Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nepř. mat píše:
anonymní - kus pravdy v tvém příspěvku je (no upřímně o pár větách si budu myslet svoje - ale od toho diskuze s názory jiných jsou)…
„Nemysím si, že by to dotáhl do konce. Ale kdo ví. Spíš si hraje na to, že by to dotáhl. Asi tak jako ve Světácích – „není důležité, že se to nestalo, ale že se to mohlo stát!“ To jsou prostě chlapi. Potřebují vzrušení.“a pod tohle bych se podepsalaCo se týče té „zkoušky“ no není to fair play, možná je to i kapku ponižující, ale na druhou stranu když se zakladatelka tím trápí - bude znát odpověď. To už si musí vybrat sama, jestli chce mít jistotu jak to je ve skutečnosti?
Ragovat? já fakt nevím, opravdu si nemyslím, že by to mělo teď nějaký účinek, určitě by teď hned neodpověděl.strašně mě mrzí jeho postoj k tomu, prostě nic jsem špatného neudělal je to recese a ty se s tím smiř.Před chvíli mi volala a ještě jsem měla pocit, že on je ten chudák,co vlastně po něm chci ![]()
Koukám, že jsme tu dvě anonymní a naše příspěvky se pletou, tak se prostě odtajním. Není se přece za co stydět.
Maci, s tím reagováním si to pořádně rozmysli, aby to věc spíš nezhoršilo, když by se to manžel dozvěděl ![]()
Mimochodem, druhá anonymní, ještě, než ses asi nechtěně odtajnila, tak jsem tě nevědomky identifikovala, známe se z jiné diskuse, máš dost specifický styl psaní ![]()
Příspěvek upraven 26.08.10 v 18:17
madi píše:
Koukám, že jsme tu dvě anonymní a naše příspěvky se pletou, tak se prostě odtajním. Není se přece za co stydět. Moje příspěvky jsou z 9.55, 11:04 a 11:06.Maci, s tím reagováním si to pořádně rozmysli, aby to věc spíš nezhoršilo, když by se to manžel dozvěděl
Jinak ten můj reagoval stejně, když jsem na něj uhodila. Napřed se šíleně naštval, on se přece snaží, dře ve dne v noci pro nás (což je pravda) a já ho takhle chudáka podezírám. Pak si to asi rozmyslel, otočil a začal mě ubezpečovat, jak má naší rodinu rád apod. Čili se vlastně přiznal, ale snaží se zatloukat a zatloukat dál.Vysvětluje to tím, že si s onou slečnou dělali společně legraci, což je blbost. No nejsou ti chlapi jak přes kopírák?
Mimochodem, druhá anonymní, ještě, než ses asi nechtěně odtajnila, tak jsem tě nevědomky identifikovala, známe se z jiné diskuse, máš dost specifický styl psaní
Upřímně se mi do toho ani nechce, už tak mám žaludek na vodě.Strašně ráda bych to řešila, ale opravdu na tohle musí být dva.Hodně podobně jak popisujete se chová, řve, vzteká se, chodí po bytě a pořád opakuje jedno a to samé.nevymazal ani inzeráty, jen se pořád obhajuje, jako by byl ten kdo má svatozář na hlavě
Mám prostě pocit, jakoby si vůbec neuvědomoval co se děje, říkám mu jestli si je vědom, že důvěra je pryč a on mi odpoví a co mám jako dělat??? Když ti to vysvětluji a ty mi nevěříš, přijde mi jako by mě tlačil do role viníka ![]()
Tak se na to vykašli. Chce to čas vypořádat se s novou informací. Já, když se to dozvěděla, pár dní jsem si to v sobě převracela ze strany na stranu a rozmýšlela, co s tím. Nejsem typ, co po prvním impulsu hází talíři ![]()
Co to nechat plavat, dál se v tom nešťourat?? Já vím, je to těžké. Ale on ví, že víš. Nech tomu volný průběh, nic mu nevyčítej, bude to pak ještě horší. Důvěra je otřesená, to je jasné. S tím zrovna bojuju teď já, prostě mu zas tak úplně nevěřím a mám tendenci ho kontrolovat, ale to chce taky čas..
Já bych do toho odepisování na inzerát nešla, maci, protože co když bude odpovídat, napíše ještě spoustu nepříjemných věcí, bude se chtít sejít, doma ti zalže…Povede to do
Dala bych s ním rozumnou řeč, snažila bych se mu vysvětlit, že ti hrozně ublížil, že je to pro tebe totéž, jako kdybys mu odhalila opravdovou nevěru, zeptala se, proč to udělal. Co mu chybí? Záleží mu na tobě, malým, rodině? Když říká, že mu nic nechybí, tak proč to udělal? Žádný řeči o recesi. Přistupovala bych k němu spíš jako terapeut než jako ublížená manželka (ačkoli jsi, bude to fuška).
Závěrem bych se zkusila na něčem dohodnout, co případně změníte, a hlavně ať to smaže a zruší si účet.
Pokud je to vůbec reálný. ![]()
Altche píše:
hlavně ať to smaže a zruší si účet.
Hmm, to pro zakladatelku ale nemá velký význam. Když bude chtít pokračovat, tak sice před manželkou účet smaže, ale vzápětí mu nikdo nezabrání založit si jiný jinde.
Já taky chtěla po tom mém, aby smazal profily a veškeré kontakty na slečnu, ale pak mi došlo, že to k ničemu nevede ![]()
Jinak anonymní, myslím, že tohle rýpnutí do zakladatelky snad nebylo třeba, myslím, že jí není dvakrát nejlíp.
macinda píše:
Dobrý den holky, prosím o váš názor.S manželem se známe 9 let z toho jsme manželé 6.Včera jsem zjistila, že můj manžel je na erotických seznamkách, když jsme se ho zeptala proč? tak začal že to není on, pak zas je, pak že zas to udělal jen z recese.Už nemám sílu, nehádáme se nějak zvlášt, ale jsem takový tahoun, veškeré problémy zůstávají na mě, z ničím nepřijde z nějakým řešením, mluvíme, ale vždy to řešení zůstane na mě.S dětmi pomáhá, ale i tu máme rozdílné názory na výchovu, když chci jít do kina, tak řekne, že by šel taky, ale už ho nenapadne koupit třeba lístky,si říkám, že kdybych šla do kina sama tak mi to vyjde na stejno, at už jsou to výlety a nějaká činnost pro naši rodinu.Sex máme pravidelný a myslím si, že pestrý a přesto všechno si podal inzeráty
sám tvrdí, že mu nic nechybí.Vše je ok, když je doma uklizeno, navařeno o děti postaráno a já nic nechci v momentě když vybočím a něco se mi nelíbí, tak jsem divná, protivná
Nevím jak to řešit, mám ho ráda, ale cítím se vlastně sama
Macindo - dle tvého úvodního příspěvku a popisu manžela ( asi né úplně podrobného, ale stačilo to) musím napsat, že nemáš doma manžela ale své další DÍTĚ..Maminka všechno zařídí, maminka všechno ošéfuje, maminka se postará, já si jen dělám co chci - jsem přece svobodný a ona je ta maminka tak samostatná.. ![]()
Asi má pocit, že on** NEMUSÍ** plnit úlohu partnera, protože to po něm ani nikdo nechce..Užívá si veškerých výhod vašeho manželství, ale zodpovědnost asi necítí žádnou.
![]()
To ty máš ted problém, né on, on je dítě..
Zkus z něj udělat chlapa - co se stará a né čeká až zahřmí.. ![]()
Lizbeth píše:macinda píše:Macindo - dle tvého úvodního příspěvku a popisu manžela ( asi né úplně podrobného, ale stačilo to) musím napsat, že nemáš doma manžela ale své další DÍTĚ..Maminka všechno zařídí, maminka všechno ošéfuje, maminka se postará, já si jen dělám co chci - jsem přece svobodný a ona je ta maminka tak samostatná..
Dobrý den holky, prosím o váš názor.S manželem se známe 9 let z toho jsme manželé 6.Včera jsem zjistila, že můj manžel je na erotických seznamkách, když jsme se ho zeptala proč? tak začal že to není on, pak zas je, pak že zas to udělal jen z recese.Už nemám sílu, nehádáme se nějak zvlášt, ale jsem takový tahoun, veškeré problémy zůstávají na mě, z ničím nepřijde z nějakým řešením, mluvíme, ale vždy to řešení zůstane na mě.S dětmi pomáhá, ale i tu máme rozdílné názory na výchovu, když chci jít do kina, tak řekne, že by šel taky, ale už ho nenapadne koupit třeba lístky,si říkám, že kdybych šla do kina sama tak mi to vyjde na stejno, at už jsou to výlety a nějaká činnost pro naši rodinu.Sex máme pravidelný a myslím si, že pestrý a přesto všechno si podal inzeráty
sám tvrdí, že mu nic nechybí.Vše je ok, když je doma uklizeno, navařeno o děti postaráno a já nic nechci v momentě když vybočím a něco se mi nelíbí, tak jsem divná, protivná
Nevím jak to řešit, mám ho ráda, ale cítím se vlastně sama
Asi má pocit, že on** NEMUSÍ** plnit úlohu partnera, protože to po něm ani nikdo nechce..Užívá si veškerých výhod vašeho manželství, ale zodpovědnost asi necítí žádnou.![]()
To ty máš ted problém, né on, on je dítě..
Zkus z něj udělat chlapa - co se stará a né čeká až zahřmí..
Asi máš pravdu, jelikož chyba, byla ta, že jsem dovolila, aby se manžel svezl vždy se mnou.
Já bych to nechala být…Můj chlap to dělal nějaký čas taky a možná i dělá,ale asi nemá cenu to řešit,akorád se budete hádat a stejně si bude dělat co chce…
Jsem tu z pochopitelných důvodů taky inkognito, ale nikoho neprudím. Spíš jsem se zakladatelky zastávala. To, co psal druhý anonym je hnusné a podpásové
. Nepochopím proč to psala. A nevěřím tomu, že zrovna ona by byla tou údajnou milenkou. Jen se snaží to tu rozhádat a zakladatelku vynervovat, ponížit. Marťa.
Maci, já ti přeju aby se to u vás doma zase dalo pořádně dokupy
a hlavně aby už manžel začal trošku přemýšlet. Tak pa, už nebudu přispívat
.
Anonymní píše:
Maci, já ti přeju aby se to u vás doma zase dalo pořádně dokupya hlavně aby už manžel začal trošku přemýšlet. Tak pa, už nebudu přispívat
![]()
.
Děkuji, manžel přišel z práce a řekl, že jestli chci tak mě do poradny doprovodí,že o mě nechce přijít a za to jsem velice vděčná, jelikož na tohle jsme ted dva a je to vůbec poprvé od vztahu co přišel on sám a nabídl pomoc!!!
Vlastně Všem vám děkuji za podporu, rady, názory a snad to ustojíme!!!!
Díky
![]()
Maci,no vidíš,cítí se provinile a chce to řešit,a to je důležité.držím palečky,zvládnete to,uvidíš.budu na tebe myslet.
Paráda! Držím palce, ať to zvládnete. Skvěle se k tomu postavil, to je velká šance, pokud nepoleví, že se to ke spokojenosti všech vyřeší ![]()