dávat pravidelně, jednou dát a 2× nedat nemá smysl, pak ztrácí svůj účinek. já jsem ho ke koju taky dávala na lžicce a že jsi ho dala o dva dny dřív určitě nevadí.
tak ať účinkuje :wink: M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.9.06 20:52

Ahoj, já jsem ho dávala vždycky až odpoledne před každým kojením. Přes den mi to připadlo zbytečné, to jsem raději bříško masírovala a cvičila nožičkama atd. Ale navečer to fakt pomáhalo. Tak nevím, jestli jsem ti pomohla, přeji klidnou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
24.9.06 09:08

Nám ho dávali už v porodnici, takže brzké podávání asi nevadí. Matýskovi jsme ho obvykle dávali vpodvečer, abychom zabránili večerním/nočním problémům a myslím, že to docela dobře pomáhalo. Ale určitě doporučuji ještě cvičit s nožičkama a masírovat bříško, to pomohlo vždycky. Kolem tří měsíců koliky naštěstí skončily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
24.9.06 10:50

Ahojky,
tak Sab Simplex jsem začala dávat když byl malé asi týden. Dětská Dr. nám ho předepsala a říkala,že můžem 3 krát denně a když budou velký potíže tak klidně před každým kojením - max. 5 kapek. Já to dávám jen v podvečer a při nočním koju,aby byl klid. U malé nám to docela pomáhá, ale u Jíři to bylo nic moc. Je fakt, že kluci na to trpí víc.
Normálně to nakapu na lžičku a stříknu k tomu trošku mlíčka. Malá je spokojená, slízne si to a ještě hezky mlaská :lol:
Tak snad jsem pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
24.9.06 11:07

Nám dr. řekla - 10-15 kapek 3× denně, před kojením. V příb.letáku jsem myslím vyčetla po kojení nebo do lahvičky s UM. Tak jsem udělala kompromis - dávám v průběhu dne, „příležitostně“, taky na lžičku s trochou mlíčka. A když mládě hodně brečí, kápnu malinko na dudlík, má to skvělej účinek! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
24.9.06 13:27

3×denně 15 kapek během kojení, ale moc nepomohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
27.9.06 11:13

My Sab užíváme asi od 3týdne kdy začal malej trpět na prdíky. Bála jsem se jestli se smí užívat tak brzo a šla jsem se zeptat doktorky. Říkala, že můžu 3× denně 15kapek a může se užívat dlouhodobě. Já taky kojím, takže malýmu dávám kapky na lžičce většinou před kojením. Ale občas mi to nevyjde a tak hodku po kojení počkám (aby je nevyblinkal, protože po kojení ublinkáváme) a pak mu je dám.
Nedávám je v pravidelnou dobu, prostě jak mi to vyjde. A malýmu chutnaj, taky po nich mlaská. Já mu ještě vždycky tu trošku co zbyde na lžičce vytřu dudlík a to ho pak hobluje :D o stošest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí