Salmonela u dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.11.19 22:03

Kamarádky syn měl salmonelu loni a po nich chtěli 2 výtěry.

• Citovat
  • Upravit
3248
26.11.19 10:35

Já s mladší dcerou 3 roky jsme měli salmonelu letos v červenci. Obě dietka, naordinovala jsem nám medovinu, Hylak a po týdnu výtěr negativní. Hygiena nám řekla 1 výtěr a když OK může do školky. Šla a vše bylo v pohodě. Salmonela nemá ráda alkohol a kyselé…super jsou nakládané okurky, citron, rum (neměli jsme, tak jsem dávala na lžičku medovinu a sobě slivovici). Hylak je taky spíš kyselý a navíc je výborný na střeva :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.19 14:36

@Junkyska on už je negativní. Jedl zelí, měl Hylac, jedl kyselé okurky. On ani neměl průjem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.19 16:27

@Pocahonta tak jsem to řešila s doktorkou a stačí ji jeden negativní nález.

• Citovat
  • Upravit
1429
26.11.19 18:45

Ok, tak to jste dopadli dost dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.19 19:19

@Pocahonta ale jedním dechem mi řekla, že do školky má jít až po Vánocích. No a po Vánocích jedeme na hory. Takže do školky půjde nejdřív tak 20. ledna.

• Citovat
  • Upravit
1429
26.11.19 19:47

A ptala ses jí na důvod, proč má jít do školky až v novém roce? To nechápu, když ji stačí 1 negativní výtěr (ten už máte) a dítě nejeví žádné jiné symptomy nemoci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.19 19:58

@Pocahonta to se salmonelou nesouvisí. On měl od září zánět ledvin a zapal plic, laryngitidu a tak.
Ale kdybych chtěla, muze zítra do školky.

• Citovat
  • Upravit
1429
26.11.19 21:55

Aha, tak to je na tobě…Snad už si to nejhorší vybral…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
3.8.24 21:24

Holky prosím o radu. Syn 2 roky týden horečky, 4 dny šílený průjem. Čekáme na výsledky ty budou v pondělí ale podle dr to vypadá na salmonelu. Dostal antibiotika, máme něco na průjem, probiotika. Drží dietu. Dopoeldne jde teda skoro vše hned ven a odpoledne už spis nekaka. Ale chci se zeptat vypije denně tak 300ml pití asi cca. Ale za dnešek cural jen 3× (rano, po spaní a večer ale to jsme ho,,donutili,,). Je teda pravda, že jak cely dopoeldne sedel na nocniku tak z nej šla teda hlavně voda. Ale znepokojuje mě, že takhle málo cura. Má takový velky průjem poprvé takže vlastně nevím zda je to normální nebo ne. Jinak jak už nemá teplotu tak je úplně v pohodě ani bych neřekla ze mu něco je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.24 12:12

@Zwetta
Prosím, jak jste dávkovali a vaše zkušenost? Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí