Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
ja ho koupila ve SPARU je to od ALU-FIX a koupis ho mezi alobalem, pec. papirem a tak.
dzarunka píše:KPKristy píše:kde se prosím kupují?mezi normoš sáčkama,alobalem ,pečícíma papírama nebo úplně někde jinde?
Já mám radši ty sáčky, co se kupují samotné, koření si zvolím sama!
Já bych v tom klidně zkusila jen brambory se zeleninou a prý se tam krásně udělá i ryba. to jsem nezkoušela…
jojo,bud ty sacek s ochucenym pytlikem z hypermarketu,jak jsou na to vsemozny reklamy a nebo v drogerkach o znacky FIno prodavaji ciste sacky..je to otazka par desitek korun a maji 5kusu v baleni
ja mam zkusenost dobrou,maso neni vysusene,ale stavnate,nemas znecisteny plech a nebo troubu,je to takova cistejsi prace a je mnamozni sosik na dne sacku
Taky jsem zkusila, ale trvalo mi dlouho, než jsem se od ženských z práce nechala ukecat, že je to fakt dobrá věc. Zkoušela jsem několik těch, co se prodávají rovnou s kořením a za mě super!
Rychlá večeře, pěkně všechno z jednoho pekáčku, který se pak nemusí drhnout.
Tak jsme mi udělaly chutě, ale zrovna nemám doma sáček. Porce kuřete jsem zabalila do alobalu… ![]()
Prodává se i celá rule těch sáčků, dá se to ustřihnout podle velikosti jakou jaká je potřeba a oba konce se svážou. Minule si to kupovala tchýně. Je toho tam 13 metrů, takže to vyjde fakt levně. Taky si to musím pořídit… Zatím jsem zkoušela jen ty s kořením a super
![]()
Ja s priznam, ze k takovym vecem nemam duveru. Z tech umelych sacku se musi pri tak vysoke teplote uvolnovat latky, ktere urcite zdrave nejsou. Manzel ma VS chemickou a potvrdil mi to. Pokud dam na zapekaci misku i vrch, taky mam maso stavnate. ![]()
jednou jsem si to na doporučení koupila, bylo to chutný, ale.....když jsem viděla to množství koření co v tom pytlíku je, tak jsem myslela, že mě šlehne
přišlo mě to hrozně moc, takže at žijí jedy ![]()
já peču maso v domácí pekárně, koření dám trošičku, je to bez práce a chutově lepší jak z trouby ![]()
kupuju si jak sáčky s kořením, tak i samotné. ty samotné mají v drogeriích za 30-50 Kč. teď jsem v něm třeba dělala telecí kýtu s kořením a mrkví a petrželí. fakt super a bez práce. mě na tom nejvíc baví, že nemusím maso hlídat a polévat ![]()
Ta role ze které si ustříhnete potřebný kus a přiloženýma klipsama to stáhnete se dá koupit např. v Tescu mezi alobalem a foliemi a ty pytlíky jsem kupovala v DM drogerii.Ale viděla jsem je už i v jiných drogériích a dokonce i v papírnictví. ![]()
berusa.m
nebo remoska, troubu jsem neměla už minimálně rok a půl zaplou ![]()
od někoho jsem dostala sáček i s kořením na kuře, zkoušela jsem jenom to koření a teda naházet do remosky brambory, kuře na to sůl, pepř, majoránku a máslo mi chutná o sto procent víc. Sáček jsem poslala dál k příbuzenstvu a teda hodně si ho chválí.
Nepopiram, ze maso muze byt dobre a stavnate. Ale urcite to neni zdrave. Ale co dneska je, ze?
asi tak, moc bysme toho asi nenašli
, já jen že ta remoska (pokud se často nesundává víko) splní stejný účel jak sáček do trouby
A včera jsem zjistila, že i alobal splní tento účel. Sáček jsem neměla, navnadily jste mně, tak jsem kuřecí prsa spolu s cuketou, cibulí a houbama zabalila po porcích do alobalu a bylo to výborné. A té šťávy! ![]()