Nevěra

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6388
26.4.14 23:01

@LayLi 8o :roll: Ten svět se fakt zbláznil..Hodně sil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.14 23:01

@LayLi
Ti chlapi jsou zvířata.. Buď ráda, že jsi od něj něco nechytla. To je šílený co dokázal udělat když jsi byla těhotná.. hrůza. Já počkám ještě 2 měsíce a jdu na testy pro jistotu. Jinak snažím se pracovat, uklízet, začala jsem cvičit, při mateřské pracuji, ale tak strašně mně pořád chybí. Milovala jsem ho, jsem zapšklá, smutná, vytočená.. A ubíjí mě představa, že on o mě třeba už ani neví a užívá si. Syna úplně ignoruje.. Nejraději bych jim oběma jela dát pár facek, kamarádi dva pitomí.. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
1967
26.4.14 23:03

@SlecnaSally nikdy by me nenapadlo ze je az takovej clovek…zvladam to docela dobre..obcas jsou trosku depky..ale mam malickou a ta mi silene moc pomaha ikdyz ji jsou jen 4mesice:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
26.4.14 23:09

Anonymni jj je to prasivej pes..on nema mantinely ani soudnost..natoz svedomi..je to bezpaterni svine…nenavidim ho…nerikam stve me ze o malou nejevi zajem…ale je to jeho problem on prichazi o prekrasny chvile..mala je sikulka je tak vnimava ukecana a ziva..a on to nevidi…ja jsem na testech byla a nastesti jsem zdrava jak ripa…nebudu ti lhat myslim si ze diky nemu jsem byla nakazena chlamydiema…on na me rval ze jsem se nekde kurvila a tak…presto to nebyla pravda..nakonec po zjisteni toho ze me podvadel..mi doslo ze je do me natahl on…proto'mi taky neslo otehotnet..nastesti jsou mrchy pryc a ja jsem zdrava…hlavne si nech udelat ster z cipku…dulezite…diky tomu zjisti zda je opravdu vse ok..krev kolikrat neukaze chlamydie…bud rada ze jsi bez nej..vypovida to o cloveku…kdyz mu nejaka buchta stoji za vetsi usili nez jeho vlastni dite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.14 23:14

@Łayli: Stěry mám v pořádku, byla jsem na nich minulý týden. Ale nějaké výtoky byly - určitě to bylo od nějaké jeho kur**. Fuj, jak já se štítím.

A to měl bradavici na penisu, týdny s tím nic nedělal, hrozila jsem mu, že pokud si nedojde pro mastičku, že nic nebude.

No a poslední cca. měsíc chodil na kožní, aby mu to odstranili. Že prý už mu to taky není příjemný…

A teď vím, že tam šel jenom proto, aby mohl svým vocasem oslňovat další v pořadí :poblion: :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.4.14 23:16
@jdukolem píše:
já věřím na boží mlýny…

Já taky a na to, že vše co v životě uděláme, ať v dobrém či zlém, se nám vrátí…
jedna maminka se tu před časem rozčilovala, že je to takové klišé, ta pořekadla jako boží mlýny, apod., ale já mám svoji vlastní ukušenost, že je to opravdu tak. Proto se omlouvám za anonymitu, protože co teď napíšu je velmi osobní.
Manžel mne léta podváděl, já nic netušila, pak byl(i) čím dál méně opatrní, až to nakonec prasklo. On se chtěl jen bavit, užívat si, ona chtěla víc… Nakonec ji i z toho důvodu kopl do zádele a prosil mne o odpuštění, prý vždycky miloval jen mne, ona byla prý jen taková „hračka“, my dva jsme vždy měli sex na jedničku, ale on si chtěl užívat i jinde, on odděluje sex od citů, je to pro něj prý jenom zábava! Strašně to bolelo, ale protože už s ní nebyl, tak jsem mu dala druhou šanci. Vím, že mne od té doby fyzicky nepodvedl, nicméně po delším čase začal vyhledávat virtuální flirt, chaty na erotických seznamkách… Přišla jsem na to, chtěla jsem mu dát na vybranou - nastavíme nějaké hranice, které bude dodržovat, nebo mu dám svobodu ať si jde kam ho pe.is táhne.,… Osud mne předběhl…za pár týdnů manžel onemocněl těžkou nemocí, přišel o jedno varle (jak symbolické, že?), dodnes se léčí, je to už pár měsíců a pořád to není dobré… Náš sexuální život je dnes samozřejmě na nule, myslím, že on si konečně uvědomil, že boží mlýny melou (ve slabé chvilce řekl, že pyká za své hříchy)…

• Citovat
  • Upravit
49159
26.4.14 23:21
@Anonymní píše:
Já taky a na to, že vše co v životě uděláme, ať v dobrém či zlém, se nám vrátí…
jedna maminka se tu před časem rozčilovala, že je to takové klišé, ta pořekadla jako boží mlýny, apod., ale já mám svoji vlastní ukušenost, že je to opravdu tak. Proto se omlouvám za anonymitu, protože co teď napíšu je velmi osobní.
Manžel mne léta podváděl, já nic netušila, pak byl(i) čím dál méně opatrní, až to nakonec prasklo. On se chtěl jen bavit, užívat si, ona chtěla víc… Nakonec ji i z toho důvodu kopl do zádele a prosil mne o odpuštění, prý vždycky miloval jen mne, ona byla prý jen taková „hračka“, my dva jsme vždy měli sex na jedničku, ale on si chtěl užívat i jinde, on odděluje sex od citů, je to pro něj prý jenom zábava! Strašně to bolelo, ale protože už s ní nebyl, tak jsem mu dala druhou šanci. Vím, že mne od té doby fyzicky nepodvedl, nicméně po delším čase začal vyhledávat virtuální flirt, chaty na erotických seznamkách… Přišla jsem na to, chtěla jsem mu dát na vybranou - nastavíme nějaké hranice, které bude dodržovat, nebo mu dám svobodu ať si jde kam ho pe.is táhne.,… Osud mne předběhl…za pár týdnů manžel onemocněl těžkou nemocí, přišel o jedno varle (jak symbolické, že?), dodnes se léčí, je to už pár měsíců a pořád to není dobré… Náš sexuální život je dnes samozřejmě na nule, myslím, že on si konečně uvědomil, že boží mlýny melou (ve slabé chvilce řekl, že pyká za své hříchy)…
:think: to šlo rychle..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
26.4.14 23:22

Anonymni… super. To je dulezite…ty chlapy to je hruza…jak si pak zenska ma najit chlapa kdyz nejdriv na trefi na debily…a uz neveri…je to smutne tadle doba…libi se mi prirovnani ktery mi rekl jeden clovicek…: driv veci jako televize zehlicka vydzely 10,15let, tez i vztahy mezi muzem a zenou vydrzely az do smrti, ted veci vydrzi max. 2-3roky, tez i vztahy jsou pouze kratkodobe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.14 23:23

Ano, také si myslím jako @Anonymní, že boží mlýny melou.

Sice pomalu, ale melou.

Znám v okolí dva případy, kdy muži podváděli ženy a oba onemocněli celkem dost vážnými chorobami.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.4.14 23:26

Bože, to jsme měly ale štěstí na prasata..!!!

Já na boží mlýny taky věřím, ale myslím, že toho mého dementa nedožene nic. Pro ženské je pan dokonalý, je hezký a má charizma.. Skáčou mu do postele samy. Toho mého zmetka asi jen tak nic nepotká, vždy se najde nějaká která mu bude dělat utěšitelku.. Jinak ten příběh jak manžel přišel o jedno varle je hustej, bych mu ufikla obě dvě i s pinďou za to všechno..

Anonymní 2

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.4.14 23:30
@Anonymní píše:
Ano, také si myslím jako @Anonymní, že boží mlýny melou.

Sice pomalu, ale melou.

Znám v okolí dva případy, kdy muži podváděli ženy a oba onemocněli celkem dost vážnými chorobami.

No „nejlepší“ na tom je, že vlastně já, která jsem mu dal druhou šanci, nyní vlastně pykám s ním - starám se o něj ve dne v noci, vozím do nemocnice a z nemocnice, v noci na pohotovost, vyvařuju, ošetřuju, téměř veškerá péče o domácnost leží na mě (naštěstí už nemáme malé děti)…vidím, že si to uvědomuje a že ho to štve, jak je bezmocný, odkázaný na mne…
A co já? Mám ho pořád ráda, ale sex (a vůbec něžnosti) mi samozřejmě nyní hrozně chybí a kdybych byla jako on (nebo většina chlapů), tak bych si to už dávno zařídila jinde…a mohl by mne někdo odsoudit, když by znal všechny souvislosti? :oops:

Je nás tu víc anonymních, tak aby se to nepletlo
jsem třeba B+

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.14 07:25
@Anonymní píše:
No, jsem v podobné situaci, taky se v tom plácám, ale o to je to horší, že já mám maličké dítě. Já zase přišla na smsky kvůli vysokému účtu. Došlápla jsem si na oba a že jsou jenom kámoši. Zprávy ukázat nechtěli, takže jenom trdlo by věřilo kecům o kamarádech. Navíc jsem si počkala až budou spolu, chodil za ní na barák a prý si jenom povídali.. Teď si ho ta blbka co mu vlezla do postele může nechat. Bolí to, jsem naštvaná na něj jak to mohl udělat a na ni že ji nebylo blbé mít něco s chlapem od malého miminka, ale mělo to tak asi být. Dvě prasata co si to spolu rozdali hned po mém šestinedělí.. Trápit se ještě dlouho budu už kvůli synovi, ale lepší si to přetrpět teď než později. Jinak u mě se to stalo taky před měsícem a jsem zvědavá jak se v tom budu dlouho plácat, protože je to šílený.
Anonymní píše: Více

Mam kamarada, s kterym si pisu i 50 zprav denne, neflirtujem, nechcem zahybat, resime svuj konicek, posilame odkazy, tipy, atd. V realu se o samote ale vubec nevidame, to je pravda. Ja jen, ze mnozstvi sms nemusi byt vypovidajici.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.14 10:13
@Anonymní píše:
Mam kamarada, s kterym si pisu i 50 zprav denne, neflirtujem, nechcem zahybat, resime svuj konicek, posilame odkazy, tipy, atd. V realu se o samote ale vubec nevidame, to je pravda. Ja jen, ze mnozstvi sms nemusi byt vypovidajici.

Vím, ale ověřila jsem si, že tam bylo něco víc. Přišel o mě a o naše dítě, kdyby ty smsky byly nevinné, tak by mně je ukázal. Nevinné nebyly a už to, že jezdil za ní na barák místo aby viděl naše dítě je úplně mimo. Strašně ráda bych byla aby ona byla jenom kamarádka a psali si o koníčkách, sportu atd., ale to jistě nebyl případ mého ex.. Chodil s její partou i pařit a dítě neviděl už měsíc, jistě nebyl nevinný, to by se bránil a argumentoval.. :(

• Citovat
  • Upravit
karfice
27.4.14 13:32
@Anonymní píše:
Dobrý večer všem, promiňte za anonymitu. Oživuji tuto diskuzi - už je to nějaký pátek, co jsem v našem společném bytě našla tmavé černé vlasy (mám blond vlasy), nebudu tady popisovat, jak hrozně mi bylo, následoval rozchod. Místo svatby a miminka.I když vím, že je to nejlepší řešení, stále to moc bolí.
Včera jsem měla rande. Bylo to o ničem.
Kdy už konečně zapomenu na to, co mám pořád před očima?
Má někdo zkušený radu?

Jo, dej tomu čas. Taky jsem po 7,5 letech rok v kuse každý den myslela na bývalého, dokud si mozek neuvědomil, že to není nutné a je potřeba se zaměřit na přítomnost a budoucnost. Měla jsem již 9 schůzek a chlapy si vybírám. Fakt dej tomu čas.

• Citovat
  • Upravit
karfice
27.4.14 13:35
@Anonymní píše:
Holky, myslíte si, že existuje na světě ještě nějaká spravedlnost? Že se jim to, co udělali druhým, vrátí?Mám strašný smysl pro spravedlnost, a nečestné chování a vůbec nevěra mně dokážou vytáčet doruda :cert:

Ano existuje, bývalý po roce a půl čeká děcko s babou z práce…myslíš, jak to asi dopadne? Dítě se narodí a až fiflena zjistí, že mamánek není to pravé (nikdy nepřipravil oběd, nikdy mě nikam nevzal - každý týden trávení na gauči u tchýně) - neboj, tomu kokosovi se to vždycky vrátí, jen to chce čas.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky