Sab simplex a Bio Gaia

28
3.1.11 17:54

Sab simplex a bio gaia

Ahoj holky prosím Vás nevíte, zda je možné současně podávat Sab simplex a probiotické kapky Bio gaia? Miminko má 1 měsíc a trpí na bolesti bříška. Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21576
3.1.11 17:57

ano je. mám to zkonzultované s pediatričkou. sab simplex před každým jídlem (já teda dávala obdobu - lefax) a jednou denně Bio Gaia.
a na bříško je ještě super sáček s třešňovými peckami z DM - nahřeješ v mikrovlnce a dáš na bříško. hodně to pomáhá. rychlá pomoc je taky nahřátá plínka a nebo fén ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
3.1.11 18:03

Taky jsem davala oboje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
3.1.11 18:06

Ahoj, můj mrňousek byl na to stejně. Užíváme Sab a na doporučení lékařky kapsle s probiotiky od SWISS. Samotný Sab nezabíral ale v kombinaci s probiotiky už skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
3.1.11 18:09

Ahoj, my teda dávaly první ten Sab a ten vůbec nefungoval, potom jsme přešli na Bio gaia a dáváme už jen ty. Ty fungují skvěle a zbytečně se mi nechtělo dávat obojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.1.11 18:09

ahoj ano je mi jsme také kombinovaly nejdříve se sapsinplexem a po té s babycalmem a nakonec jsme skončily jen na baby calmu ten nám poloh a pomáhá. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
3.1.11 18:12

Dávali jsme oboje a bez problémů… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.11 18:12

po sab simplexu malá blinkala takže jsme dali baby calm a dáváme do před každým kojením a nám zabral..a malá je bez prdíků a bez bolení bříška..zkoušela jsem vysadit a prdíky byly a můžu říct,že jsem si neuvědomila a snědla hrnec brokolicové polívky a pak mi doklaplo že je to taky košťálovina jak květák tak jsem se obávala že malá bude trpět,ale baby calm to zmáknul.. :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
3.1.11 18:27

Ahoj, Dr povídala že ano. Dávala jsem nejdřív Sab, ten nám nijak nezabíral, pak jsem k tomu nasadila probiotika BioGaia, to se zlepšilo o 50%, ale od té doby, co dávám BioGaia a BabyCalm, tak už prdíky skoro nemáme!!! :dance: Zcela výjimečně, tak třikrát týdně se mi malá kroutí a nejde jí vytlačit bolestivej prdík, ale jinak je to fakt úplně jiný, než když mi chuděrka proplakala třičtvrtě noci a půl dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
3.1.11 19:31
prodigy222 píše:
Ahoj, Dr povídala že ano. Dávala jsem nejdřív Sab, ten nám nijak nezabíral, pak jsem k tomu nasadila probiotika BioGaia, to se zlepšilo o 50%, ale od té doby, co dávám BioGaia a BabyCalm, tak už prdíky skoro nemáme!!! :dance: Zcela výjimečně, tak třikrát týdně se mi malá kroutí a nejde jí vytlačit bolestivej prdík, ale jinak je to fakt úplně jiný, než když mi chuděrka proplakala třičtvrtě noci a půl dne.
:palec: Taky nám zabrala kombinace BabyCalm a BioGaia, když byl Mára mimísek maličkej.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
3.1.11 20:04

Děkuju moc za příspěvky, zkombinujeme a uvidíme, snad to zabere :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
3.1.11 21:32

Může se kombinovat dokonce i trojice sab + probiotika + baby calm, aspoň tak nám to řekla dr. Vojta ale po probiotikách víc blinkal, tak jsme je vysadili a jsme na lefaxu a baby calmu. Baby calm zdá se zabírá líp aspoň nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí