Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkuji dohromady se snažím už pěkně dlouho a zatím to vždy jen podělam a zustanou jen děti a ja. Jenže je to všechno hodně složity mohla bych otom napsat knihu.
@veronika1977 napiš nám co uznáš za vhodné, třeba nekterá z nás bude na tom podobně a podelí se o radu
.. piš už to do té soukromé skupiny jo
Ahoj holky,
ráda bych se k Vám přidala. Jsem na MD, sama s dvouletou dcerkou, přítel mě opustil pár týdnů po narození dcery. Potřebovala bych probírat situaci s někým, kdo má stejné zkušenosti či si vzájemně poradit, co a jak zvládat.
Tak jsem dala žádost o přidání do skupiny a nevím, zda to bylo schváleno nebo ne, ale načítá se mi zpět tato diskuse, která není uzamčená. ![]()
Potom napíšu více o své situaci, veřejně se mi moc nechce.
@Sollys dej si svuj profil a na prave strane ve sloupku mas vypsane skupiny ve kterych se clenkou.
Luciperko,
děkuji, mám tam zobrazeno, že mám žádost o členství v této skupině a až budu přijatá, asi tam bude členství. ![]()
Zdravím už je skupina uzamčena a jak poznam že si to čteme jen my tady.
@Sollys @veronika1977 holky uz jste ve skupině přidaný, takže diskutujte tam, ne tady…tam uz to vidíme jenom my… @jkra pošly si žádost o přijetí a já ti to potvrdím..
@jkra pošlu ti pozvánku, měla bys ji mít ve svém profilu vpravo nahoře…