Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@k-a-č-e-n-k-a píše:
@Gina108 - Láska si hold nevybírá a to je ten největší problém! Mamka i babička se v chlapech zklamali. Mamka vidí v chlapech povaleče z hospody, babička chlapa ležícího u televize.
jestli narazily obě na takový tak se nedívím,ale to není kletba,to je smůla která se nedědí!
@k-a-č-e-n-k-a píše:
Od prababičky mám každé umřel přítel!
ale tobě neumřel ne?Jediný co udělal je že vás nechce,ale na kahátku určitě nemá ![]()
@k-a-č-e-n-k-a píše:
Ne umřel mi předchozí přítel.
Promiň,to jsem nemohla tušit,je mi to líto
…ale každopádně to s otcem tvého nenaozeného dítěte nemá nic společného a nejde se upínat na život maminky,ani babičky.Na jednu stranu pokud tomu někdó věří?…ale já na toto nevěřím a myslím si že osud máme v režii my ženský samotný.Je to na nás jaký osud dětem přichystáme.....může tedy vědět kolik ti je?I tvému ex?
Mě 20 a jemu 22. Já jsem bohužel pověrčivá a to je možná ten problém. Zatím nám bohužel vše vyšlo. Příteli se zdálo, že se nedožije jistého věku a jak zemře a opravdu se to tak stalo, jen den přesný nevěděl. Je to asi náš problém, ale bohužel tu je. ![]()
Ahoj holky, omlouvám se, že Vám sem takhle vstupuju, ale potřebuji se vypovídat, nebo se asi zblázním. Jsem na začátku těhotenství, miminko je plánované.. Ale nějak se to s partnerem posralo a je konec.. Problémy byly už předtím, ale teď to nějak vygradovalo.. Nevím co mám dělat, mám pocit že se zblázním. Je to hrozná rána od života.. Je mi opravdu hrozně.. Jak jste to zvládli vy?? Prosím poraďte jak se z toho nezbláznit
@haničkaaa Ahoj Hani jsem na tom asi stejně. Můžeme o tom popsat, tak se jíštak ozvi…
Pln+ tě chápu..kopám že je to už nějaký měsíc co jsi psala, sem do diskuze. Stalo se mi to samé. Mimi plánované ale přítel začal být agresivní a zlí. Navíc mě zadlužil. ted jsem na to sama. Odstěhovala jsem se zpět do rodné hroudy. Zvyklá na jiné město a vůbec je to těžký
říkám si lepší ted si pobrečet než se pak trápi celej život a nechat se týrat..bohužel je to moc těžký. A co nejmín nechci uškodit tomu ve mě. Věřím že jsem udělala dobře. Jen doufám že to přebolí co nejdřív
Kdo by chtěl, pojdte diskutovat sem https://www.emimino.cz/…nice-167541/
Jak můžeš milovat někoho, kdo Tě nutil na potrat a kdo se s Tebou rozešel, když jsi těhotná?? Promiň ale to mi hlava nebere..
To si sama sebe nedokážeš vážit???
Ten chlap si nezaslouží ani to, aby sis o něj opřela botu, natož abys kvůli němu byla smutná. Vzpamatuj se, zapracuj na své sebeúctě- nejlíp s pomocí odborníka-psychologa, a najdi si někoho pořádného!!
Ahoj holky, jsem úplně zoufalá a musím se jít vykecat. V roce 2012 jsem porodila svou první holčičku, s tatínkem to nevyšlo. Nebudu to prodlužovat, vloni jsem potkala báječného chlapa! Zamilovala jsem se a o pár měsíců později mě požádal o ruku a já souhlasila. Svěřila jsem se mu s obavám ohledně dalších dětí, že bych nerada zůstala sama se dvěma dětma načež mi sliboval, že on by mě určitě nikdy neopustil. Já nána naivní. Dnes jsem 23 tt a oznámil mi, že na svatbu, která je domluvená na 2.7. se necítí a po hádce, která vygradovala mi oznámil, že chce spálit mosty. Doslova mi oznámil, že mé dítě nebude mít tátu… Tak jsem mu zabalila kufry, odešla k moji sestře. Bojím se porodu, čekám vytouženeho chlapečka a tak jsem si přála mít rodinu a dát alespoň tomuhle dítěti úplnou rodinu. Jsem na dně… Zklamala jsem sebe, nenarozené miminko a moje dcera další takovou změnu, taky jiste nebude brat dobře. I kdyz pred ni dělám, že je vše v pohode…je tu někdo na tom podobne?
Je mi vás moc líto…ale svatba po pár měsících…potkali jste se loni a máte spolu miminko na cestě. Příště bych čekala na takové velké životní kroky déle, abyste se stihli opravdu poznat. Přeji vám hodně síly. Hlavní je, jaká budete máma. Lepší jedna super máma, než táta sice s rodinou pokupe, ale naprd.
Hodnotit zpetne tve rozhodnuti nema cenu. takze prakticky - mas kde bydlet? dostavas alimenty na prvni dite a budes mit z ceho dostavat na druhe dite? pomoc rodicu?
no, lehke to nebude, ale zvladnout toho jde hodne. znama ja od narozeni druheho ditete na obe sama. zvlada to celkem statecne.
@Leonte Moc mě to mrzí. Jsi v nelehké situaci
Zkušenosti ani radu nemám. Drž se a přeji Ti ať VŠE hravě zvládneš. ![]()
Jednou mi jedna doktorka řekla, že ve vztahu se partneři dokážou přetvařovat až 2 roky a po 2 letech se teprve opravdu „poznáte“. Takže svatbu nebo miminko bych nikdy neplánovala dřív než po 2 letech vztahu
To jsem si na to jen vzpomněla…