Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já měla dva opravdu skvělé milence. Zadané.. partnerky jim pochopitelně nerozuměly a oni měli málo sexu
. (S přítelem mi to tenkrát neklapalo, měl myslím nějaké bokovky a kašlal na mně ve všem, tak jsem měla pocit, že na milence mám právo.)
Poslední co jsem slyšela od toho prvního bylo „miluju tě“. Pak už se neukázal. Ten druhý, to už jsem se s přítelem rozešla a byla volná, jednou nepřišel na schůzku a pak se vymlouval, že musel jít koupit hřebíky. Pak už se neozval. Myslím, že pochopíte, že na milence mně osobně přešly chutě. Byli opravdu v posteli skvělí, ale.. Nejvíc mně dojali, když se mi po letech ozývali a chtěli něco obnovovat. ![]()
@vendulka72 ..tak to jsou opravdu dobré story..
je otázka, co od toho člověk čeká no.. jestli jen ten sex nebo chce i něco víc.. a posléze třeba i vztah.. já jsem pro milence v případě, že chceš jen sex.. a v tom případě mají oba právo to kdykoli bez vysvětlování ukončit..
blbé je, když ženská hledá milence jako citovej flastr..
Enriv, mně by stačilo, kdyby mi to tenkrát vysvětlili. Místo toho se doslova vypařili. S tím druhým byla doslova dohoda o tom, že žádné rozvádění nebude.. a přesto nebyl schopen nic říct.
@vendulka72 to víš.. hrdinů jak šafránu.. eště si neprdli.. a už si myslí, že sou pos*aný.. ![]()
Já mám na to možná pech. Ale tenkrát jsem si myslela, že oni to v sobě mají zvládnuté. Neměli. Jenom frajeřili, užívali si a pak mně hodili přes palubu. Pak jsem měla ještě jednoho, ten po mně leta zamilovaně koukal. Až jsme se spolu vyspali, tak se promptně přiznal nějaké své přítelkyni, kterou si měl brát. Byla z města 100 km odtud a nějak jsem o ní netušila. Potom mi to nějaká známá pobaveně povídala, protože ta přítelkyně to hnedle vyslepičila do světa. Koukala jsem na ni jak pako a hanbou bych se propadla. Opravdu gentleman.
@vendulka72..to je teda věc.. ježiš..
to se ti ani nedivim, že seš proti milencům a milenkám..
..já sem si za milence našla protřelýho děvkaře, úmyslně jsem nechtěla někoho, kdo na mě bude zamilovaně hledět atd..
..vztah od něj nechci.. a on ode mě taky ne.. jsme dlouholetý kamarádi.. ale neříkám, že mě nemůže překvapit viď..
tahle lidská schopnost je neomezená.. ![]()
@vendulka72 píše:
Já měla dva opravdu skvělé milence. Zadané.. partnerky jim pochopitelně nerozuměly a oni měli málo sexu. (S přítelem mi to tenkrát neklapalo, měl myslím nějaké bokovky a kašlal na mně ve všem, tak jsem měla pocit, že na milence mám právo.)
Poslední co jsem slyšela od toho prvního bylo „miluju tě“. Pak už se neukázal. Ten druhý, to už jsem se s přítelem rozešla a byla volná, jednou nepřišel na schůzku a pak se vymlouval, že musel jít koupit hřebíky. Pak už se neozval. Myslím, že pochopíte, že na milence mně osobně přešly chutě. Byli opravdu v posteli skvělí, ale.. Nejvíc mně dojali, když se mi po letech ozývali a chtěli něco obnovovat.
Ono to asi bude o nějaké psychické nevyspělosti nebo co ![]()
Mě taky kdysi dávno jeden ženatý pán ze dne na den odstřihl, přestal zvedat telefony a tak. Přitom jsme si nikdy nic neslibovali, oboustranně ![]()
Spoustu let mě to trápilo…ne že mě nechal, ale že jsem nevěděla proč ![]()
Teď už vím co zatím bylo a panáček pláče, že neměl koule na to si mě nechat ![]()
A s tím nynějším jsme si jasně (doufám) nastavili pravidla…jen si užijeme hezkou chvilku, pokecáme o dětech a o partnerech a jedeme domů ![]()
Joo lidi jsou různí ![]()
@Anonymní píše:
Těhotná? Já mám dvě děti nejsem těhotná.Kde si vzala že jsem těhhotná?
kuzlo obnovovanych diskusii…
Já to brala, jako že oni jsou svéprávní. Že já nic.. Časem mně to začalo hlodat, jestli to není špatně. Hlavně když jsem zjistila, že sbalit zadaného chlapa na sex je tak snadné, tak mi došlo, že oni v tomto směru až tak svéprávní nejsou. V duchu jsem se těm jejich tehdejším partnerkám omluvila
. Osobně na to nemám
. Ono jsou to taky staré historie, takže lépe zapomenout.
Fakt nikdy více. Podle mně je to jen na problémy, citové úrazy a kazí to karmu.
@Anonymní píše:
@erinv
A jak se to dělá se citově neangažovat???![]()
To ženské úplně neumí, že.
@Anonymní píše:
@erinv
A jak se to dělá se citově neangažovat???![]()
Jedna věc je citová angažovanost a druhá očekávání.. To by si měl každej kdo chce mileneckej (rozuměj nepartnerskej) vztah rozmyslet.. ![]()
Já jsem hysterka od přírody a tudíž potřebuju pozornost. Ale po zěžkym rozchodu prostě nechci vztah. Chci si nechat odstup atd..
Tudíž jsem hledala milence, kterej mě zahrne milou žádostivou pozorností, dá mi dobrej sex, ale nebude ode mě očekávat, že se za pár měsíců posuneme k praní fuseklí apod.. Na druhou stranu nejsem mašina, která se nechá vojet nějakym anonymem.. Proto je pro tyto účely ideální nějaký kamarád, se kterým nějaký ten „lidský vztah“ existuje..
Samozřejmě, občas člověk sklouzne v myšlenkách k tomu, zda by to třeba mohlo jako vztah někdy fungovat atd.. tomu se neubráníš.. ale je to potom o vlastní dospělosti a srovnané hlavě.. ![]()
Proto bych milence nedoporučovala nikomu, kdo vlastně schání citovou náplast a „nechce“ rozbíjet stávající vztah.. to je skok po hlavě do vypuštěnýho bazénu.. ![]()
@Anonymní píše:
Zamilovala jsem se do svého milence. Byla jsem svému muži nevěrná,už jeto 2 rok. Spala jsem sním(s milencem) dvakrát a bylo to nádherný, jenže jsem hned otěhotněla.(doufám, že je to manžela). Myslela jsem , že na sebe zapomenem, ale stále si píšem voláme, od té doby jsme se neviděli ač byjsme chtěli, ale nebyl čas, příležitost. Jemu se také narodila holčička a mě zas chlapeček(snad né jeho) a tak mě přitahuje, tak bych si to chtěla zopakovat. Co mám dělat? Měla jsem se narodit chlapem. Nedokážu být věrná. On je tak mlady,sexy tělo, modrý šukací oči a tááááák to umí. Co by jste dělali vy? Já vim stejně, že neodolám a že ikdyž mám manžela 2 děti, tak prostě…
přijde mě to normální až teda na to, že by si to chtělo ujasnit co chceš. Já kdysi tohle zažila s bývalým manželem. Milence jsem nehledala, protože si mě našel sám a podlehla jsem z toho důvodu, že to doma nebylo to pravý ořechový. Byl to nějaký čas klasický manželský trojúhelník. jelikož jsem nedokázala zapomenout a vztah pokračoval i po jeho vojně a poznali jsme, že asi bez sebe nedokážem žít tak jsem vše řekla manželovi a situaci zkrátka řešila. Ono ani dlouho nejde žít dvojí život. Sice mě bylo manžela líto, že jsem mu takhle ublížila, ale já jsem cítila, že jsem našla toho pravýho. No už jsme spolu 17.let tak asi to tak bude. Tím chci říct, že někdy člověk má poslouchat svoje tělo a srdce, kterému třeba ukazuje tu správnou cestu. Jenom na to musí být dva a záleží jak se k tomu staví tvůj milenec ![]()
@Anonymní píše:
Lepsi v duchodu sedet a vzpominat na krasne promilovane noci nez si vycitat ze clovek neudelal co chtel.
Nieco podobneho mi hovorila byvaleho babicka. Naco setrit prachy, treba cestovat, poznavat svet a v duchodu spominat co vsetko na cestach videla. Mna brala ako povl, lebo na vlastne oci na cestach videla ako na slovensku chlap oral na zenskej zapriahnutej v pluhu, Slovensko je jedna chudobna diera, ani na kravu tam niet ![]()
Ja som radsej za korekne vztahy a mat sa s kym v duchodu hadat a tesit z vnucat, nez sama sediet a spominat na premilovane noci kym sa na mna budu deti hnevat za milenca a milenec bude s inou a urazeny manzel tiez s inou. Pokial sa teda chlapi nebudu spokojne popolit v urne na policke ![]()