Jsem sama na děti a nemám peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Netopirek laskavě prestante urážet ve školce jsem o situaci nemluvila nechte si ty urážky když neznáte!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzkaklimentova píše:
@Netopirek laskavě prestante urážet ve školce jsem o situaci nemluvila nechte si ty urážky když neznáte!!!
A proč? Zajít za paní učitelkou, vysvětlit, že teď opravdu nemáš ani korunu navíc a klidně se zeptat i na ty obědy. Pro případy, jako jsi ty, jsou i různé akce dotovaného stravování. Líná huba…však to znáš. Začni trochu jednat, ty jsi jak leklá ryba. Promiň, že to píšu, chápu, že tvá situace je na bednu, ale musíš se postavit na své nohy a chovat se jako dospělá matka dvou dětí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky jen teda ot..
My máme u nás pro dítě 36 kč - na den v tom dvě svačiny a oběd čaj džus atd.. Já bych teda určitě dítěti levněji uvařit neuměla… Mně tedy mít dítě ve školce, které se tam nají přijde takový ekonomičtější… jako ano pokud bude mít dítě doma k ovědu trochu těstovin s kečupem k svačině suchý rohlík…
- Citovat
- Upravit
@ludmilaadamkova Ale jo, uvařila, pokud bys jela stylem jako ve školce (půl krajíčku chleba s tvarohem, čtvrtka jablka, čaj a k obědu rybí prst a jednu bramboru
), navíc ona musí chystat jídlo i pro sebe. Ale jo, máš pravdu, asi by to velká úspora ve výsledku nebyla. Ale existují různé projekty pomoci dětem, jejichž rodiče nemají na školní stravování, povídala mi o tom známá. Jde jen o to vytipovat děti, které to potřebují, a přihlásit je (nevím kde). Takže by možná stačilo tu pusu otevřít a svěřit se učitelce/ředitelce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná Já o těch porcích vím.. jenže malá je od přírody žravá a vyzáblá (momentálně po nemoci bliáda a srajda má 13,5 kila na 102 cm) Tak jí kuchařka přidá kolik chce… hlásí mi třeba dneska G snědla k svačině 4 krajíčky chleba s pomazánkou ![]()
Nebo včera byly výjimečně k obědu buchty s náplní… tak prej snědla 3,5 buchty… jinak ano na poprvé dají tomu dítěti jednu buchtu.. a jso uděti co ani tu jednu nesní.
- Citovat
- Upravit
@ludmilaadamkova píše:
@unuděná Já o těch porcích vím.. jenže malá je od přírody žravá a vyzáblá (momentálně po nemoci bliáda a srajda má 13,5 kila na 102 cm) Tak jí kuchařka přidá kolik chce… hlásí mi třeba dneska G snědla k svačině 4 krajíčky chleba s pomazánkou
Nebo včera byly výjimečně k obědu buchty s náplní… tak prej snědla 3,5 buchty… jinak ano na poprvé dají tomu dítěti jednu buchtu.. a jso uděti co ani tu jednu nesní.
Jojo, moje děti jsou taky žravci, takže nám se to taky vyplatilo
A i když si přidávali, tak chodili domů se „strašlivým hladem“
Takové děti v tíživé finanční situaci nechceš. Zrovna držkuju, jak každý druhý den táhnu tašku ovozelu a mléčných výrobků za pětikilo a večer už doma nic není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná Jasná.. no malá hladová ze školky nechodí, mám pro ni na cestu domů něco d ruky (chodíme pěšky asi 1,5 km) a cestou se stavíme když je pěkně na hřišti atd… Večer sní v podstatě ještě jeden oběd.
- Citovat
- Upravit
@ludmilaadamkova píše:
@unuděná Jasná.. no malá hladová ze školky nechodí, mám pro ni na cestu domů něco d ruky (chodíme pěšky asi 1,5 km) a cestou se stavíme když je pěkně na hřišti atd… Večer sní v podstatě ještě jeden oběd.
Je to fajn mít žravé děti, ale občas teda na palici. Já se snažím celou rodinu stravovat zdravě a občas je to teda oříšek, krom toho, že to leze do peněz
Pardon zakladatelce za OT.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
Je to fajn mít žravé děti, ale občas teda na palici. Já se snažím celou rodinu stravovat zdravě a občas je to teda oříšek, krom toho, že to leze do penězPardon zakladatelce za OT.
Jojo hlavně musíš být dostatečně vybavena na výlet bágl jen pro jídlo
![]()
- Citovat
- Upravit
@zuzkaklimentova píše:
klidně to ve školce řekni pokud budou chtít ono občas zbyde navíc ve školách existují sociální obědy pro děti takže se prober a začni se zajímat jinak koukni kolem sebe jestli by nebyla nějaká nárazová brigáda kdy potřebuje někdo pomoct třeba umýt okna a zaplatí na ruku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná my tam nemáme spotřebiče. Tedy kromě sporáku. A ten už funguje jen napůl ![]()
U nás je to trochu horší. V jednom pokoji je zničená podlaha-hodně roztrhané lino. Děti počmárali všechny zdi. Všude spousta děr ve zdech od polic a nábytku… Investice na obnovení bytu byla 10-20tis. Tak jsme zkusili, že nepotřebujeme kauci, ale neuděláme tam nic. A kývli na to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!