Už si nemame co řict

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.8.10 13:34

už si nemame co řict

Ahoj omlouvam se za anonym.Jsem s přitelem už 11 let mame spolu dvě krasne zdrave děti,ale tot vše.Už si nemame co řict ja jsem pořad jen sama s dětma a on pořad v praci je svoji pracou zaslepeny,dojede pozdě večer kdy kluci už spi.Naji se a jde spat ja už ani nemam chut s ním mluvit protože jedine o čem by si semnou vykladal je prace.Už začinam byt alergicka na monterky :zed: Poslední dobou si už ani v sexu nerozumíme on nechce začit čeka až začnu ja a ja zas až on.Když to chceme vyřešit tak to z jeho strany vyzni že dělam vše špatně ja.Jenže ja už nevim jak dal :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17363
27.8.10 13:36

Ahoj anonymní :mavam: to mě mrzí. A nešlo by si s ním v klidu sednout a popsat mu, jak se cítíš? Případně nechat děti někomu na hlídání a vyrazit jen ve dvou do kina a na večeři? To by se pak nějaký téma kromě práce našlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.10 13:42

No to už jsme tolikrat probrali a vždy bylo zlepšení jen na tyden.Nejhorší na tom je že nemame kam děti dat.A když chci jit ven sama je hned uraženy on nedokaže pochopit že ja už znam jen řeč děti,sam si je nikdy neveme ven abych si odpočinula.A u sexu oholi se navoní a pry chce romantiku,to je romantika tak po třiceti letech :zed:

• Citovat
  • Upravit
17363
27.8.10 13:47

Tak mu je prostě musíš šoupnout…kdybys onemocněla, tak by se o ně taky musel postarat…třeba, když si odpočineš a vyrazíš si na chvilku, tak pak ti to doma nepřijde tak hrozný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.10 13:48

Anonymní, nechci se tvého zastávat, tak to prosím tě neber, ale.. :kytka: Nedělá celé dny proto, aby zabezpečil slušně rodinu? Píšeš o montérkách, takže dělá manuálně - není prostě už večer tak unavený, že nemá na nic náladu?? Věř mi, znám to.
Co změnit prostředí a vyjet si na dovolenou? Třeba i s dětmi, nemusíte rovnou na 14 dní k moři, i v Čechách v přírodě se dá zažít pěkná dovolená.. Odpočinete si od běžných starostí a třeba večer, až budou děti spát, tak budete mít prostor pro to pokusit se něco změnit.
Držím palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.10 13:54

Na dovolene jsme byli před tydnem a byla to hruza už v den odjezdu mi rekl že ma dovolenou a chce si odpočinout a taky tak udělal ja tam byla jen od toho postarat se o děti.On je vorkoholik ale jen na svoji praci,ktera neni dobře placena sam si na ni stěžuje ale jen předemnou aby byl zajimavější.V praci děla že je jednička a tak to očekava v našem vztahu,když mu něco řeknu hned se urazí :pocitac: To že by byl unaveny z prace ja chapu ani ho do ničeho nenutim ale nedokaže pochopit že se nam rozpada vztah

• Citovat
  • Upravit
12738
27.8.10 14:00

Milá anonymní,
a co nějaké kamarádky? Nemáš nikoho, s kým bys vyrazila? Třeba i s dětmi a nečekala doma jen na to, až přítel přijde z práce?
Chlapi jsou někdy hrozní :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
27.8.10 14:11

Ve vší úctě, problém ve vztahu je vždycky kvůli těm dvěma (někdy i třem, ale to byl spíš pokus o vtip).

Počítám, že jsi doma na MD. Takže trpíš typickým syndromem slepice starající se o svá kuřátka. A teď jsem to nemyslela urážlivě, tu slepici. myslela jsem tím, že ta taky nedělá celý den prakticky nic jiného než se hrabe v popelu, zobe a maximálně tak když už je hodně znuděná, tak spoelčně s dalšími se pustí do některé, která se nechá.

A opět - nechci tě urážet. Jen chci říct, to je prostě tak. Já to mám taky. A kdybych to podala trochu lépe, monžá vtipněji, jistě by se k tomu přidaly další a další …

Myslím si, že je to kvůli tomu, že ženská sama doma je učiněná plynová bomba, která si ještě drží zápalnou šňůru a zapalovač. Ví, co by chtěla - chce to všechno jinak -ale neví, jak na to. Tak jí zbývá jediné řešení - prostě to odpálit. Taky nevíš, jak dál, že jo? A dáváš tu svou skepsi i do nadpisu .....

Nebudu tě litovat, každý jsme svého štěstí strůjcem. Chtít po chklapovi, aby se začal chovat jako ženská, je nesmysl. Nemůže přijít domů, začít cvrlikat jak hrdička a prostě dělat věci tak, jak je děláme my ženský. Myslím si, že on je z vašeho vztahu taky zničený, ale taky neví, co dělá špatně, prootže ze sebe dává to nejlepší - zajišťuje finančě rodinu, a to jak jen může. Zřejmě si myslí, že když to dělá takhle, je to lepší, než aby seděl doma na gauči. Mimochodem - chlapi prostě neberou, že to může být hra s dětmi (zatímco ženská má čas na jiné věci), že to může být výchova, nebo prostě jen strávený čas s dětmi - až na výjimky je to prostě pro ně ztracený čas. který mohli strávit efektivněji - třeba získáváním peněz.

Z tvého příspěvku čiší i pocit nedostatečnosti. prostě tě nikdo neocení za to, co děláš, že jo? Taky typické. A další věc - my ženský si prostě potřebujeme popovídat, protože je pro nás nejen výměna informací, ale taky způsob, jak ventilovat stres. Povídání o problému způsobuje, že už se nezdá být takovým problémem. To jsem se taky snažila vysvětlit svému muži, a taky si myslím, že to zcela nepochopil. Jenomže - a ten tvůj není výjimka ani v tomhle - on pijde urvanej s potřebou si odpočinout, a ne poslouchat o cizích problémech, které problémy nejsou - co to je za ženské manýry celej den blekotat o tvaru, barvě a zápachu hovínek???

Takže když to uzavřu, není to o tom, že byste si neměli co říct. Na MD mají oba společensky vymezená práva a povinnosti. Ve vašem případě bych si troufla říct, že to není tak zcela ale vymezeno mezi váma a oba proti sobě máte spíš představu o tom, jak by to mělo být. A není.

Doporučuju - mluvit, promluvit si. Ale nejdřív si musíš ujasnit, co chceš. ten chlap, pokud o tebe stojí, tak poslouchat bude - a le musíš mu říct, co má dělat. Bohužel. Což je, chápu, problém, když to žena sama neví. Když ví akorát, co nechce. To nerejpu, to sama moc dobře znám. Když víš, že nechceš, aby přišel domů až skoro v noci a padl na hubu únavou. Co chceš? Aby přišel ve tři? (dodatek - ale s poloviční výplatou???) Může být. Pak se musíte domluvit. že vyměníš peníze za to, aby byl doma.

Neviděla bych váš vztah jako ztracený, to v žádném případě. Akorát jak říkám - musíš si v první řadě udělat pořádek sama v sobě. Nebude to lehký. A ještě o fous bude těžší to ustát v konfrontaci s partnerem. Ne v hádkách, to nikam nevede. Prostě v diskusi a hledání řešení.

Všechno nejde a už vůbec ne hned. Leccos je děsná dřina. Ale dál to jde určitě! :srdce: :kytka: :mavam:

P.S. To jsem se zase, moralistka jedna užvaněná, rozkecala, co???? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
27.8.10 14:18

Krásný Emilko! já bych s tím souhlasila, ale nebudu radit, mám doma poklad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
27.8.10 14:24
Kacenka1987 píše:
Krásný Emilko! já bych s tím souhlasila, ale nebudu radit, mám doma poklad :palec:

To já taky. Ale občas potřebuju, aby mi někdo dal pádlem po hlavě a připomněl mi to! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.10 14:27

Rada si přečtu rady druhych děkuji.O te praci je to problem jiny je pravda že stim spojeny on děla od rana do večera za stejny peníz.Ja víc co přesně chci i to co nechci.Ja jsem na mateřske a je pravda že už mě to leze na mozek,nemame chvilku sami na sebe a když už mame nesedneme si že bychom si dali kavu nebo vinko.Take je pravda že ani jeden nemame žadne koničky,přatele mame ale od te doby co mame děti jsme usedlici.

• Citovat
  • Upravit
12738
27.8.10 14:33

Takhle se občas asi cítí každá ženská na MD. Chce to společně mluvit a nějak to vyřešit. Věřím, že to zvládnete :palec:

Emilie souhlas :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
27.8.10 14:39
Anonymní píše:
Rada si přečtu rady druhych děkuji.O te praci je to problem jiny je pravda že stim spojeny on děla od rana do večera za stejny peníz.Ja víc co přesně chci i to co nechci.Ja jsem na mateřske a je pravda že už mě to leze na mozek,nemame chvilku sami na sebe a když už mame nesedneme si že bychom si dali kavu nebo vinko.Take je pravda že ani jeden nemame žadne koničky,přatele mame ale od te doby co mame děti jsme usedlici.

To je bohužel normální, protože je to i pohodlnější. Jsou expertky, které vyjížděly Lysou horu na kole, a které dneska nemají problém to mimčo za sebe přivázat a jet tam znova - i když pomaleji …

Najdi si kamarádky, najdi si koníček. Nefňukej, že kvůli dětem nemáš čas. Najdi si ho. ten koníček stejně nemůžeš dělat na 100%, protože patrně ho budeš dělat s dětma v náručí. Já s klukama maluju na trička.To si piš, že umělecký dílo to není, spíš to zavání čímsi mezi surealismem a dadaismem a já tomu říkám … no prostě ismus s mojí přezdívkou. jde o to, že se vyblbnem, že vytvoříme dílo. A na těch kolech to bude podobný. Ne že ujedou kilomtry za čas, ale že se projedete. (Já teda kolo nee.) Že neposedíte s tátou? Taky bohužel normální. Mít děti a rodinu je záhul větší než vést nadnárodní firmu - to si málokdo uvědomuje a málokdo ocení. Takže z toho plyne i taková poťouchlá poznámka - čas na „schůzku s partnery“ máš vždycky (to jako s dětma (a le s ostatníma horko těžko …

Nebude to jako dřív, už nikdy. S tím nepočítej. Musíš se naučit žít s tím, co je teď. Protože až ti bude 6é, budeš mít sice děti velký a z domu, to jo, ale už bude na leccos pozdě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
27.8.10 14:57

btw. strasne unavenej, ale pokud vydela jako zenska na matersky a chova se jak maly dite, po kterym clovek musi vse uklizet,doma nehne ani prstem kdyz prijde z prace, tak to asi nebude problem jenom te zenske…

ja mam na matersky stejne tolik, kolik manzel vydela, o vikendech chodim makat, manzel hlida.. aby si to taky uzil:D a ja byla mezi lidma..

Chapu to,taky si obcas pripadam jak zena v domacnosti, neocenena…

muj prispevek je mimo misu pardon:)

ale anonymni, co dat deti k babicce a vyjet si nekam na par dni.. uzit si to, romantika.. :) atd. to je preci zaklad.. :) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanka1980
24.3.13 21:59

nepovídá si se mnou

Ahoj, tenhle příspěvek ač může ze začátku znít urážlivě pro ženy - slepice má v sobě tolik pravdy že to je jako bych to psala já o našem vztahu.
Někdy si říkám, že svého opustím a budu radši sama, ale…
Také dojde z práce a já si chci logicky popovídat, nemůžu sedět celej den doma a mlčet či brblat na syna, on všeobecně na povídání není.
Připadám si někdy jak v Koljovi, jak se svěrák obhajoval, proč se rozešel s tou ruskou.
Problém: nerozuměli jsme si, já česky, ona rusky.„Vyšetřovatel: jste si nejspíš před svatbou nevšimnul… "haha“
Tak nějak. I já se dozvěděla jestli jsem si nevšimla na začátku vztahu že není upovídaný.
Každý máme něco, on mi vyčítá že s ním nechci sdílet lože, v ložnici kde spí i malý a protože si brumlá i ze spaní a mě vše vzbudí, nespím tam abych mohla fungovat přes den.
Nedokáže to pochopit, on totiž usne i kdyby mu u hlavy stříleli. Zato já mám spaní jak indián, vzbudí mě i list kdyby na zem spadnul.
Já mu vyčítám že si se mnou nepovídá. Jenže o čem?? Prej začni sama?? Ale opět o čem. Kdybych chodila do práce tak budu mlít o tom co si zase zákazníci vymysleli, že ten byl takový a kolegyně udělala to a to, ale takto co mám říkat?? „to nám ten náš bobánek udělal pěkný kulíšek“,,,bože.
On má zase stereotypní práci takže mi taky nemůže vykládat co dělal, shrnul by to jedním slovem a to každý den.
Beru to tak, že bud se sžijeme a uděláme kompromis nebo spolu nebudeme, pro nepřekonatelné rozdíly..
Mateřská dovolená je všeobecně nebezpečné období, dítě v podstatě se vetře do vztahu kde předtím fungovaly jen dva a pro sebe. Najednou musí fungovat především pro ně, chlap na vedlejší koleji, ženská neví kam dřív skočit. Stres, nevyspání, honička. Není čas na nic, na lásku na sex, na jen takové večerní vínečko. Prej nejkritičtější je první rok, no mám ještě 7 měsíců před sebou… :-D Snad to dáme.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky