Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
má někdo zkušenost se sáčky na pečení masa? jedná se o speciální sáčky na ryby, maso, drůbež.
Ja si kupuji takove ty co jsou i s korenim a nemuzu si to vynachvalit. masicko je krasne stavnate a krehke, napr kureci vubec neni vysusene, je mnohem lepsi.
Za me teda muzu 100% doporucit.
![]()
Jo a muzes k tomu rovnou nahazet i zeleninu, brambory, cibuli a mas uvareno bez prace ![]()
Příspěvek upraven 04.05.11 v 11:19
Vynikající záležitost! Kromě toho, že maso zůstane šťavnaté, i kdybys nechtěla, tak budeš mít téměž čistou nádobu, ve které pečeš!
ja take pouzivam a delam v nich kuratka. Nadoba cista, masicko rychlejc udelane a cca 10 minut pred vypnutim sacek trochu roztrhnu, aby se udelala zlata kurcicka. Mnam. ![]()
skvělý pomocník ![]()
když není čas nahážu tam maso,brambory,cibuli posypu to tím kořením a máš super oběd bez práce a nádobí ![]()
Já se přidám ![]()
Ale to kuře přece pak nemůže mít křupavou kůžičku když je pečené v igelitu ne?Nebo se pletu?
to nemá,tak já ho vždycky před koncem vytáhnu ze sáčku a dopeču na pekáčku do křupava
Já mám radši ty sáčky, co se kupují samotné, koření si zvolím sama!
já v nich peču třeba jen brambory a paráda ![]()
jinak maso taky super,dokonce naše rodinka nemusí králíka a ze sáčku byl suprovej ![]()
když chci na kuřeti kůrčičku tak pak sáček rozpářu a nechám dopéct bez
jizvíková píše:
holky a da xsen sacek koupit i samostatne?
Dá se. Já je dostala od tchýně, takže nevím, kolik stojí, ale je jich pět v balení…
KPKristy píše:
Já mám radši ty sáčky, co se kupují samotné, koření si zvolím sama!
kde se prosím kupují?mezi normoš sáčkama,alobalem ,pečícíma papírama nebo úplně někde jinde?
Staci chvilku pred vypnutim trouby natrhnout sacek.
verenika píše:
Já se přidámAle to kuře přece pak nemůže mít křupavou kůžičku když je pečené v igelitu ne?Nebo se pletu?
Já teda maso nejím,ale vždycky mě to lákalo uvařit
Tak já to vyzkouším a pak to tedy rozpářu a dopeču otevřený.Teď jsem koukala na ty brambory s tou krkovičkou nebo čím to bylo.To by si manža dal ![]()