Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to máš jen dvě řešení, buď odejít, nebo zkousnout, že bude chodit jinam, pokud to nechceš podstupovat, protože v tomhle nikoho nezměníš. To už je každému dáno, co ho vzrušuje. Je škoda, že ti to manžel neřekl už když jste spolu chodili, je dost důležité, aby se partneři shodli co se jim v sexu líbí a co ne. Rozhodně se ale nenech do ničeho nutit, držím pěsti ![]()
já se ho mockrát ptala co se mu líbí a tak a nikdy nic neřekl ani nenaznačil ![]()
NA tech fotkách mě zarazilo, že není vzrušený a taky říká, že se mu to líbí, ale vyložene to nepotřebuje, ale to je jasný,když ví, že já to moc nemusím!!!
Snažím se mu věřit, ale nějak to nejde…
Jsem už jednou rozvedená a mám maléhoo syna a nevím co ted!!!
Milá anonymní, (nezlob se že jsem tu inko)
ve vztahu podle mne nemají hrubosti a násilí místo. Já bych asi neváhala a řešila to odchodem. Měla bych totiž strach, že se to bude stupňovat a taky by to pro mne nemuselo dobře dopadnout. Ale to záleží na tobě, co mu dovolíš a kam až to necháš zajít.
Když už je na tebe hrubý teď půl roku po svatbě, tak bych byla sakra ostražitá
.
no nevím ,ale myslím ,že ani v SM praktikách nejde o to být "hrubrj " je to hra s pravidly .A co když to po něm chtěla ona a on ji jen vyhověl .Asi by ses měla odprostit od toho že ti přijde nechutný neodsuzovat předem aby se necítil jak deviant a normálně si o tom promluvit ,třeba najdete nějakou zlatou střední cestu.Hodně štěstí
Zarazi me, ze tvrdi, ze to nepotrebuje a pritom jak pises to do vaseho sexu prosazuje. Neco jineho je, kdyz to vyhovuje oema dvema, neco jineho, kdyz se o to jeden pokousi a druhemu to vyslovene vadi.
My jsme nektere prvky zkouseli, manzela vzrusovalo, kdyz me mohl fackovat, s cimz jsem ja pri sexu souhlasila, akorat jsme se pak jednou rozvasnili a mela jsem peknou modrinu na tvari, tak jsem rekla, ze dal uz ne, aby to nevypadalo, ze me tyra.
No viseni v retezech je uz jina liga
Nebrala bych to nejak tragicky, hledala bych zpusob, jak jeho uspokojit a zaroven se nijak moc nezapojovat, kdyz te to nebere. Co treba se spolu podivat na takto zamerene video, kompenzovat to jen nejakou „drsnosti“, treba opatrne chyceni za vlasy, hra na jako ze te drzi a ty se chces jako vyprostit
Zkratka nic ostreho, ale treba by ho to vzrusilo. Nebo si o tom povidat, psat…
Kazdopadne to chce hodne uprimnou promluvu, aby si neprosazoval neco, co je tobe neprijemne a nasli jste cestu, aby se vlk nazral a koza zustala cela ![]()
aa
Taky raději anonymní…
Já se divím, rpoč si to neřešila dřív, to se neprojevoval před svatbou?? Ale určitě tě nechci nějak obviňovat, ale určité věci by měli lidé o sobě vědět.
Já jsem měla přítele, který prostě na veřejnosti byl opravdu slušný člověk, nábožensky založeny, ale s posteli také vyhledával docela divoký sex - jakože mně znásilňuje, říkal připlzlé řeči, dokonce čichal k prádlu.
Pro někoho to je hnus, ale já jsem to nesnesla. Když se na to dívám zpětně, tak prostě mu se to líbilo, měl na to právo.Mě selíbí taky něco, co by ostatní na to řekli, tak to teda ne..
Tímto jsem chtěla říct, že si to měla vědět dopředu a rozmyslet si, jestli chceš mít takový sex celý život. Já jsem ráda, že jsem věděla co se mu líbí dopředu a taky to pak krachlo ten náš vztah.Ale nemůžeš mu vyčítat to, že se mu něco líbí, i když jde zrovna o sado- maso
Mně taky bývalý čichal k oprádlu použitém a taky se mi to nelíbilo, ale některé to prostě nevadí a o to jde, aby ti dva byli sehraní, což vy asi nejste a vidím se, že jsi to neviděla dřív.
Je těžké radit, protože jestli se mu obyčejný sex moc nelíbí, tobě se nelíbí zase divoký, tak to budete trpět oba ![]()
Tak to jsi v dost složité situaci.Je potřeba si o tom promluvit a ty jsi to už zkoušela,že se ti to nelíbí?My také provozujeme dost věcí co by se ostatním nelíbili,ale vždy jsme si řekli co ano a co ne a to plně respektujeme.Mam ráda lehké SM pouta,sem tam plácnout apod.A rozhodně do toho nepatří hrubost SM není o hrubosti.Tak zřejmě chce být on ten dominantní a líbí se mu,když jsi submisivní a plníš co ti řekne,ale někdo to nesnese.To co ti není příjemné tak nedělej.Fakt si zkus promluvit s ním a vyříkat si to co se ti líbí a co nee.
To je zapeklitá situace… Chce to asi promyslet, zda Ti za to te vztah stojí, tohle zaměření vážně nezměníš, s tím se snad člověk i rodí, to není jen rozmar. Pokud říká, že to nepotřebuje, tak asi na chvíli, ale být bez toho na celý život… nelze. Vím, o čem mluvím a vím, že mi dalo velkou práci najít partnera, s kterým bychom si v tomhle seděli. Mám štěstí, že je to i otec mých dětí, ale to se nepovede vždycky. Zkus si s ním promluvit a třeba něco z toho vyzkoušet, pokud mu chceš vyjít vstříc, třeba se Ti to zalíbí. A pokud ne, tak jsou i jiná řešení, ne nutně že bude chodit jinam…
Ahoj. Jak to tady čtu, nevím, zda se mám ještě na něco ptát. asi je to otázka přímo pro psychologa. taky jsem si našla muže, do kterého jsem se zamilovala. Tušila jsem předem, že má rád SM. Ptala jsem se ho rpoč mu něžné milování nic neříká a pro mě nelogické ponižování a mlácení ho vzrušuje?,dočetla jsem se v odborné literatuře, že je to jasná odchylka a nebo uchylka. Člověk se stím nerodí, zkoumalo hodně vědcu, zda to nepochází z toho, kde člověk vyrustal-třeba násilí v rodině, týrání, nebo znásilnění. ale přesně na nic nepřišli-.každopádně se z toho nedostane, léky se dají, ale tlumí pak i ostatní věci. kouří se mi z hlavy co mám dělat??fakt je jinak milý a v sexu se mnou teda slabota. včera jsem našla jeho inzerát na seznamce a hledá tam baculku, která by mu musela dát vší silou minimálně 50 ran!!a jelikož jsem normální, tak z toho se mi chce tedy zvracet!!je mi ho vlastně i líto a rozum mi říká, utíkej hodně rychle! ale mám ho ráda. Asi mě taky bude muset někdo praštit, ale do palice! Že jo lidičky..
Ještě bych chtěla dodat. Tedy mám choulostivější otázku. Když je tedy člověk už SM, mají tito lidé mezi těmi jejich hrátkami i pohlavní styk??Zkonkretizuji to na toho mého přítele-je submisivní, má v tom inzerátu že požaduje mlácení na holou. myslíte, že pokud tu dominu má nebo sežene, že bude mezi nimi i klasický sex??Nebo je to individuální. dííííííííky moc..
Já bych řekla, že chce zmlátit na holou, protože ho to vzrušuje, takže logicky pak ten sex s dominou mít asi bude. Hele pokud mu nestačí normální sex, tak radši od něj pryč. Jistě si přes ty inzeráty najde někoho, kdo zase rád na holou dává… ![]()
@ocelka
ahoj, ľudí, ktorí majú radi sado maso sa netreba v žiadnom prípade báť. (pokiaľ nejde o chorobných násilníkov atď. ale potom je to už choroba a nie obyčajné SM). netreba ich ľutovať, odsudzovať… ja sama mám rada SM - a nepovedala by som, že sa s tým človek nerodí (ja to pociťujem už od útleho detstva), tak ak by si mala záujem viac pochopiť psychiku svôjho muža a celkovo tento problém, kľudne povedz a môžme prejsť na súkromenjšie správy. rada pomôžem, ak budem vedieť ![]()
ahoj holky
jsem vdaná teprve půl roku (dva a půl se známe) a až ted jsem přišla na to, že má rád SM, dokonce jsem ho i našla, strašné fotky s jeho bejvalou jak vysí na řetězech u nás v posteli.
Zjistila jsem k čemu některé věci v naší domácnosti sloužili a na víc, ted i zmizeli a on se začal stýkat se svou bejvalou. na víc je i ke mě v sexu hrubej.
Zkoušela jsem s ním o tom mluvit, tak přiznal, že to dělal, ale ne že by to prej potřeboval. Naznačila jsem mu, že o těch fotkách vím, ale nic neřekl. Nevím jak se k němu mám ted chovat, já to takle ráda nemám a on se tak ke me chová čím dál víc. na druhou stranu se bojím, nže když mu to neumožním, bude chodit jinam, teda pokud, jak jsem už naznačila, nechodí.