Ubytovani pro 3 seniory Praha

Anonymní
15.3.22 10:08

Ubytovani pro 3 seniory Praha

Mozna ze to sem nepatri, ale neda mi to nezkusit. Znami pochazi z Ukrajiny, vsemozne se snazi pomahat svym krajanum uprchlikum, podarilo se jim takto jiz ubytovat mnoho lidi pres ruzne soukrome skupiny, zname apod.

Aktualne hledaji dlouhodobejsi (na nekolik mesicu) ubytovani pro 3 seniory 60+, jedne pani je dokonce 80+, nejlepe Praha nebo SC kraj. Neni tu nekdo, kdo by chtel a mohl pomoci? Dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15176
15.3.22 10:45

Proč anonym? Proč ubytování v Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.22 11:15

@karkarka Jestli Tě to fakt zajímá, ráda odpovím soukromě, ale pomoci se asi nechystáš, co? V Praze proto, že tu mají další členy širší rodiny, ty už se přátelům ubytovat povedlo. Takže praktičnost. A asi i kvůli doktorům, v téhle věkové kategorii už to nějaké doktory vyžadovat bude. A ještě dodám, protože okopávání kotníků jsem tak trochu čekala, proč si je nevezmu domů sama? Protože mám postižené dítě a to by pro seniory nebylo, dítě je hyperaktivní a hlučné, další mladší je taky dost hlučné. Šedesátkníky ještě tak, ale 80+ už mi připadá, že to chce fakt klid.

• Citovat
  • Upravit
15176
15.3.22 14:14
@Anonymní píše:
@karkarka Jestli Tě to fakt zajímá, ráda odpovím soukromě, ale pomoci se asi nechystáš, co? V Praze proto, že tu mají další členy širší rodiny, ty už se přátelům ubytovat povedlo. Takže praktičnost. A asi i kvůli doktorům, v téhle věkové kategorii už to nějaké doktory vyžadovat bude. A ještě dodám, protože okopávání kotníků jsem tak trochu čekala, proč si je nevezmu domů sama? Protože mám postižené dítě a to by pro seniory nebylo, dítě je hyperaktivní a hlučné, další mladší je taky dost hlučné. Šedesátkníky ještě tak, ale 80+ už mi připadá, že to chce fakt klid.

Ne, ubytovávat je fakt nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!