Jsem sama na děti a nemám peníze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
29.3.22 14:47
@zuzkaklimentova píše:
@Netopirek laskavě prestante urážet ve školce jsem o situaci nemluvila nechte si ty urážky když neznáte!!!

Já neuražím já polemizuji. A ve školce o tomhle informovat máš. Může to ovlivnit psychický stav dítěte, tak aby učitelky věděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.3.22 14:48
@Netopirek píše:
@unuděná my tam nemáme spotřebiče. Tedy kromě sporáku. A ten už funguje jen napůl :mrgreen:U nás je to trochu horší. V jednom pokoji je zničená podlaha-hodně roztrhané lino. Děti počmárali všechny zdi. Všude spousta děr ve zdech od polic a nábytku… Investice na obnovení bytu byla 10-20tis. Tak jsme zkusili, že nepotřebujeme kauci, ale neuděláme tam nic. A kývli na to :mrgreen:

Jo, to může být win-win situace, ale asi to není moc běžné ;)
My ten byt taky vždycky jen poklidíme, už by bylo potřeba vymalovat, udělat podlahy a novou linku, ale dokud si nikdo nestěžuje.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
29.3.22 14:50

@ludmilaadamkova u nás to samé, cca 40kč - dvě svačiny a oběd. A když budeš dítě budit těsně před odchodem do školky, nemusíš mu dávat snídani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
29.3.22 15:06

@Netopirek jj já malé když jdeme později snídani nedávám protože ona ji nechce.. ale když jdeme na půl sedmou tak jí něco do ruky dám (sní to po cestě)

• Citovat
  • Upravit
458
8.4.22 19:00

Jsem na děti sama

Vždycky se to dá nějak vyřešit, jen se člověk musí snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!