Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty si hovado s prominutím ![]()
Co poradit nevim,ale taky mám jednoho takového kamaráda co je tak sexy až to bolí,ale já odolávám už 8 let a odolám ![]()
Těžko poradit ale pokud nemužeš odolat tak tě stejně nic nezastaví a tim spíš když už víš že je dobrej
. ![]()
Asi máš na vybranou už jen dvě možnosti. 1)Dělat z manžela dál blbce 2)bejt jen s milencem
(dala jsem si sklenku vína a tento příspěvek mě pobavil a slovo hovado nemyslim špatně:-))
Anonymní píše:
Zamilovala jsem se do svého milence. Byla jsem svému muži nevěrná,už jeto 2 rok. Spala jsem sním(s milencem) dvakrát a bylo to nádherný, jenže jsem hned otěhotněla.(doufám, že je to manžela). Myslela jsem , že na sebe zapomenem, ale stále si píšem voláme, od té doby jsme se neviděli ač byjsme chtěli, ale nebyl čas, příležitost. Jemu se také narodila holčička a mě zas chlapeček(snad né jeho) a tak mě přitahuje, tak bych si to chtěla zopakovat. Co mám dělat? Měla jsem se narodit chlapem. Nedokážu být věrná. On je tak mlady,sexy tělo, modrý šukací oči a tááááák to umí. Co by jste dělali vy? Já vim stejně, že neodolám a že ikdyž mám manžela 2 děti, tak prostě…
Jako mě to nechutný až tak nepřijde- jen nechápu,proč o tom zakládáš diskusi???? ![]()
šukací oči mě dostali, ale nevěru nemám v lásce, takže neporadím, já bych to nedokázala, nemám na to srdce ani odvahu, díky bohu
Každy se muže dostat do situace,že někdy neodola,mě se to tedy ještě nestalo,ale proč ses třeba nechranila při sexu,aby jsi neotehotněla.Ja mužeš žít s tím pocitem,že dítě není manželovo?Nechapu,tohle mi hlava nebere
Musí to byt hrozny život ve lži a jestě si nebyt jista s kym mam dítě!!!!!
Kamča.dalmatinka píše:
Ty si hovado s prominutím
Co poradit nevim,ale taky mám jednoho takového kamaráda co je tak sexy až to bolí,ale já odolávám už 8 let a odolám
Těžko poradit ale pokud nemužeš odolat tak tě stejně nic nezastaví a tim spíš když už víš že je dobrej.
Asi máš na vybranou už jen dvě možnosti. 1)Dělat z manžela dál blbce 2)bejt jen s milencem(dala jsem si sklenku vína a tento příspěvek mě pobavil a slovo hovado nemyslim špatně:-))
Proč hovado a proč s manžela blbce?
Já to nechtěla, život je takový a život je krátký, proč si neužít, když je to krásný?
Ja nevim, ale me to zas prijde jako vtip nejaky nevyzraly pubertalni hloupy holky… aspon ten konec rozhodne… mozna jsem naivni… nebo je to tak i kdyz ta nevyzrala holka uz neni zas tak mlada…
chrpa píše:
Každy se muže dostat do situace,že někdy neodola,mě se to tedy ještě nestalo,ale proč ses třeba nechranila při sexu,aby jsi neotehotněla.Ja mužeš žít s tím pocitem,že dítě není manželovo?Nechapu,tohle mi hlava nebereMusí to byt hrozny život ve lži a jestě si nebyt jista s kym mam dítě!!!!!
Ale to jo,ale zakladatelka je podle mě rozhodnutá,tak nevím,proč o tom a ještě takovým způsobem,jak to prezentuje,zakládá diskusi- asi abychom se zase všichni pohádalï ![]()
Nechutný to neni, ale trapný dost.
A jinak dle popisu ti teda hádám trošku méně, než na maminu od rodiny. Jako 2× zdůraznit, že doufáš, že dítě neni jeho atd. mi přijde dost nedospělý. Já kdybych byla v situaci takový, že bych nevěděla, čí je dítě, tak bych ani nedutala a modlila se, aby bylo manžela a ne se tim ještě chlubila. Takže můj názor je spíš takový, že si někdo dělá srandu, jsou prázdniny, děcka nespí…
Anonymní píše:Kamča.dalmatinka píše:Proč hovado a proč s manžela blbce?
Ty si hovado s prominutím
Co poradit nevim,ale taky mám jednoho takového kamaráda co je tak sexy až to bolí,ale já odolávám už 8 let a odolám
Těžko poradit ale pokud nemužeš odolat tak tě stejně nic nezastaví a tim spíš když už víš že je dobrej.
Asi máš na vybranou už jen dvě možnosti. 1)Dělat z manžela dál blbce 2)bejt jen s milencem(dala jsem si sklenku vína a tento příspěvek mě pobavil a slovo hovado nemyslim špatně:-))
Já to nechtěla, život je takový a život je krátký, proč si neužít, když je to krásný?
Přesně tak užít si život ![]()
Tak po tom co zakladatelka napsala, že život je krátký, třeba si ho užít, míním, že nejen, že asi dělá blbce z manžela, ale i z nás tady. Už nereaguju, protože tohle je jako provokace, nezlobte se na mě. Děti asi nemají před zahájením školního roku co dělat. Jdu spát.
chrpa píše:
Každy se muže dostat do situace,že někdy neodola,mě se to tedy ještě nestalo,ale proč ses třeba nechranila při sexu,aby jsi neotehotněla.Ja mužeš žít s tím pocitem,že dítě není manželovo?Nechapu,tohle mi hlava nebereMusí to byt hrozny život ve lži a jestě si nebyt jista s kym mam dítě!!!!!
Ano pravda je že to bylo v té době kdy jsem otěhotněla, ale mimi je manžela. Dlouho nám to s manželem nešlo, takže jsem nebrala antikoncepci a najednou ouha. Ale milenci jsem pochopitelně řekla, že neberu prášky, věděl že jsem vdaná, že chceme mimi a dal si pozor vim to, ale tak se říká, že je kapka touhy ![]()
ANONYMNI ve 23:15!!!Kamca.dalmatinka tu nadavku nemyslela zle,taky to do prispevku napsala!!
Ja dobre vim,jak to myslela a neprijde mi to nejak hrozne.
Zamilovala jsem se do svého milence. Byla jsem svému muži nevěrná,už jeto 2 rok. Spala jsem sním(s milencem) dvakrát a bylo to nádherný, jenže jsem hned otěhotněla.(doufám, že je to manžela
). Myslela jsem , že na sebe zapomenem, ale stále si píšem voláme, od té doby jsme se neviděli ač byjsme chtěli, ale nebyl čas, příležitost. Jemu se také narodila holčička a mě zas chlapeček(snad né jeho) a tak mě přitahuje, tak bych si to chtěla zopakovat. Co mám dělat? Měla jsem se narodit chlapem. Nedokážu být věrná. On je tak mlady,sexy tělo, modrý šukací oči a tááááák to umí. Co by jste dělali vy? Já vim stejně, že neodolám a že ikdyž mám manžela 2 děti, tak prostě…