Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den holky, prosím o váš názor.S manželem se známe 9 let z toho jsme manželé 6.Včera jsem zjistila, že můj manžel je na erotických seznamkách, když jsme se ho zeptala proč? tak začal že to není on, pak zas je, pak že zas to udělal jen z recese
.Už nemám sílu, nehádáme se nějak zvlášt, ale jsem takový tahoun, veškeré problémy zůstávají na mě, z ničím nepřijde z nějakým řešením, mluvíme, ale vždy to řešení zůstane na mě.S dětmi pomáhá, ale i tu máme rozdílné názory na výchovu, když chci jít do kina, tak řekne, že by šel taky, ale už ho nenapadne koupit třeba lístky,si říkám, že kdybych šla do kina sama tak mi to vyjde na stejno, at už jsou to výlety a nějaká činnost pro naši rodinu.Sex máme pravidelný a myslím si, že pestrý a přesto všechno si podal inzeráty
sám tvrdí, že mu nic nechybí.Vše je ok, když je doma uklizeno, navařeno o děti postaráno a já nic nechci v momentě když vybočím a něco se mi nelíbí, tak jsem divná, protivná
Nevím jak to řešit, mám ho ráda, ale cítím se vlastně sama ![]()
Macindo, mě z tvého příspěvku nevyplývá, zda ti byl skutečně nevěrný nebo jen navštěvuje internetové stránky ![]()
Kdyby chodil jen na erotické stránky, tak bych to nějak nehrotila, holt chlapi /i ženské
/ prostě sem tam na takové stránky zajdou ![]()
Né, že chodí na erotické stránky, to by mi nevadilo, ale má podaný inzerát, že hledá ženu na občasné schůzky a uvádí tam, že to chce zkusit jaké to je jinde, než doma
![]()
Hm, no to je hodně nepříjemný…Otázka je, jestli by se s těma holkama ze seznamek fakt sešel? Spousta chlapů se takhle tajně baví a jenom si masírujou ego, že dostávají nabídky…Taky jak jsou ty inzeráty podaný…Že to zapíral a pak tvrdil, že je to recese, to je taky blbý, ale zase černý svědomí může mít už z toho, že tam ten inzerát dal, to taky o ničem nevypovídá.
Já myslím, že se asi nudí, možná nějaký deprese nebo frustrace…Má práci, která ho naplňuje? Koníčky? Působí na mě jako nějakej unuděnej mouchy, snězte si mě. Těžko říct, co v tom je. Jestli není tahoun, asi už nebude, musíš holt ty lístky koupit sama, nebo mu nechat děti a vyrazit s
kámoškou
No a nebo je to nevěrnej blb. Ale o tom pochybuju, neriskoval by, že nevěra praskne díky volně přístupnejm inzerátům na seznamkách. Doporučila bych najít si společnej koníček (nejlíp bez dětí), aby ho to fakt bavilo. Případně ať změní práci…Každopádně se drž a nedej se! ![]()
Jo chce zkusit, jaký je to jinde? To bych mu snad jednu ubalila. To je mu jedno, že ten inzerát může najít manželka a že jí to ublíží? Má mindráky. Jak říkám, pořádnou práci a nějaký koníčky a volným čase ať je s dětma ![]()
macinda píše:
Né, že chodí na erotické stránky, to by mi nevadilo, ale má podaný inzerát, že hledá ženu na občasné schůzky a uvádí tam, že to chce zkusit jaké to je jinde, než doma![]()
![]()
a myslíš, že by to dotáhl do konce? nebo se jen bavil nad „štavnatou“ konverzací u PC
já bych řekla, že je docela možné, že by se nakonec nerozhoupal k osobnímu setkání, jen si takhle „pohladí ego“. Možná má jen pocit, že mu „ujíždí vlak“. Na druhou stranu Tvého manžela ani Váš vztah neznám, tak jen nastiňuji jednu z verzí, podle mě pravděpodobnou..
Práci má, která ho baví, má profesionální růst a hodně ho to naplňuje.A to je asi to jediné, naše komunikace je hlavně o dětech co kdo dělá a to je vždy rozhovor na 5 min.Já to nějak nemůžu ustát z nudy si podávat inzeráty?Napadá mě hodně věcí? Co když se sešel? Co když byl nevěrný?
On to uzavřel, že nebyl a dál se o tom nechce bavit, nespala jsem celou noc a fakt nevím co dál ![]()
Altche píše:
Jo chce zkusit, jaký je to jinde? To bych mu snad jednu ubalila. To je mu jedno, že ten inzerát může najít manželka a že jí to ublíží? Má mindráky. Jak říkám, pořádnou práci a nějaký koníčky a volným čase ať je s dětma
s takovým přístupem by chlap spíš utíkal jinam, ne ![]()
promiň, mě to vyznělo tak rozkazovačně, ale uznávám, že fyzicky náročná práce a koníčky (nejlépe adrenalinové, ale to se zas člověk o chlapa bojí
) dokážou hodně
nepř. mat píše:macinda píše:a myslíš, že by to dotáhl do konce? nebo se jen bavil nad „štavnatou“ konverzací u PC
Né, že chodí na erotické stránky, to by mi nevadilo, ale má podaný inzerát, že hledá ženu na občasné schůzky a uvádí tam, že to chce zkusit jaké to je jinde, než doma![]()
![]()
já bych řekla, že je docela možné, že by se nakonec nerozhoupal k osobnímu setkání, jen si takhle „pohladí ego“. Možná má jen pocit, že mu „ujíždí vlak“. Na druhou stranu Tvého manžela ani Váš vztah neznám, tak jen nastiňuji jednu z verzí, podle mě pravděpodobnou..
Upřímně? Můj manžel má hodně rád sex a to je to co mě utvrzuje, že by byl toho schopný ![]()
Ahoj, řeším právě něco podobného. Napíšu ti ve zkratce můj příběh..
S manželem jsem už několik let. Vždycky na okolí působil tak, že mě a později i naše dítě moc miluje a opravdu to tak je. Dává mi neustále najevo, jak nás má rád, stará se o nás, takže v tomto bych si nemohla na nic stěžovat. Až nedávno - zjistila jsem náhodou, že chodí na nejrůznější erotické servery. NO budiž. Několik měsíců nato se ukázalo, že mi byl před časem nevěrný - v době, kdy naše dítě bylo malé miminko. Nejspíš už je to pasé, nicméně si oba stále celkem intimně dopisují..Tohle zjištění pro mě byla velmi ledová sprcha.. Chvíli jsem se z toho vzpamatovávala, pak mě to donutilo zamyslet se nad tím proč to dělá. A ejhle - musím přiznat, že po porodu jsem o sebe příliš nedbala, na prvním místě bylo mimčo, sexu jsme taky moc dlouho nedali. Byla jsem vystresovaná ještě z jiných věcí, takže jsem se na něj i dost často utrhovala.. No zkrátka, dala jsem se trošku do pořádku, jemu naznačila, že vím. Paradoxně to náš vztah zlepšilo, teď prožíváme dá se říct druhé seznámení
Červíček ve mě hlodá, ne že ne, ráda bych utnula i to jejich dopisování, ale uvidíme.Nechci kazit hádkami to hezké, co teď máme. Každopádně na mého manžela zabírá jedna věc a to přirovnání k jeho otci - ten opustil rodinu, když byl manželovi rok a on ho za to nesnáší. Takže tenhle argument, že on přeci není stejný jako otec, celkem zabírá.
Za sebe, v klidu si s ním o těch inzerátech promluv, spolkni výčitky a slzy, ale naznač mu, že se ti to nelíbí a nesouhlasíš, zkus z něj dostat, jaká je pravá přičina toho, proč to dělá, proč chce změnu, co mu teď nevyhovuje atd.
Ti naši jsou si hodně podobní - jeden hledá na netu, tomu mému stačilo obrátit se na starou dávnou kamarádku..
Hodně štěstí ![]()
Anonymní píše:
Ahoj, řeším právě něco podobného. Napíšu ti ve zkratce můj příběh..S manželem jsem už několik let. Vždycky na okolí působil tak, že mě a později i naše dítě moc miluje a opravdu to tak je. Dává mi neustále najevo, jak nás má rád, stará se o nás, takže v tomto bych si nemohla na nic stěžovat. Až nedávno - zjistila jsem náhodou, že chodí na nejrůznější erotické servery. NO budiž. Několik měsíců nato se ukázalo, že mi byl před časem nevěrný - v době, kdy naše dítě bylo malé miminko. Nejspíš už je to pasé, nicméně si oba stále celkem intimně dopisují..Tohle zjištění pro mě byla velmi ledová sprcha.. Chvíli jsem se z toho vzpamatovávala, pak mě to donutilo zamyslet se nad tím proč to dělá. A ejhle - musím přiznat, že po porodu jsem o sebe příliš nedbala, na prvním místě bylo mimčo, sexu jsme taky moc dlouho nedali. Byla jsem vystresovaná ještě z jiných věcí, takže jsem se na něj i dost často utrhovala.. No zkrátka, dala jsem se trošku do pořádku, jemu naznačila, že vím. Paradoxně to náš vztah zlepšilo, teď prožíváme dá se říct druhé seznámení
Červíček ve mě hlodá, ne že ne, ráda bych utnula i to jejich dopisování, ale uvidíme.Nechci kazit hádkami to hezké, co teď máme. Každopádně na mého manžela zabírá jedna věc a to přirovnání k jeho otci - ten opustil rodinu, když byl manželovi rok a on ho za to nesnáší. Takže tenhle argument, že on přeci není stejný jako otec, celkem zabírá.
Za sebe, v klidu si s ním o těch inzerátech promluv, spolkni výčitky a slzy, ale naznač mu, že se ti to nelíbí a nesouhlasíš, zkus z něj dostat, jaká je pravá přičina toho, proč to dělá, proč chce změnu, co mu teď nevyhovuje atd.
Ti naši jsou si hodně podobní - jeden hledá na netu, tomu mému stačilo obrátit se na starou dávnou kamarádku..
Hodně štěstí
V tom si myslím, že u nás není problém, snažím se o sebe pečovat v sexu se snažím taky zpestřit at už je to prádlo, nějaké překvápko atd.Jistě není náš sex ted tak pravidelný, máme 2 letého syna, takže chápete, že prostě někdy padám pusou na před ![]()
A přesně jak to popisujete nikdo by mi to snad nevěřil, všude vykládá o mě samé superlativy, jak je šťastný atd a přesto tohle udělal? pořád mi zní v uších ten text jak to napsal : CHCI TO ZKUSIT JAKÉ TO JE JINDE NEŽ DOMA. Vlastně mi tím odpověděl proč to udělal
![]()
nepř. mat Jo, napsala jsem to rozkazovačně, ve skutečnosti taková nejsem, ale tohle mě nadzvedlo ze židle. Nač si brát ohledy, když on si je nebere? Koukněte, já si myslím, že nevěře se člověk v manželství skoro nemá šanci vyhnout, zvlášť, když ty lidi „jsou na sex“. Tak prosím, stát se to může, ale není to podle mě takovej prohřešek, jako dopustit, aby se to dozvěděla manželka! To může dopustit buď jenom blbec, nebo hajzl. Myslím, že macindy chlap je spíš typ toho „blbce“, promiň, macindo, snad se tě to nedotkne, a jako k takovýmu bych se k němu chovala. Navíc to, co jsem napsala - práce, KONÍČKY (s manželkou i bez), děti (s manželkou i bez) - je ten nejlepší způsob života, jakej může ženatej chlap mít.
macinda hlavně se netrap a zkus to moc neřešit (já sama vím, že se to snadno řekne, ale hůř udělá). Podle tvého líčení situace mi fakt nepřide, že by v reálu do toho šel
co zkusit trochu vytrhnout Váš vztah ze stereotypu (já vím, zase se mi to snadno radí, ale hůř se to provádí
) co vzít to jinde doslova? nemyslím s jinou ženou, jen jiné místo - dát dítka někomu na den hlídat a podniknout něco sami dva
doplním: že má rád sex? (změnilo se u Vás něco v sexu poslední dobou?) mě přijde z Tvého popisu, jak je akční, že prostě je ten typ chlapa „proč hledat jinde, namáhat se získáním jiné ženy, když má doma“ ![]()
Nejhorší je že ani smazat to nesmazal pořád tvrdí, že je to recese vkládám tady jeho text inzerátu:
Rád se mazlím,rád zkouším nové věci. Chci zjistit jak to chodí jinde a jinak než doma u manželky. Pouze nezávazný sex.
Tohle mi nepřipadá jako recese, ale záměr
![]()
Ahojky,nechci ho nijak omlouvat,ale treba ma v sexu jeste nejake jine predstavy?
Jiank si myslim ze tyhle veci resi spousta z nas a vzdycky to boli a ten cervicek pochybnosti nakonec zusatva ![]()
Opravdu vim o cem mluvim taky jsem si tim prosla