Sporťák Mamas & Papas Sola

8940
17.2.11 18:13

Mamas and Papas SOLA - sporťák

Ahoj holky,
mate prosim zkusenost se sportakem Mamas and papas SOLA? Chci koupit pouze sportak s nanoznikem.

• nový, lehký kočárek vhodný od narození do 15kg
  • moderní sedačka s odvětráváním boudičky, polohovatelná až do lehu
  • snadné skládání podvozku
  • sedačka se snadno nacvakne na podvozek oběma směry
  • váha: 10kg
  • rozměry: výška 107cm, šířka 60cm, délka 96cm
  • cena včetně pláštěnky

Zajimala by me stabilita, jak se s nim jezdi, vseobecne zkusenosti a hlavne jak velke dite se vam tam veslo a jak dlouho kocarek vydrzel, zda jste treba v roce nemuseli kupovat novy.
Diky
 FF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8940
17.2.11 18:13

Foto1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
17.2.11 18:16

Foto2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
17.2.11 18:51

Vypadá moc hezky,ale zkušenost nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
18.2.11 20:14

Fen, mě se ten kočárek taky líbí :palec: Akorát by mě zajímalo jak je to s odpružením a jak bude zvládat nerovnosti :think: a co třeba sníh …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
18.2.11 20:40

Jahudko odpruzenej je blbe, ja to moc neresim, prece jenom jezdim skoro jenom po Brne, co jsem cetla na zahranicnich diskuzich, tak nerovnosti zvlada docela v pohode, ale do hor to urcite neni.
No a vic se asi nedozvime, protoze nikdo nereaguje :-( Je to novinka, skoro nikdo ho jeste nema. Ja jsem dneska byla ve znackove prodejde Mamas and Papas a pani mi rekla, ze zatim prodali tady v Brne jenom jeden kocarek, ze ho maji uplne novy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
18.2.11 22:01

Mě se líbí ještě Britax Vigour 4+ ten to podle mě bude mít s kolečkama hodně podobný, ale možná i lepší, prý jsou nějak pogumovaný a vnitřek je naplněný vzduchem, ale jinak jsou umělý. No já právě bych potřebovala asi i trochu do terenu, ale zase mám nosítko, tak se to kdyžtak bude moct kombinovat :think:
Ale tenhle se i hodně líbí, já bych brala v zelený, vypadá hezký :palec: A navíc je super, že se dá dát do lehu. A ty jsi ho viděla naživo?
A nebo vezmu tu muru, ona ta sedačka nakonec tak malá nebude, pokud to bude do 15 kil, tak to bude ok, pak už snad bude chodit po svých, i když už teď máme skoro 7 kilo, tak nevím kolik hodlá ještě přibrat 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
18.2.11 22:12

Videla jsem ho nazivo a mam v nem nafocenou i malou. Byla jsem se na nej podivat dneska, tady v Brne je znackova prodejna a na jejich strankach je i seznam obchodu, kam dodavaji
 http://happybabies.cz/index.php?…

Jestli ho chces videt s nasi malou, ma uz taky skoro 7 kilo, tak mi posli do SZ mail a ja Ti poslu fotky, nechci to vystavovat tady verejne.

A tady je jeste super video

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
18.2.11 22:37

poslala jsem ti to do SZ. Super video, asi jsem se zamilovala, ten zelený se mi fakt moc líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
18.2.11 22:46

Ja jsem se taky zamilovala, akorat muj muz porad touzi po nejake trikolce :-( No a navic ta cena :cert:
Ale na tom breznovem veletrhu budou mit 10procent slevu a ted jak se zavadi do obchodu, tak maji taky na vetsine prodejnach 10procent slevu, tak aspon neco :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
18.2.11 23:00

No ale nevyplatí se ti to radši objednat z netu?? já teda nevim kolik stojí v obchodě, ale většinou to je na netu výrazně levnější. Já právě musím počkat aspon než budeme bydlet, bude to teď s pěnězma dost natěsno :-?
Já bych trojkolku nechtěla, mě se to moc nelíbí, i když jsou většinou levnější, což mě taky trochu láká, ale nepříjde mi to uplně stabilní a navíc do terenu to asi taky moc nebude. Martinovi to je naštěstí uplně jedno jaký kočárek vyberu, to je ženská záležítost, on zatim vybírá auto, to zas nechávám na něm já :palec: No jsem zvědavá u čeho nakonec skončim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
18.2.11 23:03

A to ještě vybírám novou autosedačku. Člověk něco těhotenství nakoupí a pak zjistí, že mu to absolutně nevyhovuje :cert: A nebo jsem moc náročná :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
18.2.11 23:11

No ted se to z netu nevyplati, protoze vsude je stejna cena 10 700, i v obchodech. Takze v obchode nebo na veletrhu dostanes 10procent slevu a za ty usetrene penize muzes koupit jeste ten jejich krasny fusak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuBu
2.3.11 08:09

Hluboká korbička u Soly

Prosím, chci se zeptat, jestli jsi viděla i hlubokou korbičku u Soly, jak je velká ???
Díky moc Zuzka

• Citovat
  • Upravit
8940
2.3.11 11:16

Ahoj Zuzko,
hlubokou korbu jsem bohuzel nevidela, muzes mrknout jedine na net, tam budou urcite i rozmery :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí