Mamky bojovnice, co jste také samy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6257
22.10.13 07:54

Zdravím holky, koukám že nás je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
22.10.13 07:58

@Andy27 pošly si žádost o pozvánku, diskutujeme už v uzavřené skupině…
zde https://www.emimino.cz/…ice/diskuse/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.13 06:41

:roll: Zdravím všechny bojovnice tak jak vam to jde, Ja byla včera kvuli tomu bytu.Byt je to prostorny s velkymi místnostmi, ale co tam je prace. někde jsou vytržene zasuvky a v koupelně není umyvadlo, topí se přimotopy. Tak nevím jestli do toho pujdu.Laka mě to najemne což je 2000,–za měsíc +elek. a voda. vyjde to tak na čtverku. Tady kde bydlím je to maly a platím se vším necelych osum. A ještě je jedna věc proč bych to vzala Neměla bych matku přes chodbu aby mě mohla špehovat a podkopavat nohy.Tak nevím do soby se mam rozhodnout.Co myslíte? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
23.10.13 07:25

@veronika1977 Tak pokud ti to má kdo opravit nebo jestli máš na zedníky, tak bych do toho určitě šla ;) ale musíš počítat že to bude asi chvíli trvat než se to zobytní :think:

• Citovat
  • Upravit
840
23.10.13 07:48

@veronika1977 verunko asi to spíš piš do té uzavřené skupiny… jinak bych nedelala ukvapené závery jen kvuli matce.. pořádne to promysli, jestli je to obyvatelné, za jak dlouho, co všechno bude potreba pro to udelat a pak se rozhodni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.14 21:43

@Mamina A Ahoj funguje ještě uzavřená skupina? Jsem na dně a potřebuju poradit.

• Citovat
  • Upravit
840
14.9.14 21:55

Jasne že funguje, copak se stalo, třeba pomužeme… skupina je uzavřena, nemusiš být anonymní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
11.5.15 09:49

Ahojte holky, vim, ze uz vam tato diskuze, respektive uzavrena skupinka, jede nejakou dobu, ale rada bych se pridala, podelila o svuj pribeh a taky se inspirovala tim, jak bojujete.Taky jsem bohuzel zustala sama a moc me to trapi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
24.10.15 16:09

@Jesula ahoj…jak to zatím zvládáš? Bojím se, že dopadnu taky jako matka samoživitelka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
27.10.15 08:52

@zvědavečka Ahoj, klidne se pridej do nasi skupinky, tam se dozvis nase pribehy a muzes napsat i ten svuj. A uvidis i jak se nam dari :-)
 https://www.emimino.cz/…dme-bojovat/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová