Ubytovani pro 3 seniory Praha
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@karkarka Jestli Tě to fakt zajímá, ráda odpovím soukromě, ale pomoci se asi nechystáš, co? V Praze proto, že tu mají další členy širší rodiny, ty už se přátelům ubytovat povedlo. Takže praktičnost. A asi i kvůli doktorům, v téhle věkové kategorii už to nějaké doktory vyžadovat bude. A ještě dodám, protože okopávání kotníků jsem tak trochu čekala, proč si je nevezmu domů sama? Protože mám postižené dítě a to by pro seniory nebylo, dítě je hyperaktivní a hlučné, další mladší je taky dost hlučné. Šedesátkníky ještě tak, ale 80+ už mi připadá, že to chce fakt klid.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@karkarka Jestli Tě to fakt zajímá, ráda odpovím soukromě, ale pomoci se asi nechystáš, co? V Praze proto, že tu mají další členy širší rodiny, ty už se přátelům ubytovat povedlo. Takže praktičnost. A asi i kvůli doktorům, v téhle věkové kategorii už to nějaké doktory vyžadovat bude. A ještě dodám, protože okopávání kotníků jsem tak trochu čekala, proč si je nevezmu domů sama? Protože mám postižené dítě a to by pro seniory nebylo, dítě je hyperaktivní a hlučné, další mladší je taky dost hlučné. Šedesátkníky ještě tak, ale 80+ už mi připadá, že to chce fakt klid.
Ne, ubytovávat je fakt nebudu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Mozna ze to sem nepatri, ale neda mi to nezkusit. Znami pochazi z Ukrajiny, vsemozne se snazi pomahat svym krajanum uprchlikum, podarilo se jim takto jiz ubytovat mnoho lidi pres ruzne soukrome skupiny, zname apod.
Aktualne hledaji dlouhodobejsi (na nekolik mesicu) ubytovani pro 3 seniory 60+, jedne pani je dokonce 80+, nejlepe Praha nebo SC kraj. Neni tu nekdo, kdo by chtel a mohl pomoci? Dekuji