Sama s 3 dětmi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5763
18.6.20 17:03

@Tehulinka3 raději se věnuj dětem a nenaháněj chlapy. Jestli máš někoho potkat, potkáš ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
18.6.20 17:06
@Veveří píše:
@Tehulinka3 raději se věnuj dětem a nenaháněj chlapy. Jestli máš někoho potkat, potkáš ho.

Nenahanim ;) to je právě ten důvod, že mě to ani nebaví. Už si ani s nikým nepisi. Jen na mě někdy peijde depka, že jsem sama. Kolikrát čtu tady příspěvky jak si stěžují ženy na svého manžela. Já bych to třeba chtěla zažít mít druhou polovičku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
18.6.20 17:06
@karkarka píše:
V únoru si čekala čtvrté dítě ne?

A ještě v lednu měla jen dvě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
18.6.20 17:07
@terien píše:
A ještě v lednu měla jen dvě :lol:

Jaký dvě :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
18.6.20 17:08
@Tehulinka3 píše:
Jaký dvě :lol: :lol: :lol:

Dceru a syna, píšeš to v diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
18.6.20 17:09

Promiňte to štěstí co mě potkalo to se nikomu nepodařilo co, mít tři dětičky co miluji svou maminku :) :) :) :* :* :* já jsem za ně ráda. A ano chci se někdy vdát a mít ještě holčičku. Nechte mě ukamenovat za to :lol: :lol: :lol: hihihihi :lol: :lol: já se třeba tomu smějí ty jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
18.6.20 17:10
@terien píše:
Dceru a syna, píšeš to v diskuzi

Mám dvě dcery skoro 10let, 7letou a 1,5syna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
18.6.20 17:13
@Tehulinka3 píše:
Promiňte to štěstí co mě potkalo to se nikomu nepodařilo co, mít tři dětičky co miluji svou maminku :) :) :) :* :* :* já jsem za ně ráda. A ano chci se někdy vdát a mít ještě holčičku. Nechte mě ukamenovat za to :lol: :lol: :lol: hihihihi :lol: :lol: já se třeba tomu smějí ty jo.

Při tvém IQ se tomu ani nedivím. Ne, to se opravdu nikomu nepodařilo mít děti, co milují svou mámu, jsi naprostý unikát :lol: tvým tempem se té holčičky určitě dočkáš, to neměj strach a nebude jen jedna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.6.20 17:16

Takze opet potvrzeny troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
18.6.20 17:27
@terien píše:
Při tvém IQ se tomu ani nedivím. Ne, to se opravdu nikomu nepodařilo mít děti, co milují svou mámu, jsi naprostý unikát :lol: tvým tempem se té holčičky určitě dočkáš, to neměj strach a nebude jen jedna :lol:

To nebude kdyz už mám dvě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
18.6.20 17:28
@Kelsey píše:
Takze opet potvrzeny troll.

To se viii :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
18.6.20 17:29

@Tehulinka3
Buďto vyměň prášky, nebo psychiatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
18.6.20 17:52
@Tehulinka3 píše:
Promiňte to štěstí co mě potkalo to se nikomu nepodařilo co, mít tři dětičky co miluji svou maminku :) :) :) :* :* :* já jsem za ně ráda. A ano chci se někdy vdát a mít ještě holčičku. Nechte mě ukamenovat za to :lol: :lol: :lol: hihihihi :lol: :lol: já se třeba tomu smějí ty jo.

Ty jsi jednoduchá baba. Ty by jsi měla přestat už rodit, nedělá Ti to očividně moc dobře.
Tvůj písemný projev také stojí za to.

Tři dečka a ani si je nedokázala mít s jedním chlapem, a čtvrté bude mít opět jiného tatínka, ne, takové štěstí fakt všechny nemáme.

• Citovat
  • Upravit
66871
18.6.20 18:00
@Tehulinka3 píše:
Jo jo s tím co mě nechal. V březnu jsem byla na potratu.

prihodny nick :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
18.6.20 18:08
@Tehulinka3 píše:
Nenahanim ;) to je právě ten důvod, že mě to ani nebaví. Už si ani s nikým nepisi. Jen na mě někdy peijde depka, že jsem sama. Kolikrát čtu tady příspěvky jak si stěžují ženy na svého manžela. Já bych to třeba chtěla zažít mít druhou polovičku. :nevim:

Jaké sis to udělala, takové to máš. Hi hi, hi hi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí