Mamky bojovnice, co jste také samy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
840
19.10.13 21:06

Mamky bojovnice

Zdravím všechny mamky i budoucí mamky. Zakládám tuto skupinu, i když jich je tu spoustu podobných. Ale mohla by se tato stát aktivní pro ty z nás, které chtějí, třeba i uzavřená. Chtěla bych se dělit o názory, podporu a rady s mamkama, co zůstali s mimčem sami. Jak všechno zvládat, fyzicky, psychicky. At je kde si postěžovat i s kým se dělit o malé či velké radosti. Pojdte vytvořit se mnou aktivní skupinu, kde se budem navzájem, alespon virtuálně podporovat.
Já momentálně podporu potřebuju dost :,(, tak mě tu nenechte samotnou :(. Pokud se domluvíme, klidně uděláme tu zavřenou skupinu.
Těším se na Vaše příběhy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.10.13 21:20

Muze byt i maminka, ktera uz vybojovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
19.10.13 21:21

@LUCIPERKA-ddub Jasná věc, aspon nám poradíš, jak na to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5998
19.10.13 21:25

Zdravím spolubojovnice :mavam: já jsem pro uzavřenou skupinu, je to pro mně dosti citlivé téma, snad to chápete :kytka: budu ráda za vzájemnou podporu. Hezký zbytek víkendu všem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
19.10.13 21:38

@Anie22 jasně, asi bych ale počkala, až se nás tu pár přidá a pak to uzamknem hm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
19.10.13 21:53

Muze byt i mamka s predskolacky ktera jeste porad bojuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
19.10.13 21:56

@Gabca11 uplne všechny bojovnice všeho druhu :) co bojovaly, bojují a budou bojovat. Myslím, že vzájemné podpory není nikdy dost ;)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
19.10.13 21:56
@LUCIPERKA-ddub píše:
Muze byt i maminka, ktera uz vybojovala?

Taky jsem se zrovna chtěla zeptat. :)

• Citovat
  • Upravit
840
19.10.13 21:59

Tak nám holky přibližte svůj příběh, at víme, že se dá vybojovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
19.10.13 22:19

Tak muj pribeh. Pred deviti lety jsem se zamilovala do cizince, evropana. Odesla jsem zit k nemu, v Cechach spalila mosty odhodlana zacit zivot po boku milovaneho :zed:. Prodala jsem byt, za obdrzene penize zrestaurovala patro v dome jeho rodicu, nechala zateplit cely obekt, poridila nabytek, proste jsem si vybudovala hnizdecko. Do hnizdecka se narodily dve dcery ale ouha vztah zacal skripat, projevila se kulturni odlisnost, prisla nouze na kozaky a presne pred rokem mi manzel oznamil ze si rodinu nemuze z financnich duvodu dovolit a ze se rozvadi. Ja se pred deviti mesici vratila do Cech s dvema detmi, trema kufry satu a kockou bez penez i moviteho majetku. Podrobnosti pridam az po uzamceni diskuze. Mela jsem stesti na dobre lidi, dnes mame obecni byt a pracuji na castecny uvazek, takze financne jsem na tom blede, ale verim ze boj pro nas snad dopadne dobre. To je jen v kostce, prosim nerikejte ze jsem blba, to vim, nepotrebuji to slyset stale dokola :) -

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.13 22:48

Jooo ten můj příběh je na dlouho. :) Počkám na uzamčení skupiny. :)

Jinak v kostce, byla jsem mladá a hloupá, vzala si prvního chlapa, kterého jsem potkala a myslela si bláhově, že mě miluje… Ale víc než mě miloval alkohol. Což jsem poznala až po svatbě, uměl se krásně přetvařovat. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
19.10.13 23:02

Jsem pro uzamčení skupiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andy327
19.10.13 23:24

Ráda bych se přidala

Ahoj, ráda bych se přidala. Líbí se mi název - mámy bojovnice. Taky patřím k mámám, které v tom jsou samy. Občas si čtu různé diskuze a články na téma „matka - samoživitelka“ a připadá mi, že z 99% se řeší materiální zajištění a peníze. Vím, že je to důležité, sama to řeším také, ale mám potřebu probrat i jiné věci. Například mě trápí, jak pojmout vztah s otcem dítěte tak, aby z toho „vyšlo co nejlíp“, jak skloubit práci s mateřstvím, jak fungovat jako „máma a táta v jednom“, nebo jak se vyrovnáváte s pocitem, že si mrňouse nemůžete užít naplno, když odcházíte do práce… Také by mě zajímaly zkušenosti osamělých maminek při hledání nového partnera apod. Témat je hodně, doufám, že se aspoň v některých shodneme :)

• Citovat
  • Upravit
1270
20.10.13 00:41
@Andy327 píše:
Ahoj, ráda bych se přidala. Líbí se mi název - mámy bojovnice. Taky patřím k mámám, které v tom jsou samy. Občas si čtu různé diskuze a články na téma „matka - samoživitelka“ a připadá mi, že z 99% se řeší materiální zajištění a peníze. Vím, že je to důležité, sama to řeším také, ale mám potřebu probrat i jiné věci. Například mě trápí, jak pojmout vztah s otcem dítěte tak, aby z toho „vyšlo co nejlíp“, jak skloubit práci s mateřstvím, jak fungovat jako „máma a táta v jednom“, nebo jak se vyrovnáváte s pocitem, že si mrňouse nemůžete užít naplno, když odcházíte do práce… Také by mě zajímaly zkušenosti osamělých maminek při hledání nového partnera apod. Témat je hodně, doufám, že se aspoň v některých shodneme :)

No přesně, taky pro mě není to materiálno až tak zásadní, to umím nějak pořešit, to ostatní moc ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
20.10.13 07:17

Ahoj holky, taky bych se k vám ráda přidala :mavam: :kytka: vypadá to u mě teda, že po půl roce samoty sem našla někoho kdo by mohl být ten " pan pravý ", ale vždycky se najdou témata, která ráda prodiskutuji s maminkama co jsou také samy :) taky bych pak vše napsala po uzamčení skupiny ;)
@LUCIPERKA-ddub jooo, alkohol na prvním místě, to moc dobře znám taky :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová