Jsem sama na děti a nemám peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.3.22 16:34

@mamule42 proběhne soud kde mu stavy výživné které pokud jsem dobre pochopila mi bude muset zaplatit i zpětne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27633
28.3.22 16:45

@zuzkaklimentova jdi do spolubydlení domluv si s někým výpomoc s hlídáním dětí a zkus brigádu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.22 16:47

@ka2ka už i to jsem zvažovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27633
28.3.22 17:00
@zuzkaklimentova píše:
@ka2ka už i to jsem zvažovala

nepočítej že ti ex bude platit příbuzný nemáš podle diskuze a na dávkách skoro nic nedostaneš, jesle už ve většině měst nefungují takže asi jiný nápad není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.3.22 18:27

Opět nároky. Nakukat si děti s holou pr… a pak žebrat na netu a na sociálce. na :poblion:
NeverEnding Story

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.22 18:38

@Burj Chalifa :ok_hand: :ok_hand: :ok_hand:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
28.3.22 18:49

Ty se nebojís bydlet bez smlouvy?

8o co když tě majitel domu vyhodí…

• Citovat
  • Upravit
5571
28.3.22 18:58
@ludmilaadamkova píše:
Ty se nebojís bydlet bez smlouvy?8o co když tě majitel domu vyhodí…

Zase by ho mohla naprášit, protože on nechce platit daně z nájmu. pro ní je na prd, že si nemůže zažádat o příspěvek na bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
28.3.22 19:06
@mamina2017 píše:
Zase by ho mohla naprášit, protože on nechce platit daně z nájmu. pro ní je na prd, že si nemůže zažádat o příspěvek na bydlení.

Jasný… Ale když ji vyhodí tak to bude muset řešit hned že nemá kde bydlet.. no nevím no… Tohle mi přijde takový hodně nezodpovědný kód když má deti

• Citovat
  • Upravit
36504
28.3.22 20:08
@ludmilaadamkova píše:
Jasný… Ale když ji vyhodí tak to bude muset řešit hned že nemá kde bydlet.. no nevím no… Tohle mi přijde takový hodně nezodpovědný kód když má deti

Takže opět nezodpovědná socka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42360
28.3.22 20:23
@zuzkaklimentova píše:
Ve středu jedu na hmotnou nouzi
A budu řešit vše tam na co vše mám a nemám nárok všem děkuji ze přečtení

Víš, já sama mám úplný houno, ale ta trocha jídla, pár hraček pro děti, nějaký stolní hry, pár kousků oblečení a nějaká teplá deka by mě asi nezabila. Ale chci vidět, že svou situaci řešíš. Takže jak jsi pokročila od minule?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42360
28.3.22 20:33

No, tak jsem dočetla. Zakladatelka má asi dost naloženo, ale stejně s vyřizováním moc nepokročila. Když jsem se rozváděla já, měla jsem to oblítaný od pondělí do středy.
Zakladatelko, chtěla jsem ti pomoci. Až budeš mít vyřízené náležitosti, klidně se ozvi. Tzn děti ve tvé péči, alimenty soudně, bydlení a příspěvky, tak pak se ozvi. Myslím, že ses na to vykašlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.22 20:35

@Betty MacDonald děkuji vám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33510
29.3.22 07:34
@zuzkaklimentova píše:
@arinecka nebyla jsem na internetu není to o tom ze nechci reagovat Řešila jsem to ze jsem dala k soudu navrh na péči o děti a alimenty takže budeme mít s bývalým soud ve středu jedu na úřad a budu Zadat o vše na co budu mít nárok

No a proč už to dávno nemáš vyřízené? Máš dvě děti? Jedno už chodí do školky, a otec na něj nikdy naplatil? Další je byt bez smlouvy, co bys dělala, kdyby přišel majitel, a řekl ti že se máš vystěhovat? I když mu soud vyměří alimenty, a bude je muset doplatit i zpětně, tak stejně nemáš záruku, že to z něj dostaneš. Otci dětí j asi fuk, že se v tom plácáš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5916
29.3.22 07:48
@arinecka píše:
No a proč už to dávno nemáš vyřízené? Máš dvě děti? Jedno už chodí do školky, a otec na něj nikdy naplatil? Další je byt bez smlouvy, co bys dělala, kdyby přišel majitel, a řekl ti že se máš vystěhovat? I když mu soud vyměří alimenty, a bude je muset doplatit i zpětně, tak stejně nemáš záruku, že to z něj dostaneš. Otci dětí j asi fuk, že se v tom plácáš :nevim:

Já jsem se ji ptala taky, pořád mele to stejný dokola že tam jde. Myslím že už mohla mít vše nebo velkou část vyřešenou. Psala tady 2.2. a od té doby nepokročila moc. Kdyby zdrhnul chlap mě, tak to hned řeším, nečekám a nepíšu prvně na emimino. První mé kroky by vedli na sociálku. Vím že se dává dávka mimořádné pomoci, ale neznám podmínky, na to zakladatelka raději neodpověděla, když jsem se ji na to ptala.Taky bych ji poslala nějaké věci na mimčo, hračky, třeba nějaké trvanlivé potraviny, ale moc ji nevěřím, když ji to trvá všechno tak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!