Zdravé saláty

1027
1.7.11 12:58

saláty

poraďte nějaký dobrý salát,všude kam přijdu tak jsou takové ty těžké,tučné a nezdravé(vlašák,pochoutkový…),já už fakt nevím kam se kouknout nebo nějakou dobrou zálivku.Dietu nedržím jen jsem chtěla začít jíst trochu víc zeleniny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
1.7.11 13:03

Jakože si ho chceš udělat doma?
Já miluju tento: Ledový salát na kousky, pokrájená cherry rajčátka, osmahnutá panchetta. Zálivka z jedné lžíce hořčice, olivového oleje, trochu opepřit. A zeleninu si můžeš přidat jakou chceš… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
1.7.11 13:03

No já se s tím ne*eru :wink: Co je doma-různá zelenina-nakrájím a zakápnu olovovým olejem, lehce přisolím a hotovo. Nebo tam pro změnu nastrouhám sýr, nebo šunku nebo zaliju jogurtem, smetanou, kysanou smetanou… Fantazii se meze nekladou :wink:

• Citovat
  • Upravit
46669
1.7.11 13:05

Ráda dělám salát z grilované zeleniny: lilek, cuketa, paprika, cibule, rajče ogrilovat v troubě na oliv. oleji, pak pokrájet na menší kousky a posypat rozdrobeným balkánským sýrem :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
1.7.11 13:06

Já dělám doma rajčatový s vajíčkem, není úplně nejlehčí a asi ani nejzdravější, ale třeba na grilovačku k masíčku, nebo jen tak v létě místo obědu s tmavym rohlíkem je super: dávám do něj rajčátka (těch nejvíc), papriku-žlutou, červenou, salátovou okruku, eidam na kostičky a můžeš i cibulku na jemno,pak do toho dám třeba dvě uvařená vajíčka na kostičky a smíchám s jogurtem, nebo majolkou, jak kdo má radši, osolim opepřim..a všichni ho milujou :srdce: ty vajíčka tam fakt udělají svoje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
1.7.11 13:06
ww píše:
No já se s tím ne*eru :wink:

Přesně tak, co dům dal. třeba těstoviny, kukuřičky, rajče, okurek (salátový), paprika, olivy, vajíčko, najstrouhat sýr,šunka trochu osolit a zalít jogurtem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
1.7.11 13:09
KPKristy píše:
Já miluju tento: Ledový salát na kousky, pokrájená cherry rajčátka, osmahnutá panchetta. Zálivka z jedné lžíce hořčice, olivového oleje, trochu opepřit. A zeleninu si můžeš přidat jakou chceš… :wink:

no tak přesně něco takového,nějakou super dobrou zálivku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
1.7.11 13:10
ww píše:
No já se s tím ne*eru :wink: Co je doma-různá zelenina-nakrájím a zakápnu olovovým olejem, lehce přisolím a hotovo. Nebo tam pro změnu nastrouhám sýr, nebo šunku nebo zaliju jogurtem, smetanou, kysanou smetanou… Fantazii se meze nekladou :wink:

Toto v různých obměnách je u nás snad obden :wink: Někdy navrch dám naměkko uvařené vejce.

Taky mám ráda nakrájená rajčata politá větším množství olivového oleje a smíchaná s rozdrobeným balkánem.
Nebo nastrouhaná salátovka osolená, opepřená a smíchaná se zakysanou smetanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
1.7.11 13:10
ww píše:
No já se s tím ne*eru :wink: Co je doma-různá zelenina-nakrájím a zakápnu olovovým olejem, lehce přisolím a hotovo. Nebo tam pro změnu nastrouhám sýr, nebo šunku nebo zaliju jogurtem, smetanou, kysanou smetanou… Fantazii se meze nekladou :wink:

to dělám taky,ale i když je tam jiná zelenina stále to chutná skoro stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
1.7.11 13:11
:palec:
KPKristy píše:
Ráda dělám salát z grilované zeleniny: lilek, cuketa, paprika, cibule, rajče ogrilovat v troubě na oliv. oleji, pak pokrájet na menší kousky a posypat rozdrobeným balkánským sýrem :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
1.7.11 13:12

A co třeba do základního salátu přidat těstoviny nebo fazole…hned to dostane jinou chuť :wink:

• Citovat
  • Upravit
41882
1.7.11 13:12

ww jj, já dělám těstovinovej s tuňákem a to bych mohla denně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
1.7.11 13:15

Jo tuňákový :-P :-P :-P Miluju!!!! Už jsme ho dlouho neměli :think:

• Citovat
  • Upravit
41882
1.7.11 13:16

ww no já si ho snad taky udělám :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.7.11 13:17
fufiiina píše:
KPKristy píše:
Já miluju tento: Ledový salát na kousky, pokrájená cherry rajčátka, osmahnutá panchetta. Zálivka z jedné lžíce hořčice, olivového oleje, trochu opepřit. A zeleninu si můžeš přidat jakou chceš… :wink:
no tak přesně něco takového,nějakou super dobrou zálivku :palec:

Tato zálivka je fakt super a úplně jednoduchá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí