Nevěra

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
145
26.8.10 10:18
nepř. mat píše:
macinda hlavně se netrap a zkus to moc neřešit (já sama vím, že se to snadno řekne, ale hůř udělá). Podle tvého líčení situace mi fakt nepřide, že by v reálu do toho šel :nevim: co zkusit trochu vytrhnout Váš vztah ze stereotypu (já vím, zase se mi to snadno radí, ale hůř se to provádí :think: ) co vzít to jinde doslova? nemyslím s jinou ženou, jen jiné místo - dát dítka někomu na den hlídat a podniknout něco sami dvadoplním: že má rád sex? (změnilo se u Vás něco v sexu poslední dobou?) mě přijde z Tvého popisu, jak je akční, že prostě je ten typ chlapa „proč hledat jinde, namáhat se získáním jiné ženy, když má doma“ :nevim:

Jenomže to něco bych musela zas vymyslet já a po tom všem nemám chut a ani sílu.V sexu se nijak zvlášt nic nezměnilo,máme opravdu plnohodnotný sex i on sám to tvrdí, že je maximálně spokojený, proto mi hlava nebere proč to udělal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.8.10 10:22

:cert: macindo tak mi písni odkaz na stránky a já mu napíšu a uvidíš jestli je toho schopen nebo jen dělá ramena :lol: .Pokud to teda vědět chceš .
Já bych svého propleska to by koukal :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
26.8.10 10:28

osobní zkušenost nemám ani podobné stránky nevyhledávám,tak nevím co radit.napadlo mě,zkusit mu odpovědět na inzerát pod cizím jménem a budeš mít jasno jestli mu jde jen o recesi nebo je schopný zajít dál.možná je to fakt blbost,jen mě to tak napadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. mat
26.8.10 10:34
Kamča.dalmatinka píše: :cert: macindo tak mi písni odkaz na stránky a já mu napíšu a uvidíš jestli je toho schopen nebo jen dělá ramena :lol: .Pokud to teda vědět chceš .
Já bych svého propleska to by koukal :cert:

:palec: no dobrý způsob, jak zjistit pojem „recese“, aspoň budeš vědět na čem jsi, jestli to teda vědět chceš a mít jistotu jak to je ve skutečnosti

• Citovat
  • Upravit
145
26.8.10 10:35

Ale já pochYbuji, že by ted reagoval po tom všem na tohle je až moc chytrý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
26.8.10 10:39

JJ,za pokus by to mozna stalo a vysledek te treba mile prekvapi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. mat
26.8.10 10:40

Altche já jen s nadsázkou psala jak na mi Tvůj příspěvek vyzněl, nic víc

jinak co se týče vědět/nevědět já jsem ten typ co by to radši věděl - kdysy se mi to stalo a byla jsem fakt ráda, že to vím a můžu si to s ním vyřešit - no chvílu potom se stala jedna událost, že nějaký „úlet“ byl bezvýznamná prkotina…

• Citovat
  • Upravit
1128
26.8.10 10:42

ahoj já myslím,že právě tvůj manžel to dělá,protože se nudí,tzv. ho pálí dobré bydlo,máte děti,o které je tebou dobře postaráno,v práci je také spokojený,v sexu si vstřícná,tak hold má nějaké choutky,no jediné,co mě napadá,aby sisi právě ty párkrát vyrazila sama bez něj,třeba do toho kina,pak se uvidí,jestli začne žárlit,že bys mohla být ty nevěrná,ale těžko se radí,hlavně opatrně,ať nedojde k rozvodu kvůli malichernosti,přeji hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. mat
26.8.10 10:42
macinda píše:
Ale já pochYbuji, že by ted reagoval po tom všem na tohle je až moc chytrý :nevim:

na druhou stranu za zkoušku nic nedáš :nevim: ale teda, měl by mu odepsat někdo jiný (kvůli překrývaní PC, styl vyjadřování)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.10 10:48

Omlouvám se za inko, ale není to téma, pod ktreré bych se plně podepsala …

Chlapi jsou v tomhle jinde než ženský. Nedávno jsme měli doma krizi, nesoulad v posteli byl prakticky důsledkem i příčinou. A já se snažila svému manželovi vystvělit, že mi to nejde, když se ke mně chová … tak je se choval. A on nemohl pochopit, proč s ním nehci spát jen proto, že odpoledne ke mně byl nepříjemný. (Bohužel nepřišlo nic, co by tu „nepříjemnost“ vynulovalo - vtipně se tomu v jedné knížce o Ženách z Venuše říká o tajném bodování.)

Oni prostě mají sex jako tělesnou potřebu. Když je s láskou, skvělé, ale i bez lásky musí být. Asi tak jako čůrání. Ber kde ber, prostě se vyčůrat musí.

Tím nechci říct, že každý chlap musí zahejbat a že ho to omlouvá. Nikoli. jen říkám, že pokud je natolik plný morálky, že si uvědomí, že se to prostě nedělá, ještě furt v něm klíčí ta samčí podstata. A tak aspoň minimálně pokukuje po jiných ženských. Hele, já jednou seděla u stolu na zahrádce s bandou mých kamarádů a s mým mužem: nevím, jestli se zapomněl, že tam sedím, asi jo, ale jak komentovali kolemjdoucí dámy, byla jsem ráda, že sedím v koutku! „Ty vole, ta jí musí mít, já bych jí m*dal až do žaludku!“ Teda to neříkal on, ale jeden z těch kamarádů, a v životě bych to do něj neřekla!!!!

Myslím, že to jsou pleměnní bejci, kteří aby mohli fungovat, potřebují novou krávu. S jednou jednou a víc to nejde. Ale jakmile mají novou, jedou jak poprvé.

Takže s tím rádoby randěním na seznamkách bych byla sice oebzřetná, ale opatrná. Je to tak trochu ten bejčí syndrom. Nemysím si, že by to dotáhl do konce. Ale kdo ví. Spíš si hraje na to, že by to dotáhl. Asi tak jako ve Světácích - „není důležité, že se to nestalo, ale že se to mohlo stát!“ To jsou prostě chlapi. Potřebují vzrušení. A přiznejme si - delší vztah už prostě není to co na začátku. Ač se snažíš, ač chodíš třikrát týdně do posilky, rostě už zná každý tvůj centimetr a zřejmě potřebuje nové impulsy. Ne aby se to stalo. Ale aby se to mohlo stát. Aby si mohl představovat, že jsi jiná. že se miluje s jinou. A vůbec to nezamená, že tě nemá rád. Nechápete? Já taky ne. Ale oni ti chlapi fakt jo. Voni fakt můžou mít milenku a přitom milovat i manželku. Vážně!

Takže on to jako nevěru ani jako pokus o nevěru nebude brát, pokud to nebude dokonáno (čili že se s ní skutečně vyspí). Je to jako když mně v obchodě přepadne úplně šílená nákupní horečka a utratím hodně peněz za botičky a kabelky, které vlastně nepotřebuji a útrata akorát zatíží domácí rozpočet. Budu to maskovat, ale jakmile se to provalí, taky se k tomu nebudu moc mít. Udělala jsem něco, co mi v tu chvíli udělalo moc dobře, čemu jsem podlehla, ač jsem věděla, že je to špatné - ale nikomu jsem tím neublížila. Chlap to nepochopí - sakra, proč zelená kabelka a zelené střevíčky, když už mám doma černou nákupní tašku a kecky za dva tisíce??? A my nepochopíme, proč dělají takové … nemsmysly na erotické seznamce.

Zatraťte mne za mé myšlenky, za mé názory, proto taky píšu inko.

No, snad si fakt „jen hrál“, a fakt to nemyslel vážně.

A k tomu testu věrnosti, co tu navrhujete - dělejte, jak myslíte. Ale … je to (podle mně) ponižující .....

• Citovat
  • Upravit
2724
26.8.10 10:58

To je tak, když se z přednosti (značný sexuální apetit) stane nevýhoda. Koho sis vzala, toho máš. Já bych si nevybouřence nadrženého netaktního nevzala. Zejména ta vnější prezentace mi připadá dětinská, pokud by měl niternou potřebu externího sexu tak to může realizovat tak abys ses to nedomákla, spíš to vypadá na potřebu tě vytočit a potýrat. To mívají partneři (muži, ale i spousta žen) pokud nejsou dostatečně zapřaženi do fungování rodiny. A projeví se to tehdy, když už ta „milá péče aktivního partnetra“ začne rozmazlence nudit. Řešení vidím jen jedno: zapojit do chodu domácnosti, předat mu některé kompetence a odpovědnosti, trvat na kolektivním způsobu života (PC denně 30 min, jinak rodinné aktivity např.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.10 11:04

Vím, že je to těžké, ale zkus tu větu prostě vyhnat z hlavy. Chce to čas - mě taky strašila i ve snech ta jejich korespondence,kterou mi nedopatřením nechal přímo pod nosem…Byla jsem jeden čas schopna si ji přehrát slovo od slova několikrát denně a jenom se trápila :nevim: Nemá to význam.

Ale tohle všechno mě donutilo se zamyslet vůbec nad vztahem obecně. Do té doby jsem si byla příliš jistá a to se bohužel nevyplácí. Teď vím, že na vztahu musím pracovat, snažit se.

Chlapi prostě myslí jinak, tak to je. Mě taky nejde do hlavy, proč to udělal. Jako jasně že důvody měl a i oprávněné, jenže řešit to nevěrou? Nemohl za mnou jednodušše přijít a říct mi to a to se mi nelíbí?

Zkusit mu odepsat pod jiným jménem nebo někdo jiný není až tak špatný nápad, alespon zjistíš, jak bude reagovat.. pokud tedy chceš.

Pěkně to napsala anonymní přede mnou - Oni prostě mají sex jako tělesnou potřebu. Když je s láskou, skvělé, ale i bez lásky musí být. - to je svatá pravda, bohužel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.10 11:06
BaraF píše:
To je tak, když se z přednosti (značný sexuální apetit) stane nevýhoda. Koho sis vzala, toho máš. Já bych si nevybouřence nadrženého netaktního nevzala. Zejména ta vnější prezentace mi připadá dětinská, pokud by měl niternou potřebu externího sexu tak to může realizovat tak abys ses to nedomákla, spíš to vypadá na potřebu tě vytočit a potýrat. To mívají partneři (muži, ale i spousta žen) pokud nejsou dostatečně zapřaženi do fungování rodiny. A projeví se to tehdy, když už ta „milá péče aktivního partnetra“ začne rozmazlence nudit. Řešení vidím jen jedno: zapojit do chodu domácnosti, předat mu některé kompetence a odpovědnosti, trvat na kolektivním způsobu života (PC denně 30 min, jinak rodinné aktivity např.).

Báro, tak v tomhle s tebou nesouhlasím. Můj manžel má taky rád sex, hodně - ale že bych ho nazvala nadrženým nevybouřencem, to ne.
Ono ti chlapi prostě zapomínají na to, že my ženské nejsme pitomé ani slepé a prostě se ta jejich nevěra dřív nebo později náhodou odhalí..

• Citovat
  • Upravit
nepř. mat
26.8.10 11:15

anonymní - kus pravdy v tvém příspěvku je (no upřímně o pár větách si budu myslet svoje - ale od toho diskuze s názory jiných jsou)…
„Nemysím si, že by to dotáhl do konce. Ale kdo ví. Spíš si hraje na to, že by to dotáhl. Asi tak jako ve Světácích – „není důležité, že se to nestalo, ale že se to mohlo stát!“ To jsou prostě chlapi. Potřebují vzrušení.“ :palec: a pod tohle bych se podepsala

Co se týče té „zkoušky“ no není to fair play, možná je to i kapku ponižující, ale na druhou stranu když se zakladatelka tím trápí - bude znát odpověď. To už si musí vybrat sama, jestli chce mít jistotu jak to je ve skutečnosti?

• Citovat
  • Upravit
20518
26.8.10 11:22
BaraF píše:

Barčo, nesouhlasím! Na mého manžela nelze aplikovat!!!!

Někdy mám pocit, že čim víc manžel maká a přináší do rodinného hnízda, tím více by … jak to nazvat kulantně, když pak by nejradši š*kal jak zajíc a furt???? :srdce: :srdce: :srdce: (A „zabije“ ho akorát tak celodenní dřina v lese, ale pouze na večer.) A taky bych ho nezavala „nevybouřence nadrženého netaktního“, i když je schopnej mě občas slíknout už na schodech … :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí