Sama v cizím městě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ariella
23.1.11 23:33

Brno :o)))

Ahojky Anonymní.. ;-)
Taky jsme s přítelem a 2,5 měsíčním prckem přestěhovaní už cca 1/2 roku nazpět do Brna.. ;-) Znám tady pár skvělých lidiček, ale co jsem porodila, jsem pro ně bohužel asi nakažlivá nebo co.. :-P Někteří mně od porodu nepřišli navštívit ani 1×, ostatní 1 návštěvu absolvovali a šmitec.. komunikujem akorát přes net, takže dost naprd.. :-P Začali jsme s prckem docela jezdit do rodnýho města, ale nevzdávám to a taky hledám kámošku na pokec.. ;-) Když se budeš chtít někdy scuknout, ozvi se a něco určo spácháme.. :lol: Jo a je mi 28, pokud je to pro Tebe důležitý vědět.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
misa.m
25.1.11 08:53

také stejná situace, za rok a půl jsem našla dvě stabilní známé, které přijedou s dětmi na kafe,ale děvčata moc nesportují, ani nekočárkují..no alespoň si podrbu, názory na výchovu máme vcelku stejné, i smysl pro humor. Těším se, až teď s malou začneme chodit na plavání a až na jaře opráším kolo a zapřáhnu croozer. Víkendy mám v pohodě, pořád někam jezdíme..já bych ještě zkusila nějaké cvíčo, pokud nemáš zdravotní problémy, někdy není od věci ani bezdětná kamarádka. Přivede tě na jiné myšlenky. Jinak se taky dost špatně seznamuji. Ale už jsem si tu tak nějak zvykla, mám své rituály a dítko mě dokonale zaměstná přes den.

• Citovat
  • Upravit
tuberacekCB
2.8.11 16:54

Ahoj vsechny, asi hlavne zakladatelko…mluvis mi z duse. Porodila jsem pred par tydny a jedina pani na stejne vlne co jsem potkala v porodnici je docela z daleka, takze zase nic:( Sokol je asi dobry napad, proti pohybu nic nemam (naopak), ale s malym zatim pripada v uvahu asi jen plavani (nebo ne?), coz vzhledem k tomu, ze nejsem uplne vodni zivel… A vracet se jen kvuli socialnimu zivotu do prace a nebyt tu pro malyho na 100% se mi moc nechce:) Tak co, chodi sem jeste nekdo? Spriznena duse na ‚kocarkovani‘ (pouziju li mistni slovnik:) by se docela hodila.

• Citovat
  • Upravit
MEDVIDKOVA.M
8.1.12 22:27

Lovosice?

Ahoj Ebiko,

ty jsi vážně z Lovosic? No to je paráda Jsem ve stejné situaci jako ty, jen s tím rozdílem, že jsem teprve nastávající maminka v 6.měsíci. Přistěhovala jsem se do vesnice kousíček od Lovosic a nemám žádnou spřízněnou dušičku. Jsem doma a už z toho šílím.

• Citovat
  • Upravit
19.1.20 14:23

Dobrý den. Cca před rokem jsme se společně s manželem přestěhovali do Jindřichova Hradece kvůli jeho zaměstnání. Jelikož jsem v té době byla těhotná, nestihla jsem si tu najít žádnou kamarádku. Nešla by se zde nějaká maminka, která by měla zájem občas pokecat nebo zašla na procházku s kočárkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiveDream
19.1.20 15:25

Ostrava - maminka

Hezký den,

my jsme s manželem 2roky v Ostravě a máme 9m holčičku. Nemám žádnou kamarádku s miminkem k nám. Ať už na procházky nebo cokoli jiného s dětma. Byla bych moc ráda za někoho, protože malá miluje všechny děti❤️️

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová