Salmonela - co vařit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4515
21.5.17 23:07

http://www.krivankovajlekar.wz.cz/index.php?…

koukni sem, tohle jsou přímo stránky té naší doktorky, které já 100% důvěřuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
22.5.17 00:35

Já když jsem byla malá a měla jsem salmonelu, tak dr. zakázala mamce mi dávat maso. Pamatuji si, že u nás byla teta a já jsem jí u oběda sebrala z talířku kousek masa a utíkala jsem se s ním zamknout do pokojíku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
22.5.17 05:48

Dcerka měla salmonelu chvíli po tom, co se odnaučila od plín. Vše kupodivu zvládala. Jen sladké a mléčné výrobky nesměla do té doby, než byl výtěr v pořádku. Prý se tím salmonela živí a rozmnožuje… Takže nevím, nešla bych do sladkého ani mléčných výrobků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.7.19 14:58

Salmonela

@Lucista mám dotaz malé 2 roky zjistily salmoneu ale nevím co může za pití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
17.8.24 14:37

Ahoj holky, potřebuji poradit od zkušených. 😊 syn prodělala salmonelu (první příznaky před měsícem) nyní už je bez horeček a bez průjmu. Je to 14 dnů co se mu snažím zavést všechno jídlo zpět podle dr. Minuly týden jsem zkoušela i mliko (bylo to týden po tom co byl v pohodě) objevili se nitky krve tak dr řekla zase vysadit úplně mléčné než se střeva daji dohromady. Což je moje chyba ze jsem si o tom nezjistila víc a to mléčné bych mu vůbec nedávala takhle brzo. No teď k věci 😂 co mám pořad vařit. Snažím se pořad o dietnejsi režim. Takže brambor, ryze, těstoviny, pečivo, šunka, libové maso, zeleninové omáčky a zeleninové polévky. (Už to taky nechce moc jist). Mužů všechnu zeleninu? Ke svačine se snažím banán a jablko (moc to nechce) takže má i takový ty dětský tyčinky, kapsicku a krupky obyč. Problém je v tom, že on má pořad hlad jak ji vlastně v podstatě jen sacharidy a nemá bílkoviny (krom oběda) a žádný tuky. Muže třeba vajíčko? (Přepečené, v lívancích). Byl zvyklý na dost mléčného, mléko dávám ovesné. Po 14 dnech co nemá příznaky má pořad pozitivní salmonelu za 14 dnů jdeme na další výtěr a probiotika máme enterol už hi bere 20 dnů a podle dr máme pokračovat. Možná jen potrebuju uklidit, že se to dá zvládnout 😂 protože co jsem četla ze to má někdo půl roku tak to bych se zblaznila. Přijde mi, že má stravu jak když začínal s příkrmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí