Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jo a ještě jsem byla změřit délku ložné plochy. Ta je 86 cm.Nánožník není tak krátký jako na obrázku v obchodech. On je omotaný okolo madla. Když se rozvine, ,tak se na stranách dopnou zipy a je až k bradičce.Takže je dětátko úplně zakryté. ![]()
prosím, prosím, mohly byste mi někdo oměřit aveo 4 kolku(vzdálenost koleček(měřit od kraje ke kraji-tu nejdelší vzdálenost), délka lůžka, šířka, délka sezení, výška po rukojeť ? celkem to spěchá
děkuji moc
Ahojky, mohu se optat na užívání kočárku po nějaké té době, stále spokojenost? Uvažuji také o jeho kopi. Děkuji.
záleží co od něj očekáváte, my jsme s ním spokojení máme od března, používali jsme do cca července- srpna, pak malá začala raději chodit pěšky. Mám 2 letou, bohužel už je jí i krátký- má 98cm. Pokud ho chcete i na léto, doporučuji si k němu přikoupit slunečník či jinou stříšku. Taky jsme řešili jak připevnit fusak, ale nakonec jsme vymysleli- máme od emitexu.
Děkuji za info,budu přemýšlet.Ještě se optám, ten nánožník vám stačil ještě i teď, ve dvouch letech? Já mám malému 10 měsíců.
my nánožník skoro vůbec nepoužívali - je to jen látka, nehřeje, takže jsme jezdili s dekou, nebo pak s fusakem