Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, líbí se mi tento kočárek,ráda bych znala Vaše zkušenosti.Chtěla bych ho používat co nedéle.To znamená i další zimu, kdy malé bude rok.Dá se s ním jezdit ve sněhu? Malá ráda spí v kočárku, tak by mě zajímala i délka ložné plochy apd.Děkuji.
My ho máme. Jsme s ním docela spokojení, ale příště bych asi vybrala jiný. Ve sněhu se s ním moc jezdit nedá (ale u nás je sněhu fakt hodně a cesty hrozný). Na spaní bych řekla, že je docela prostorný, ale určitě se dá sehnat i větší. V autě po složení zabere taky docela hodně místa. Má malý nánožník, takže už jsem si musela nechat ušít nový a originální pláštěnka je také krátká. Jinak se s ním dobře jezdí a manipuluje i jednou rukou, do košíku se toho vejde docela dost a je hodně vypolstrovaný, takže si myslím, že je i pro dítě pohodlný. Teď mě nic víc nenapadá, tak kdyby tě cokoli zajímalo, tak se ptej ![]()
Došla jsem ještě přeměřit ten leh a na délku je to zhruba 74cm a na šířku 34 cm.
Ještě přemýšlím o tomhl: http://detskezbozi.com/…er-2011.html, má delší lůžko,tak asi ho vezmu ![]()
Ahojky, my máme quatro infinity 4. Spodek kočárku mi přijde podobný. Je uvnitř větší než ten coletto. Je vypolstrovaný nánožník v pohodě, pláštěnka. Perfektně se s nim manipuluje jednou rukou.Je i z dobrého materiálu,který se dá sundat a vyprat.Pa pa. ![]()
lens píše:
Ještě přemýšlím o tomhl: http://detskezbozi.com/…er-2011.html, má delší lůžko,tak asi ho vezmu
nad tím jsem taky přemýšlela, ale nevím, jaký je ![]()
nejlepší je dojet se na něj někam podívat a dítko do něj posadit ![]()
Sušinka píše:
Ahojky, my máme quatro infinity 4. Spodek kočárku mi přijde podobný. Je uvnitř větší než ten coletto. Je vypolstrovaný nánožník v pohodě, pláštěnka. Perfektně se s nim manipuluje jednou rukou.Je i z dobrého materiálu,který se dá sundat a vyprat.Pa pa.
Vleze mi do něho malá ještě na podzim,když bude mít rok?
Určitě. Je fakt prostornej. Malýmu je pomalu deset měsíců, váží deset kilo a má hodně vůle. Ani jsem se na něj nebyla nikde podívat. Příšel mi poštou. A jsem fakt spokojená. Je i pro vyšší maminky, protože se dá nastavit držadlo. ![]()
Quatro Infiniti 4. Látka na kočárku se takhle neleskne. To je bleskem. ![]()
Sušinka píše:
Quatro Infiniti 4. Látka na kočárku se takhle neleskne. To je bleskem.
musím říct, že je hezčí než ten náš ![]()
SušinkaVypadá skvěle!!!!Ještě se mi od té firmy líbí Quatro Evo,je to tříkolka
Mezi těmito jsme se rozhodovali. Ale nakonec vyhrál ten quatro. U tohoto kočárku mi přijde forová ta boudička a taky se nám nelíbilo to, že má pultík a nejde přikoupit madlo.Ale to je náš názor. ![]()
Sušinka píše:
Mezi těmito jsme se rozhodovali. Ale nakonec vyhrál ten quatro. U tohoto kočárku mi přijde forová ta boudička a taky se nám nelíbilo to, že má pultík a nejde přikoupit madlo.Ale to je náš názor.
Jak se vám s ním jezdilo v zimě????A můžu se zeptat odkud jsi ho objednávala??
V zimě jako ve sněhu? Máme ho tak dva měsíce, takže sněhu už moc nebylo. Takže to nevim. Objednávala jsem ho v létajícím snu a přišel mi do deseti dnů. ![]()