Jsem sama na děti a nemám peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@zuzkaklimentova píše:
@Netopirek laskavě prestante urážet ve školce jsem o situaci nemluvila nechte si ty urážky když neznáte!!!
Já neuražím já polemizuji. A ve školce o tomhle informovat máš. Může to ovlivnit psychický stav dítěte, tak aby učitelky věděli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
@unuděná my tam nemáme spotřebiče. Tedy kromě sporáku. A ten už funguje jen napůlU nás je to trochu horší. V jednom pokoji je zničená podlaha-hodně roztrhané lino. Děti počmárali všechny zdi. Všude spousta děr ve zdech od polic a nábytku… Investice na obnovení bytu byla 10-20tis. Tak jsme zkusili, že nepotřebujeme kauci, ale neuděláme tam nic. A kývli na to
Jo, to může být win-win situace, ale asi to není moc běžné ![]()
My ten byt taky vždycky jen poklidíme, už by bylo potřeba vymalovat, udělat podlahy a novou linku, ale dokud si nikdo nestěžuje.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ludmilaadamkova u nás to samé, cca 40kč - dvě svačiny a oběd. A když budeš dítě budit těsně před odchodem do školky, nemusíš mu dávat snídani ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek jj já malé když jdeme později snídani nedávám protože ona ji nechce.. ale když jdeme na půl sedmou tak jí něco do ruky dám (sní to po cestě)
- Citovat
- Upravit
Jsem na děti sama
Vždycky se to dá nějak vyřešit, jen se člověk musí snažit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!