Sbírka na ukrajinské hranice
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sbírka na ukrajinské hranice
Ahoj holky, já nevím kdo vše je tady z Ústeckého kraje dělám sbírku na ukrajinské hranice, budu rada za jakékoliv sdílení a pomoc. Dekuji 🇺🇦 🙏🏼 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Znám hromadu lidi z ústeckého kraje, jelikož jsem se tam narodila a žila. Teď jsem na hranici ústeckého kraje. Rozešlu všem. Super. A sama se zapojim. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to hezké, ale toto by mohl napsat každý. Kde má darující záruku, že nesbalíš prachy a nezmizíš neznámo kde?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kipa22 já ale nic o penězích nepíšu. Je to materiální sbírka a rozhodne nemám v úmyslu nic krást je tam i mé jméno, proč bych to proboha dělala …. Ach jo dalo se čekat ze se najde někdo kdo me začne obviňovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kipa22 píše:
Je to hezké, ale toto by mohl napsat každý. Kde má darující záruku, že nesbalíš prachy a nezmizíš neznámo kde?
jaký prachy? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ťarbík01 to je super moc moc dekuji
dejte vědět budem rádi za každou věc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kipa22 píše:
Umíš číst? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Politici vyzývají lidi, aby nepořádali jen tak sbírky, nejednali na vlastní pěst, ale šli cestou organizací. Neříkej mi, že nikdo oficiálně nepořádá sbírku. Stejně tam těžko nějak věci dopravíš, už jsem i četla, že kolem hranic na Slovensku ani policie z naší strany takhle osobáky nepouštějí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kipa22 píše:
z kateter, které zmiňuje jako první, určitě zbohatne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka organizuje je to jeden panna Prahy, jede na hranice Polsko ukrajinské hranice, má k dispozici 4 dodávky pořádá materiální sbírky všude po ČR kdyby se tam nemohlo nebo něco takového tak tohle vše nepořáda. Rovnou tam naberou matky s detma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terkl píše:
@Kipa22 já ale nic o penězích nepíšu. Je to materiální sbírka a rozhodne nemám v úmyslu nic krást je tam i mé jméno, proč bych to proboha dělala …. Ach jo dalo se čekat ze se najde někdo kdo me začne obviňovat
Ale já tě neobviňuji, já jsem myslela, že budeš vybírat peníze. Stačí říct, že ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše:
Umíš číst?
Ne, když se učilo čtení, tak jsem zrovna chyběla, paní dokonalá. No tak jsem se přehlídla. To tobě se nikdy nemůže stát. To neznáš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kipa22 píše:
Ne, když se učilo čtení, tak jsem zrovna chyběla, paní dokonalá. No tak jsem se přehlídla. To tobě se nikdy nemůže stát. To neznáš.
Ale jo, znám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!