Sama s 3 dětmi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Tehulinka3 raději se věnuj dětem a nenaháněj chlapy. Jestli máš někoho potkat, potkáš ho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veveří píše:
@Tehulinka3 raději se věnuj dětem a nenaháněj chlapy. Jestli máš někoho potkat, potkáš ho.
Nenahanim
to je právě ten důvod, že mě to ani nebaví. Už si ani s nikým nepisi. Jen na mě někdy peijde depka, že jsem sama. Kolikrát čtu tady příspěvky jak si stěžují ženy na svého manžela. Já bych to třeba chtěla zažít mít druhou polovičku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karkarka píše:
V únoru si čekala čtvrté dítě ne?
A ještě v lednu měla jen dvě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promiňte to štěstí co mě potkalo to se nikomu nepodařilo co, mít tři dětičky co miluji svou maminku
já jsem za ně ráda. A ano chci se někdy vdát a mít ještě holčičku. Nechte mě ukamenovat za to
hihihihi
já se třeba tomu smějí ty jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Dceru a syna, píšeš to v diskuzi
Mám dvě dcery skoro 10let, 7letou a 1,5syna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tehulinka3 píše:
Promiňte to štěstí co mě potkalo to se nikomu nepodařilo co, mít tři dětičky co miluji svou maminku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já jsem za ně ráda. A ano chci se někdy vdát a mít ještě holčičku. Nechte mě ukamenovat za to
![]()
![]()
hihihihi
![]()
Při tvém IQ se tomu ani nedivím. Ne, to se opravdu nikomu nepodařilo mít děti, co milují svou mámu, jsi naprostý unikát
tvým tempem se té holčičky určitě dočkáš, to neměj strach a nebude jen jedna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Při tvém IQ se tomu ani nedivím. Ne, to se opravdu nikomu nepodařilo mít děti, co milují svou mámu, jsi naprostý unikáttvým tempem se té holčičky určitě dočkáš, to neměj strach a nebude jen jedna
To nebude kdyz už mám dvě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tehulinka3 píše:
Promiňte to štěstí co mě potkalo to se nikomu nepodařilo co, mít tři dětičky co miluji svou maminku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hihihihi
![]()
Ty jsi jednoduchá baba. Ty by jsi měla přestat už rodit, nedělá Ti to očividně moc dobře.
Tvůj písemný projev také stojí za to.
Tři dečka a ani si je nedokázala mít s jedním chlapem, a čtvrté bude mít opět jiného tatínka, ne, takové štěstí fakt všechny nemáme.
- Citovat
- Upravit
@Tehulinka3 píše:
Jo jo s tím co mě nechal. V březnu jsem byla na potratu.
prihodny nick ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tehulinka3 píše:
Nenahanimto je právě ten důvod, že mě to ani nebaví. Už si ani s nikým nepisi. Jen na mě někdy peijde depka, že jsem sama. Kolikrát čtu tady příspěvky jak si stěžují ženy na svého manžela. Já bych to třeba chtěla zažít mít druhou polovičku.
Jaké sis to udělala, takové to máš. Hi hi, hi hi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit