Chci zase milence

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.8.10 23:05

chci zas milence

Zamilovala jsem se do svého milence. Byla jsem svému muži nevěrná,už jeto 2 rok. Spala jsem sním(s milencem) dvakrát a bylo to nádherný, jenže jsem hned otěhotněla.(doufám, že je to manžela :-) ). Myslela jsem , že na sebe zapomenem, ale stále si píšem voláme, od té doby jsme se neviděli ač byjsme chtěli, ale nebyl čas, příležitost. Jemu se také narodila holčička a mě zas chlapeček(snad né jeho) a tak mě přitahuje, tak bych si to chtěla zopakovat. Co mám dělat? Měla jsem se narodit chlapem. Nedokážu být věrná. On je tak mlady,sexy tělo, modrý šukací oči a tááááák to umí. Co by jste dělali vy? Já vim stejně, že neodolám a že ikdyž mám manžela 2 děti, tak prostě…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
26.8.10 23:08

sorry a přijdeš mi fakt nechutná jak to popisuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.8.10 23:09

Ty si hovado s prominutím :lol:
Co poradit nevim,ale taky mám jednoho takového kamaráda co je tak sexy až to bolí,ale já odolávám už 8 let a odolám :mrgreen:
Těžko poradit ale pokud nemužeš odolat tak tě stejně nic nezastaví a tim spíš když už víš že je dobrej :mrgreen: . :mrgreen:
Asi máš na vybranou už jen dvě možnosti. 1)Dělat z manžela dál blbce 2)bejt jen s milencem

(dala jsem si sklenku vína a tento příspěvek mě pobavil a slovo hovado nemyslim špatně:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
26.8.10 23:10
Anonymní píše:
Zamilovala jsem se do svého milence. Byla jsem svému muži nevěrná,už jeto 2 rok. Spala jsem sním(s milencem) dvakrát a bylo to nádherný, jenže jsem hned otěhotněla.(doufám, že je to manžela :-) ). Myslela jsem , že na sebe zapomenem, ale stále si píšem voláme, od té doby jsme se neviděli ač byjsme chtěli, ale nebyl čas, příležitost. Jemu se také narodila holčička a mě zas chlapeček(snad né jeho) a tak mě přitahuje, tak bych si to chtěla zopakovat. Co mám dělat? Měla jsem se narodit chlapem. Nedokážu být věrná. On je tak mlady,sexy tělo, modrý šukací oči a tááááák to umí. Co by jste dělali vy? Já vim stejně, že neodolám a že ikdyž mám manžela 2 děti, tak prostě…

Jako mě to nechutný až tak nepřijde- jen nechápu,proč o tom zakládáš diskusi???? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
26.8.10 23:14

šukací oči mě dostali, ale nevěru nemám v lásce, takže neporadím, já bych to nedokázala, nemám na to srdce ani odvahu, díky bohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
26.8.10 23:15

Každy se muže dostat do situace,že někdy neodola,mě se to tedy ještě nestalo,ale proč ses třeba nechranila při sexu,aby jsi neotehotněla.Ja mužeš žít s tím pocitem,že dítě není manželovo?Nechapu,tohle mi hlava nebere :evil: Musí to byt hrozny život ve lži a jestě si nebyt jista s kym mam dítě!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.10 23:15
Kamča.dalmatinka píše:
Co poradit nevim,ale taky mám jednoho takového kamaráda co je tak sexy až to bolí,ale já odolávám už 8 let a odolám :mrgreen:
Těžko poradit ale pokud nemužeš odolat tak tě stejně nic nezastaví a tim spíš když už víš že je dobrej :mrgreen: . :mrgreen:
Asi máš na vybranou už jen dvě možnosti. 1)Dělat z manžela dál blbce 2)bejt jen s milencem(dala jsem si sklenku vína a tento příspěvek mě pobavil a slovo hovado nemyslim špatně:-))

Proč hovado a proč s manžela blbce?
Já to nechtěla, život je takový a život je krátký, proč si neužít, když je to krásný?

• Citovat
  • Upravit
35323
26.8.10 23:16

Ja nevim, ale me to zas prijde jako vtip nejaky nevyzraly pubertalni hloupy holky… aspon ten konec rozhodne… mozna jsem naivni… nebo je to tak i kdyz ta nevyzrala holka uz neni zas tak mlada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
26.8.10 23:18
chrpa píše:
Každy se muže dostat do situace,že někdy neodola,mě se to tedy ještě nestalo,ale proč ses třeba nechranila při sexu,aby jsi neotehotněla.Ja mužeš žít s tím pocitem,že dítě není manželovo?Nechapu,tohle mi hlava nebere :evil: Musí to byt hrozny život ve lži a jestě si nebyt jista s kym mam dítě!!!!!

Ale to jo,ale zakladatelka je podle mě rozhodnutá,tak nevím,proč o tom a ještě takovým způsobem,jak to prezentuje,zakládá diskusi- asi abychom se zase všichni pohádalï :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
26.8.10 23:18

Nechutný to neni, ale trapný dost.

A jinak dle popisu ti teda hádám trošku méně, než na maminu od rodiny. Jako 2× zdůraznit, že doufáš, že dítě neni jeho atd. mi přijde dost nedospělý. Já kdybych byla v situaci takový, že bych nevěděla, čí je dítě, tak bych ani nedutala a modlila se, aby bylo manžela a ne se tim ještě chlubila. Takže můj názor je spíš takový, že si někdo dělá srandu, jsou prázdniny, děcka nespí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.10 23:19
Anonymní píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Asi máš na vybranou už jen dvě možnosti. 1)Dělat z manžela dál blbce 2)bejt jen s milencem(dala jsem si sklenku vína a tento příspěvek mě pobavil a slovo hovado nemyslim špatně:-))
Proč hovado a proč s manžela blbce?
Já to nechtěla, život je takový a život je krátký, proč si neužít, když je to krásný?

Přesně tak užít si život :pankac:

• Citovat
  • Upravit
12735
26.8.10 23:19

Tak po tom co zakladatelka napsala, že život je krátký, třeba si ho užít, míním, že nejen, že asi dělá blbce z manžela, ale i z nás tady. Už nereaguju, protože tohle je jako provokace, nezlobte se na mě. Děti asi nemají před zahájením školního roku co dělat. Jdu spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.10 23:20
chrpa píše:

Ano pravda je že to bylo v té době kdy jsem otěhotněla, ale mimi je manžela. Dlouho nám to s manželem nešlo, takže jsem nebrala antikoncepci a najednou ouha. Ale milenci jsem pochopitelně řekla, že neberu prášky, věděl že jsem vdaná, že chceme mimi a dal si pozor vim to, ale tak se říká, že je kapka touhy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonym185
26.8.10 23:21

ANONYMNI ve 23:15!!!Kamca.dalmatinka tu nadavku nemyslela zle,taky to do prispevku napsala!!
Ja dobre vim,jak to myslela a neprijde mi to nejak hrozne.

• Citovat
  • Upravit
10052
26.8.10 23:21

výraz šukací oči jsem slýchávala někdy na střední škole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat