Muž je pracovně pryč

6047
19.10.13 12:07

Muž je pracovně pryč

Ahoj holky, zakládám novou diskuzi protože někdy sama nevím, jak to doma sama zvládnout. Máte některá muže daleko? vidíte se jen o víkendech a někdy ani to ne? Před necelým týdnem jsem mu oznámila, že jsem v tom :mrgreen: Pro něj krásná novina a pro mě hrozná lítost, že tu není se mnou… Máte to některá taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2992
19.10.13 12:14

Ahoja :mavam: tak já jsem doma taky sama, zrovna teď, přítel si odvezl i psa, takže úplně. Já toho svého vidím sice každý den, ale jen večer na dvě hodinky, ráno odjeden před šestou do práce, z práce na barák (rekonstrujeme domek) a dojede okolo osmé nají se a jde spát, tak taky nic moc, zvláště když sedím doma na neschopence :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.13 12:20

Ahojky, mám chlapa kamioňáka takže přes týden taky pryč a na víkend taky někdy nepřijede. Jako těhule jsem se také bála že to sama nezvládnu, že nebude kdo pomůže. Zvykla jsem si na to a zvládám v pohodě, naštěstí malá byla v noci hodná, kdyby noci prořvala, asi by mě hráblo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
19.10.13 12:24

Ahojky. Taky mám muže na týden pryč. Naštěstí se ale každý víkend vrací. Doma válčím sama s dvouletým prckem, pejskem, teď nám přibylo ještě druhé miminko a tak se hrozím pondělí, jak to všechno dohromady zvládnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Crystalline
19.10.13 12:27

@Motka ahoj, meli jsme to stejne. Manzel pracoval temer tri roky v zahranici a lital domu na vikendy. Maleho se nam podarilo pocit 4 mesice po jeho odjezdu ( pred tim dva roky nic). Vse jsem zvladla sama. Nelitovala jsem se a brala to jako fakt. Ted uz je tyden natrvalo zpet, tak je to dost zajimave :)

• Citovat
  • Upravit
681
19.10.13 12:46

Můj chlap jezdí s kamionem, cizinu takže je doma jen na víkendy, někdy ani to ne, třeba jen sobotu, málokdy jednu noc v týdnu…Máme desetiměsíčního prcka, ze začátku jsem si myslela, že to nezvládnu ale on byl skoro do 3 měsíců prcka skoro denně doma a pak začínal postupně navyšovat ježdění, takže teď i když je týden v čudu to zvládám dobře. Ale mám blízko celou rodinu-rodiče, ségru, babičku, kamarády…kdybych měla být jen sama s malým, asi bych to nezvládla. Ale to, že pryč, je daň za to, že si i když jsem na rodičáku, můžeme žít,,nad poměry". Kdyby přinesl domů 15 tisíc, asi bysme to nedávali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
19.10.13 12:50

Můj taky jezdí kamionem, třeba teď byl doma za měsíc jen 2 dny..Do toho mám tři děti na který jsem sama, kolikrát už si myslím, že to nedám, ale vždycky to nějak dopadne..Teď jsou na víkend u babičky a já si užívám klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
19.10.13 13:02

Když si člověk zvykne, tak se dá zvládnout všechno ;) A zvyknout se dá taky na všechno. Já mám manžela pryč teprve krátce a je to výhledově max. na 2 roky. Doma je jenom na víkendy. Ale byla jsem zvyklá na jeho každodenní pomoc, i když byl pryč od rána do večera. Ráno nachystal všem snídani, občas odvedl děti do školy a do školky, večer pomohl s ukládáním dětí, které máme 4 ve věku od 14 měsíců do 9 let. Rodinu máme oba daleko, takže jsem přes týden na všechno sama. Už jsem si za těch pár měsíců zvykla a ani mi to nepřijde. Zvládám všechno co chci a potřebuju.

Příspěvek upraven 19.10.13 v 13:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
19.10.13 13:03

@Idril Ahojky, děkuju za příspěvěk. Věř mi, že mít denně doma chlapa jen na pár hodin denně je mým velkým snem. ale usánat bez něj tři týdny v kuse, dva týdny, usínat bez něj, když je ti blbě… Závidím ti, fakt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
19.10.13 13:04

@ježourek x.x.x Koukám, že nejsem sama, kdo se toho bojí, to mám radost. Ono je to asi tím, že je to pro mě nové, nepoznané, vyděsí mě každá bolest a neo naopak jako teď, že mi vůec nic není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
19.10.13 13:04

@Monika92 No, držím ti pěsti aby jsi to zvládla. Tohle je opravdu zápřah… Ale jsme ženský, my yvdržím všchno.. =D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
19.10.13 13:06

@Crystalline já se taky snažím sžít s tím faktem, že jiné to minimálně rok dva nebude, ale víš jak to je… Tluč si něco do hlavy, když je ti smutno ouzko… a někdy je to sranda, když je pak chlap dpma viď? já ho měl aodma dva a půl měsíce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
19.10.13 13:07

@rerere S představou, že bude doma, až se mimi naordí, se loučím, to by ho v práci poslali do háje bohužel… Ale máš pravdu, že na penězích je to znát.. akorát já tu nemám tu rodinu no, navíc teď bydlíme ještě na vesnici… takže sama na všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
19.10.13 13:08

@Danuška23 Tichá závist za babičku :mrgreen: a velký obdiv, že to zvládáš :mrgreen: děkuju, alespoň vím, že to jde :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
19.10.13 13:09

@tezi No, u nás je to od začátku vztahu, ale asi mě prostě jen děsí to těhotenství.. zima na krku a já si tu musím denně topit… Moje mamka taky denně zatápěla.. ale říkám si, jak to zvládnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová