Jsem sama na děti a nemám peníze

28.3.22 12:19

Sama na děti

Dobrý den je mi to hloupé ale potřebovala bych se zeptat na pomoc jsem na dvě děti sama musím zaplatit 1000kc školku na druhé pololetí na výlety nemám pořádně co jíst a chtěla bych se prosím zeptat zda by mi někdo nepomohl doloží papíry vše ale už vážně nevím co dělat po zaplacení nájmu mi zbylo málo a už bohužel nemám vůbec nic děkuji vám všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36182
28.3.22 12:30

V únoru to bylo o jídlo, teď peníze, je mi to blbý, ale jak to hodláš řešit dlouhodobě? Jaké máš přijmy a výdaje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35103
28.3.22 12:39
@zuzkaklimentova píše:
Dobrý den je mi to hloupé ale potřebovala bych se zeptat na pomoc jsem na dvě děti sama musím zaplatit 1000kc školku na druhé pololetí na výlety nemám pořádně co jíst a chtěla bych se prosím zeptat zda by mi někdo nepomohl doloží papíry vše ale už vážně nevím co dělat po zaplacení nájmu mi zbylo málo a už bohužel nemám vůbec nic děkuji vám všem

Achjo, to se od začátku února nic nezlepšilo? Oběhala sis ty úřady? Chápu, že to máš těžký, ale nějaký řešení to prostě musí mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
28.3.22 12:40

Jaké jsou tvé příjmy a výdaje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.3.22 12:47

Diskuzi jsi už zakládala v únoru, od té doby jsi udělala co pro zlepšení vaší situace? Má už otec dětí stanovené alimenty a posílá je? Zažádala sis o příspěvky na bydlení, na děti, o hmotnou nouzi? Nejlepší pomoc není ta, že ti někdo pošle peníze nebo jídlo. Nejlepší pomoc je taková, která ti umožní postavit se na vlastní nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15959
28.3.22 12:51

A co děláš pro to, aby situace byla lepší? Krom žebrání teda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22218
28.3.22 12:59

Nemám problém poslat ti přes Rohlík nějaký nákup - ale předtím bych taky ráda věděla, co konkrétně jsi udělala pro zlepšení své situace. O jaké příspěvky jsi požádala a kdy je dostaneš? V jaké fázi je řešení alimentů? Ohledně přivýdělku, jak sis pozjišťovala možnosti?

Takhle to totiž na první pohled trošku vypadá, že ti došly zásoby toho, co ti minule holky poslaly, a protože to šlo snadno, tak to zkoušíš znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
28.3.22 12:59

Omlouvám se, že ti plevelim diskuzi, jen bych chtěla poprosit, pokud někdo ví o nějaké práci v libereckém kraji, abych stihala školku (zhruba od 7.30 do 15.30), prosím napište mi SZ.
Opravdu nemám nikoho, kdo by mi pomohl s vyzvedavanim a už dlouho se snažím najít práci a začínám být v situaci, jako zakladatelka. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37247
28.3.22 13:02
@zuzkaklimentova píše:
Dobrý den je mi to hloupé ale potřebovala bych se zeptat na pomoc jsem na dvě děti sama musím zaplatit 1000kc školku na druhé pololetí na výlety nemám pořádně co jíst a chtěla bych se prosím zeptat zda by mi někdo nepomohl doloží papíry vše ale už vážně nevím co dělat po zaplacení nájmu mi zbylo málo a už bohužel nemám vůbec nic děkuji vám všem

A otec dětí dělá co? Ty mimořádné výdaje jako jsou výlety apod byste měli platit napůl :nevim: pokud nemáš co jíst, existují potravinové banky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
28.3.22 13:04

Také by mě zajímalo, to co holky přede mnou. Co úřady? Co alimenty? Máš už něco podaného? Také bych neměla jinak problém něco nakoupit (potraviny, drogerii,..). Jsem přímo z Kolína, tak bych mohla darovat i nějaké oblečení, boty po dětech. Hračky. Ale musíš to nějak začít řešit. Takhle to přece dlouhodobě nejde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27848
28.3.22 13:42

Tak jsem četla tu starou diskuzi a nějak nechápu zakladatelka akorát napsala nemám dejte a všichni dali takových diskuzí je tu hafo hromada každý den jedna dvě, holky v čem je teda zakladatelka jiná :think: bez rýpání jen čirá zvědavost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35103
28.3.22 14:12

@zuzkaklimentova Je tady na tebe spousta dotazů, neodpovídáš na nic. Taky mi to přijde, že když ti to minule vyšlo, tak spoléháš na to, že to klapne i tedˇ :think:
Jenže přece nebudeš každý měsíc zakládat srdcervoucí diskuze, jak nemáš ty a děti nic k jídlu, nemáš peníze, nic. Jak tedy tuhle situaci řešíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15959
28.3.22 15:15

Hlavně nebuďte blbé a nic jí neposílejte. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.22 15:21

Vše řeším čekám soud skrze děti
Takže bohužel zatím musím počkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.22 15:22

Ve středu jedu na hmotnou nouzi
A budu řešit vše tam na co vše mám a nemám nárok všem děkuji ze přečtení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!