Safety 1st Road Master - korba - pomoc

6
18.2.11 22:13

Safety 1st Road master - korba - pomoc

Maminky, jsem čerstvá majitelka kočárku Safety 1st Road Master - sporTák. Naprostá spokojenost, fakt nádherné zpracování. Bohužel nejsem zběhlá v typech adaptérů a nevím, zda na tento kočárek jde inzerovaná autosedačka Maxi-cosi bez adaptérů či je nutno je dokoupit - popřípadě kde. NA Malvíku prodávají adaptéry na autosedačku v balení kočárku , ale já žádné od mého prodejce nedostala. A tak nevím, kde je koupit.
A další dotaz. Pokud jde na kočárek autosedačka Maxi-cosi, nejde na něj i nějaká hluboká korba Quinny? (všechny tři výrobky jsou od jednoho výrobce). Za jakoukoliv odpověď hrozně moc děkuju. O tomto kočárku na netu prakticky nic nelze najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Radana77
24.2.11 11:13

Safety 1st Road master - korba - pomoc

ahoj Effino,
já jsem také čerstvou majitelkou tohoto kočárku, :palec: a sedačku už na něj nepotřebuji. Mám dítko už 13m… Taky ti neporadím přímo jak na prekérní situaci se sedačkami, :think: ale myslím, že by bylo fajn, vzít prťouse do kočáru a vjet s ním přímo do prodejny, kde stejné sedačky, jako potřebuješ ty použít, mají. :palec: A rovnou to vyzkoušíš. A strávíš dost času na „výletě“. :-)
Jestli jsi to už udělala, tak SUPER :palec: :potlesk: a víš všechno, co jsi potřebovala. :andel:
 Radana

• Citovat
  • Upravit
effifna
24.2.11 12:47

Moc diky. Jen jsem se chtela predem informovat, neb prcek jeste nema sest mesicu a tak ho do sportacku zatim nechci davat-cekam na jaro leto, to uz bude akorat. jinak jsem se uz dozvedela, ze adaptery byvaji ke sportaku balene, ale u zlevnenych vyrobku vetsinou chybi…Jeste bych se rada zeptala, pises ze mas starsiho prcka- trochu jsem se vydesila, jestli neni sedacka mala- jak se ti ditko do kocarku vejde? A take, nevadi mu ten pololeh s nohama nahoru? (Ja vim, jsem trochu zmatkar, nejdriv koupim…ale u Buzze to nikomu nevadilo a tohle mi prijde uplne stejne). Za sdelene zkusenosti dik, ja jsem zatim nadsena, ale bohuzel zatim netestuji na prckovi.

• Citovat
  • Upravit
Radana77
24.2.11 14:05

Musela jsem kočárek vyměnit za lehčí, protože jsem měla problém se zády. Jinak bych si nechala Firkon F7 po celou dobu. Je to hluboký i sportovní kočárek, s vynikajícími vlastnostmi. Bohužel, jsem okázána na vlastnoruční a vlastnonožní pohon :lol:, dítko už má také lehce přes 10kg, něco udělají oblečky, fusak, případně nákup a 30kg je na světě. A na Smíchov (tedy k nám) je to odevšad do kopce. :-)
Ale k tématu. Dcera je v kočárku v pohodě a rozhodně to není žádný drobeček. Nožky jí zatím nijak nevadí, sedí ve fusáčku a utemovaná dekou. Nejvíce zatím využíváme právě ležící polohu. Přiznám se, že jsem také nejprve koupila a teď trochu „zjišťuji“ info. :roll: Ale jsem fakticky moc spokojená. Jako pírko, krásně se vodí a je krásný, červený.

• Citovat
  • Upravit
6
24.2.11 15:09

Diky, tedy mne potesilo, ze nekdo postupuje podobne…Mam tez cerveny, moc se mi libi-hluboky mam sedy, tedy prijemna zmena. Dalsi dotazek, taky ti jde kocarek skoro do lehu pouze v poloze celem po jizde a celem ke mne je leh pouze takovy zpola..ale moc jsi mne potesila, ze se holcicce v kocarku libi a dobre se tam vejde s fusakem. Jo a jak resis diry na pasy? nepodarilo se ni je rozmontovat a premyslim o tom, ze je nejak budu muset rozstrihnout,abych je dirama ve fusaku prostrcila…diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radana77
24.2.11 20:10

hahaha přemýšlím úplně stejně. :jazyk: asi budu muset pásy rozpárat, aby se daly fusakem provléknout. :think: zatím jsem ale mladou nepásala, je moc klidné děvčátko, takže sebou nijak nemele a z kočáru neskáče.
s tou polohou „naležato“, když je dítě tváří ke mě je v lehkém pololehu. naopak jsem to ještě nezkoušela. zkusím tedy zítra. jsem zvyklá jezdit face to face a road mastera mám ani ne týden. :roll:

• Citovat
  • Upravit
6
24.2.11 20:34

No, ja jsem stoura a tak jsem to zkousela , celem po jizde je leh fakt vetsi- trochu skoda, tez chci mit prcka k sobe. Pasy jsem videla na nejakem Quinn- byly vlastne stejne, akorat dole, jak je takove umelohmotne ocko, tak byly „prestrizene“ a volny horni konec zakoncen karabinkou- chci se ji pokusit sehnat a resit stejne. uvidime, nejsem zrovna vrchol zrucnosti. Jinal moc diky za potesujici recenzi, uz se tesim, az s kocarkem vyjedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.2.11 12:58

Ahoj holky, taky mám tenhle super sporťáček a v balení jsem hledala adaptéry, ale nakonec jsem zjistila, že autosedačka Maxi Cosi jde krásně nasadit bez adaptérů, normálně se sundá sporťák a nacvaknete autosedačku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.2.11 17:33

víš, já si myslím, že ten skoro leh má i své opodstatnění. když pojedeš z kopce, nehrozí, že ti prcek z kočáru „vyjede“ hlavou napřed hihihi korbička má sama o sobě daný sklon, tudíž to z jedné strany prostě jde více a z druhé méně. ber to jako plus, tedy 4. poloha navíc. hihihi
dnes jsem vyjela s malou čelem ven a vodí se ten kočár trochu jinak. těžiště je totiž, jako u každého kočáru s variabilním otočením dítěte, malinko jinde než u opačného postavení sedačky. když jsem nakláněla kočárek, abych naskočila na obrubník, je lehoučký jako pírko, takže jsem měla pocit, že se vůbec nezvedl a proto jsem stlačila váhu ještě níž a šup, dítko se mi „propadlo“ do sedačky. hi hihiih je to ale jen o cviku a zvyku. na každý kočárek je potřeba si zvyknout.
mladá byla taky nadšená, koukala a něco si žvatlala. :potlesk:
Potkala jsem mou kamarádku, která zvažuje koupi nového/jiného kočárku a tento se jí moc zamlouval. Možná se náš okruh tedy o kousek rozroste. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.2.11 18:25

Super, moc díky :lol: No, je jesné, že se kočárek nejdřív musí vyzkoušet - je asi pravda , že výrobce ví, proč něco dělá - drobet větší odborníci, bych řekla. :mrgreen: Ale stále víc se na první vyjížďku těším - fakt se nemůžu dočkat. Dnes jsem koupila černé karabinky, jako jsou na pásech Quinny, tak až se budu cítit jako borec, tak to zkusím přešít - trochu se bojím toho přestřihnutí, ale snad se to po zavaření nebude párat. No uvidíme, ale kdyby o vyšlo, bylo by to maximální :think:
No, a jinak myslím, že za tuhle cenu jde o naprosto bezkonkurenční kočárek. Fakt jooo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.2.11 18:37

Tééédy, to je velmi příjemný šok. :lol: :-D :lol: :potlesk: Naprosté nadšení. Můžu se zeptat, jaká přesně sedačka to byla? Já mám totiž zatím sedačku od Roanu - k podvozku hlubokého kočárku. Ale na druhé capartě bych chtěla výměnu . přece jen lehčí podvozek k sedačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.11 10:08
Radana 77 píše:
víš, já si myslím, že ten skoro leh má i své opodstatnění. když pojedeš z kopce, nehrozí, že ti prcek z kočáru „vyjede“ hlavou napřed hihihi korbička má sama o sobě daný sklon, tudíž to z jedné strany prostě jde více a z druhé méně. ber to jako plus, tedy 4. poloha navíc. hihihi
dnes jsem vyjela s malou čelem ven a vodí se ten kočár trochu jinak. těžiště je totiž, jako u každého kočáru s variabilním otočením dítěte, malinko jinde než u opačného postavení sedačky. když jsem nakláněla kočárek, abych naskočila na obrubník, je lehoučký jako pírko, takže jsem měla pocit, že se vůbec nezvedl a proto jsem stlačila váhu ještě níž a šup, dítko se mi „propadlo“ do sedačky. hi hihiih je to ale jen o cviku a zvyku. na každý kočárek je potřeba si zvyknout.
mladá byla taky nadšená, koukala a něco si žvatlala. :potlesk:
Potkala jsem mou kamarádku, která zvažuje koupi nového/jiného kočárku a tento se jí moc zamlouval. Možná se náš okruh tedy o kousek rozroste. :palec:

ahoj a jaká korbička prosím pasuje na podvozek SAFETY ST1?děkuji vám moc. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
662
29.6.11 13:12

Ahoj, já si taky naivně představovala, že když jsem u speediho měla stejné adaptéry na autosedačku a na korbu, tak půjde i sem, ale pak jsem se ptala v babyparku a bylo mi řečeno, že žádná korba na safety 1st roadmaster nepasuje. Ani jsem nezkoušela dreamy korbu ze speediho, mam strach, aby se tam něco neulomilo nebo nezničilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adaška
24.11.11 10:25

Ahojky, našla jsem tuto diskuzi… Už je to přeci jen pár měsíců a tak jsem se chtěla zeptat, zda jste přišli na to, jestli na ten sporťáček pasuje i nějaká ta korbička…
:think:

• Citovat
  • Upravit
30
24.11.11 17:05
Adaška píše:
Ahojky, našla jsem tuto diskuzi… Už je to přeci jen pár měsíců a tak jsem se chtěla zeptat, zda jste přišli na to, jestli na ten sporťáček pasuje i nějaká ta korbička… :think:

Ahojte pasuje nám tam korbička quiny,maxi cosi autosedačka .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí