Jsem sama na děti a nemám peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.3.22 15:23

@BohunkaP dobrý den bude soud skrz alimenty ten nas čeká příští měsíc
Ve středu si jedu vyřídit hmotnou nouzi.
Na brigádu nemohu mám malou dceru kterou nemá kdo hlídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.22 15:25

@FraDeu mám rodičovský příspěvek a přídavek na děti takže zaokrouhlené 11200kc nájem 7500 školka 750 jak kdy záleží jak chodí a za zbytek jídlo nějaké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
28.3.22 15:29
@ka2ka píše:
Tak jsem četla tu starou diskuzi a nějak nechápu zakladatelka akorát napsala nemám dejte a všichni dali takových diskuzí je tu hafo hromada každý den jedna dvě, holky v čem je teda zakladatelka jiná :think: bez rýpání jen čirá zvědavost

Co by neco resila, kdyz vsichni daji. To radeji poslu na mamy z Ukrajiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.22 15:31

@arinecka nebyla jsem na internetu není to o tom ze nechci reagovat Řešila jsem to ze jsem dala k soudu navrh na péči o děti a alimenty takže budeme mít s bývalým soud ve středu jedu na úřad a budu Zadat o vše na co budu mít nárok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.22 15:32

@arinecka dobrý den ve středu jedu na úřad vše řešit zatím mám podány soud na alimenty a péči o děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.22 15:33

@unuděná na příspěvek na být nemám nárok nemám nájemní smlouvu majitel ji dat nechce prý by musel odvádět daně čeká nás soud skrze alimenty a péči o děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
28.3.22 15:38

@zuzkaklimentova To by me zajimalo, o co vsechno hodlas zadat, kdyz zivotni minimum pro tebe a deti je 7490,– a pridavky na deti beres.
Myslim, ze nas tu jen houpes. Pokud nemas najemni smlouvu, co chces dostat vic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.22 15:40

@Realityismore nárok na hmotnou nouzi mám to mi paní říkala když jsem volala nikoho nehoupu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
28.3.22 15:47
@zuzkaklimentova píše:
Ve středu jedu na hmotnou nouzi
A budu řešit vše tam na co vše mám a nemám nárok všem děkuji ze přečtení

2.2. jste v diskusi dostala krome konkretnich nabidek pomoci i odkazy, kam se obratit, kde co vyridit, treba Odbor sociálních věcí a zdravotnictví MěÚ Kolín (Karlovo náměstí 78, budova B; 3. patro - rodiny s dětmi) - byla jste tam? Nebo to je to misto, kam se chystate ve stredu (skoro po 2 mesicich)?

• Citovat
  • Upravit
28.3.22 15:49

@Stará známá byla jsem tam nemusíte hned rýpat. Chtěly papír ze jsem na děti sama od soudu tím ze jsem podala zadost o svěření děti do pece a alimenty tak to budu moci řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
28.3.22 16:07
@zuzkaklimentova píše:
@Realityismore nárok na hmotnou nouzi mám to mi paní říkala když jsem volala nikoho nehoupu!!

A nemas strach, kdyz tu mas cele jmeno a v predchozi diskuzi pises, ze jste z Kolina, ze te nekdo uda socialce, ze nemas na jidlo pro deti a zebras opakovane na netu?
Tohle mi prijde jako hodne tenkej led. Mela bys byt vic opatrna :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.22 16:15

@Realityismore upřímně pokud někdo má potřebu udat někoho kdo potřebuje pomoci na ospod tak je to smutné to ze se někdy někdo dostane do špatně situace neznamená ze je přeci špatná máma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
28.3.22 16:18
@zuzkaklimentova píše:
@Realityismore upřímně pokud někdo má potřebu udat někoho kdo potřebuje pomoci na ospod tak je to smutné to ze se někdy někdo dostane do špatně situace neznamená ze je přeci špatná máma.

Ja si nemyslim, ze by te zde nekdo chtel udat, ale nikdy nevis, kdo to tu cte. A pokud nemas na zakladni jidlo a OPAKOVANE to resis prostrednictvim zadosti na socialnich sitich, je to spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.22 16:25

@Realityismore vím ze je to špatně a mrzí mě to nikdy bych neřekla ze bych se do takové situace mohla dostat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5916
28.3.22 16:33

Já se v dávkách moc nevyznám, ale vím že existuje dávka mimořádné pomoci, tu ti na sociálce dát nechtěli? A výživné má platit otec už teď, taky je to od chlapa docela sprostý že tě nechal bez pomoci. Netvrdím že to máš lehký ale od minulé diskuze tuším 2.2 jsi už mohla mít toho vyřešeno více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!